tellwe.com'da bakılan fallar!

ayevinden memnun kalanlar buraya bakabilirmi? falının sonu bana da cok pembeci gelmişti
Canim şöyle söyleyeyim. Şimdi ben bundan önceki görüştüğüm kisi için atmıştım durumu cok iyi bildi. Yalnız dediki bu adamla geleceğin var evlilik tarihi verdi. Bir de ağustosta iletişime geçecek dedi. Neyse ben zaten o görüştüğüm kişiyle sonunun olmayacağını düşündüm vazgeçtim. Sonra başka biriyle görüşmeye başladım. Bunun icin de evlilik olacak dedi hatta sene olarak aynı zamanı verdi. Ağustos da diğeri iletişime geçer mi bilmem. Şunu düşündüm demekki bana o tarihlerde bir evlilik görünüyor. Ilgi duyduğum kişi kimse bana onu söylüyor dedim. Ama durum olarak gerçekten iyi yorumluyor ve kişilik analizlerini cok iyi yapıyor. Ben o açıdan tavsiye ederim.

3 ay sonraki ağustos ayı mı?

Aa nerde paylaşmış acaba ? Ben göremedim

Gecen yıl da böyle biri vardı ve herkese hoca tel. i veriyordu sonradan silindi hesabı. Bence yönetime şikayet edilmeli böyle bir paylaşım yapamaz, hiç denetlemiyorlar mı acaba?

Gecen yıl da böyle biri vardı ve herkese hoca tel. i veriyordu sonradan silindi hesabı. Bence yönetime şikayet edilmeli böyle bir paylaşım yapamaz, hiç denetlemiyorlar mı acaba?
Evet canım düpedüz dolandırıcı, geçen gece Emine Teyze diye biri çıktı 83 yaşındayım felan demiş ama Maşallah çatır çatır WhatsApp dan fal bakıyor:)Bugün ki de büyü muyu felan demiş,görünce tepem attı.

geysudan falım gelmiş ya inanamıyorım karakter analizi ve mevcut durumu iyi bilen üzerine tanımıyorum o kadar sasırdım ki, bu da ben sormadığım halde eski ilişkimden bahsetmiş cok sasırdım. Kim ne derse desin ben seviyorum bu kadını enerjimiz cok tutuyor. karakter analizinde ağzım acık kaldı bergüzardan da daha cok beğendim.

Kahve mi atıyosun?

Uzakta gözüküyor ama hemen bakım yapıyor mu çok bekletir mi? Belki ben de atarım gerçi Geysuyı denemiştim ama aşk konusunda atmamıştım bu sefer belki dahayi bakar.
Ben de ask baktirdim. Kahve atmıştım. Hemen dönüş yaptı. Çok ayrıntılı kişilik analizi süperdi.

Ben de ask baktirdim. Kahve atmıştım. Hemen dönüş yaptı. Çok ayrıntılı kişilik analizi süperdi.
Ben 3 seneye yakin oluyor is kariyer genel aile yorum istemistim hic bir sey tutmamisti dedigi, tarif ettiginden alakasiz bir isim oldu hatta. O yuzden sogudum tabi anda bile tutturamadigi icin. Ask konulari atmadim galiba gelecek kimseye cikmiyor geysu ama herkes anda begenmis. Cok mu pembeci peki? Olumsuz da yorum yapiyor mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…