- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.841
Aynen benim de saçma sapan önemsiz konular çıkıyor sonra ne bileyim ikincil konular çıkıyor ama esas konuda nihai sonuç yok, süreçler öyĺe kalıyor bir yerde ve bir mesajında senin de belirttiğin gibi vadeler sürekli öteleniyor...Benim hiç bir falım cikmadiki iletişim bilenler haricinde o da tarihlerden gecekmeli yoksa ne gidişat ne durum ha bazıları kişi analizinde iyiydi o kadar burda bazı kişiler telwede onlar denilen falciyi yakalayamadigi için üzülenler olmuştu şu falı baktirmistim nisan ayına gelmeden demişti yeniden basliyacaksiniz demişti kaç ay geçti falin üstünden medyumzongos duru görü olumlu mu olumlu faldi tık yok kaldiki bizim son iletisimimizde onun yurt dışına gitmesi vardı bunu ise hiçbir falcı bilemedi o dönem baktırdığım da yine burda çok konuşulan yule ilk baktırdığım falında son iletişimi bilmisti zamanida sadece o tutturmustu ayrılık sonrası yine gittim şu sonuç falına tamamen patladı
Bir merkezden yönetilmek, güzel tabir. Neden olmasın tellwe sahtekar kaynıyor zaten. Peki kimseyle alakası olmayan düzgün falcı kim var sizce ? Akrepgöz' de iyi ben de acaba o da mı gruba dahil?Ben bu isimlerin büyük bir gruba dahil olduğunu ďüşünüyorum. Sürekli yanyana diziliyorlar ve aynı anda çevrimiçi/dışı oluyorlar. Aralarında hisli olan olabilir. Ayrıca, görev dağılımı nasıl, bilgi paylaşımı nasıl bu gibi ayrıntıları bilmiyorum ama belli bir merkezden yönetildiğine inanıyorum.
Ayrıca büyük harfle yazan ve sürekli efendim diye hitap eden gruplar da var. @Leyla_74 le ve bazı diğer üyelerle birlikte farketmiştik.
Ilk baktırdığim falcılardan Akrepgöz ama benim fal sorum faldan 3 gün sonra sonuçlandı ve dediğinin tam tersi oldu. Mesajda iade istedim olumsuz sonuç aldığımı falının tam tersinin olduğunu yazdım. Bana gülen surat emoji gönderdi sadece pişkin pişkin. Ilk iade talebimdi ama 1.5 yıl önceydi ve yönetime yazmam gerektiğini bile bilmiyordum çömezdim. İade etmedi :/Bir merkezden yönetilmek, güzel tabir. Neden olmasın tellwe sahtekar kaynıyor zaten. Peki kimseyle alakası olmayan düzgün falcı kim var sizce ? Akrepgöz' de iyi ben de acaba o da mı gruba dahil?
adam icin baktırdıgım fallar 210 lira olmus bu parayı adama teklif etsem paramı yemek icin bana döner en azından 1-2 takılırdı zaten...
Bugün mesajlarını okudukça kendi durumumun bazı yansımalarını gördüm diyebilirim.Benim hiç bir falım cikmadiki iletişim bilenler haricinde o da tarihlerden gecekmeli yoksa ne gidişat ne durum ha bazıları kişi analizinde iyiydi o kadar burda bazı kişiler telwede onlar denilen falciyi yakalayamadigi için üzülenler olmuştu şu falı baktirmistim nisan ayına gelmeden demişti yeniden basliyacaksiniz demişti kaç ay geçti falin üstünden medyumzongos duru görü olumlu mu olumlu faldi tık yok kaldiki bizim son iletisimimizde onun yurt dışına gitmesi vardı bunu ise hiçbir falcı bilemedi o dönem baktırdığım da yine burda çok konuşulan yule ilk baktırdığım falında son iletişimi bilmisti zamanida sadece o tutturmustu ayrılık sonrası yine gittim şu sonuç falına tamamen patladı
Aynen çok katılıyorum sana onlar denen falcıya aynı zamanda atmisik zangonos sinaniyorsunuz demiş durmuş pembis pembis her ikiside tirtBugün mesajlarını okudukça kendi durumumun bazı yansımalarını gördüm diyebilirim.
1. Onlar a ben de atmıştım. Nisan da çok önemli gelişmeler ve Mayıs 'ta herşey rayına oturması gerekiyordu. 2 gün içinde Mayıs bitiyor, ortada somut hiçbirşey yok.
2. Zagnos benim en fazla detay verdiğim falcı olmasına rağmen en olmayacak öngörülerde bulunup o denli bilgiye rağmen anı da hiç ama hiç tutturamamış ultra boş ultra sallama bir zat. Acaba gerçekten falcı mı? Profil bilgileri de sadece demagoji yapmak için uydurulmuş gibi çünkü birebir falda hiç te öyle eziklenmiyor ve yazım dili çok farklı.capella79 kendisinin Ruhani yle aynı kişi olduğunu söylemişti.
3. Yulee nin ilk falı çıķtı, aynı konuda attığım ikinci falın zamanı hala var. Farklı konularda attığım bir iki falım daha vardı ama çıkarı pek yok.
Üç harflilerle bakan tek bir insana rastladım o enerjiyi hiçbir şeyde hissetmedim hakikaten bambaşkaydı ama korkutucu bir yandan da... Ramazan bitsin ben bakarım fal atmak istemediğinizde :)
Kimdir bu insan merak ettim açıkçası.
Hiç aklımda yokken gittiğim bir kafede bakan bir kadın. Bir daha gittiğimde bulamadım
Hep böyle oluyor zateniyi baktı mı bari, söyledikleri çıktı mı?
Hayatta en çok korktugum ve en çok merak uyandıran şey, psişik olaylar.Hatta gencligimde arkadaslarla çok çağırdığımiz ve en inanmayani bile hizaya getiren seanslar düzenlerdik.Hey gidi günler:)Anda harikaydı hatta yakın gelecekte de asla olmaz dediğim bir şey oldu. Ama uzak gelecek için pek tutmadı. Gaybı allah bilir derler ya zaten... Bu tarz falcılara anlık sorularla gitmekten yanayım, mesela "eşim beni aldatıyor mu, x kişi hakkımda ne düşünüyor" gibi. Kadının üç harflilerle baktığına sonradan uyandığım için geleceği sormuştum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?