- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.901
Sorduğun kişiyle alakalı geleceği olumsuz gördü. Baska birini tarif etti. Tek olumsuz konuşan da o. Uğraştırır dedi yaniBen 3 seneye yakin oluyor is kariyer genel aile yorum istemistim hic bir sey tutmamisti dedigi, tarif ettiginden alakasiz bir isim oldu hatta. O yuzden sogudum tabi anda bile tutturamadigi icin. Ask konulari atmadim galiba gelecek kimseye cikmiyor geysu ama herkes anda begenmis. Cok mu pembeci peki? Olumsuz da yorum yapiyor mu hic?
ben bu zamana kadar geysuya 3 kişi sordum. 1i eski sevgilim, diğer 2si yeni tanıştığım insanlardı. eski sevgilim için hep barış gördü ama yeni insanlar hakkında hep olumsuz konuştu.Ben 3 seneye yakin oluyor is kariyer genel aile yorum istemistim hic bir sey tutmamisti dedigi, tarif ettiginden alakasiz bir isim oldu hatta. O yuzden sogudum tabi anda bile tutturamadigi icin. Ask konulari atmadim galiba gelecek kimseye cikmiyor geysu ama herkes anda begenmis. Cok mu pembeci peki? Olumsuz da yorum yapiyor mu hic?
Ben baktirmadim ama merak ettim şimdi. Sonucu bildirir misinKızlar ben efsunine ye havas ilmi baktırmıştım bu kesin sonuç veren işlemdir ruhani varlıklarla iletişime geçerek olacak olanları sana anlatacagm demsti bi soruma istinaden bu kadına baktırıp memnun kalan varmı icinzde ?
Vade verdi çok emin kesin konuştu havas ilminden sonra özel aşk falındanda baktırdım nokta atışları anı değerlendirmede cok iyiydi vadeye bagladıgı olaylarda gerçekleşirse eğer ilk işim buradan yayınlamak olacakBen baktirmadim ama merak ettim şimdi. Sonucu bildirir misin
Öncelikle Allah tamamına erdirsin, Banu zamanı tutturamıyor kendi de diyor zaten şu tarih ama çok daha erken de olabilir diye. Daha önce bana 1 ay dediği şey 2 haftada olmuştu.Kızlar daha önce banu yılmaza fal atmıştım canlı fala gel dedi iade etti bende gitmemiştim şimdi FalcıAlime attım oda aymı şeyi yaptı ve baya bi sallamasyon yaptı hep olumsuz hep olumsuz içime işledi resmen sonra ben dedim düğünüm ne zaman olacak 2019 da dedi halbuki 29 haziran kınam 1 temmuz düğünüm salladı yanii baktıran var mı memnun kalan varmı bu kişilere?
Amin canım sagol banu bakmadı bana falcıalim baktı ama pek memnun kalmadım sinir bozucuyduÖncelikle Allah tamamına erdirsin, Banu zamanı tutturamıyor kendi de diyor zaten şu tarih ama çok daha erken de olabilir diye. Daha önce bana 1 ay dediği şey 2 haftada olmuştu.
Ben de dün aşk falı attım. Dediğin gibi cok beğendim.Vade verdi çok emin kesin konuştu havas ilminden sonra özel aşk falındanda baktırdım nokta atışları anı değerlendirmede cok iyiydi vadeye bagladıgı olaylarda gerçekleşirse eğer ilk işim buradan yayınlamak olacak
cok haklısın canım bana 5 vade vermisti eski sevgilimin mesaj arması icin 5 ay yada bes hafta demişti, aksam adamla bulusmam var faldan 3 gün sonra mesaj attı :)Şu Yeşilçingene'nin konusu çok dönüyor beğenilmesine hayret ediyorum. 2 küsur sene önce yeniyken baktırmıştım sonradan bir daha hiç görüşmediğim biriyle öyle bir senaryo yazmıştı ki aşk masalıydı resmen. Sadece soru üzerinden uyduruyor, ki sorum her zaman sadece bu kişiyle neler olacaktır. Bana göre falcı bile değil en ufak his yok. Hani çoğu ilişkide bazı şeyler benzer, o yüzden aaa bu doğru deriz, bunu falcının hissi sanarız bazen, belki de o yüzden bir şey tutturdu gibi görünebiliyor kimi falcılar.
Niye canim ne dediEfsunine bana iade yaptı
O kadar haklısınız ki :)) ben geçen sene iki farklı hesaptan fal attım ona, birbirinden alakasız farklı iki senaryo yazdı.. ikisi de olmadı...Şu Yeşilçingene'nin konusu çok dönüyor beğenilmesine hayret ediyorum. 2 küsur sene önce yeniyken baktırmıştım sonradan bir daha hiç görüşmediğim biriyle öyle bir senaryo yazmıştı ki aşk masalıydı resmen. Sadece soru üzerinden uyduruyor, ki sorum her zaman sadece bu kişiyle neler olacaktır. Bana göre falcı bile değil en ufak his yok. Hani çoğu ilişkide bazı şeyler benzer, o yüzden aaa bu doğru deriz, bunu falcının hissi sanarız bazen, belki de o yüzden bir şey tutturdu gibi görünebiliyor kimi falcılar.
Çok uğraştım ama bakamıyorum dedi niye anlamadım bendeNiye canim ne dedi
Bana da olumsuz görü aldım, olumsuza açık olduğunu düşünmüyorum diyip iade etti. Halbuki fallarımın sonuna hep eklerim. olumlu/olumsuz her şeye açığım diye.Çok uğraştım ama bakamıyorum dedi niye anlamadım bende
Enerjiniz uymamıştır belkiÇok uğraştım ama bakamıyorum dedi niye anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?