tellwe.com'da bakılan fallar!

Sorduğun kişiyle alakalı geleceği olumsuz gördü. Baska birini tarif etti. Tek olumsuz konuşan da o. Uğraştırır dedi yani

ben bu zamana kadar geysuya 3 kişi sordum. 1i eski sevgilim, diğer 2si yeni tanıştığım insanlardı. eski sevgilim için hep barış gördü ama yeni insanlar hakkında hep olumsuz konuştu.

eski sevgiliyle yeni kişiyi aynı anda sormadım bu arada, yeni bi hesap açıp sadece yeni insanı sordum mesela. “hayır olmayacak sana göre birisi değil, sen boşluktan hoşlanmışsın biraz da, ilişki sorumluluğu taşıyacak bir insan değil o, senin geçmişinden biriyle barış görüyorum ben” dedi.

yani aslında olumsuz yorum yaptığı oluyor ama
o olumsuzluğu da bi şekilde bi yerde olumluya bağlıyor

ben geleceğe birazcık pembe gözlüklerle baktığını düşünüyorum, bence kimse ondan tamamen olumsuz bi yorum almamıştır :)

Şu Yeşilçingene'nin konusu çok dönüyor beğenilmesine hayret ediyorum. 2 küsur sene önce yeniyken baktırmıştım sonradan bir daha hiç görüşmediğim biriyle öyle bir senaryo yazmıştı ki aşk masalıydı resmen. Sadece soru üzerinden uyduruyor, ki sorum her zaman sadece bu kişiyle neler olacaktır. Bana göre falcı bile değil en ufak his yok. Hani çoğu ilişkide bazı şeyler benzer, o yüzden aaa bu doğru deriz, bunu falcının hissi sanarız bazen, belki de o yüzden bir şey tutturdu gibi görünebiliyor kimi falcılar.

Kızlar ben efsunine ye havas ilmi baktırmıştım bu kesin sonuç veren işlemdir ruhani varlıklarla iletişime geçerek olacak olanları sana anlatacagm demsti bi soruma istinaden bu kadına baktırıp memnun kalan varmı icinzde ?

Ben baktirmadim ama merak ettim şimdi. Sonucu bildirir misin

Kızlar daha önce banu yılmaza fal atmıştım canlı fala gel dedi iade etti bende gitmemiştim şimdi FalcıAlime attım oda aymı şeyi yaptı ve baya bi sallamasyon yaptı hep olumsuz hep olumsuz içime işledi resmen sonra ben dedim düğünüm ne zaman olacak 2019 da dedi halbuki 29 haziran kınam 1 temmuz düğünüm salladı yanii baktıran var mı memnun kalan varmı bu kişilere?

Öncelikle Allah tamamına erdirsin, Banu zamanı tutturamıyor kendi de diyor zaten şu tarih ama çok daha erken de olabilir diye. Daha önce bana 1 ay dediği şey 2 haftada olmuştu.

Ben de dün aşk falı attım. Dediğin gibi cok beğendim.

cok haklısın canım bana 5 vade vermisti eski sevgilimin mesaj arması icin 5 ay yada bes hafta demişti, aksam adamla bulusmam var faldan 3 gün sonra mesaj attı :)

O kadar haklısınız ki :)) ben geçen sene iki farklı hesaptan fal attım ona, birbirinden alakasız farklı iki senaryo yazdı.. ikisi de olmadı...

Kızlar şeyi de söylemek istiyorum. FalcıSeray'a iki farklı hesaptan fal attım fakat "daha önce de atmıştım, tatmin etmedi" diye belirtip aynı soruyu yazdım. Bana biraz tutarsız gibi geldi, merak eden varsa falları atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…