tellwe.com'da bakılan fallar!

Aynen benim de saçma sapan önemsiz konular çıkıyor sonra ne bileyim ikincil konular çıkıyor ama esas konuda nihai sonuç yok, süreçler öyĺe kalıyor bir yerde ve bir mesajında senin de belirttiğin gibi vadeler sürekli öteleniyor...

Bir merkezden yönetilmek, güzel tabir. Neden olmasın tellwe sahtekar kaynıyor zaten. Peki kimseyle alakası olmayan düzgün falcı kim var sizce ? Akrepgöz' de iyi ben de acaba o da mı gruba dahil?

Bir merkezden yönetilmek, güzel tabir. Neden olmasın tellwe sahtekar kaynıyor zaten. Peki kimseyle alakası olmayan düzgün falcı kim var sizce ? Akrepgöz' de iyi ben de acaba o da mı gruba dahil?
Ilk baktırdığim falcılardan Akrepgöz ama benim fal sorum faldan 3 gün sonra sonuçlandı ve dediğinin tam tersi oldu. Mesajda iade istedim olumsuz sonuç aldığımı falının tam tersinin olduğunu yazdım. Bana gülen surat emoji gönderdi sadece pişkin pişkin. Ilk iade talebimdi ama 1.5 yıl önceydi ve yönetime yazmam gerektiğini bile bilmiyordum çömezdim. İade etmedi :/
Tabii yine memnun olanları da araştırın hem belki size çıkar ... Benim deneyimim son derece olumsuz oldu maalesef.
Iyi kimseyi bulamıyoruz işte, Banu nun ilk falları iyiydi bende ama artık zırvalamaya başladı yorumlarında ve de onun da çoklu profil olduğunu deneyimledik ve de kahveyi 3 katına çıkardı. Medyum Çetin özellikle kahve baktığı sıralar daha iyiydi bende. Nurgamze nin ilk falları yine iyiydi bende ama aynı kişilere sık baktırınca olmuyor, diğer yandan fake falcı çok. İşimız zor.

Son düzenleme:
Geçen burda yine betulun kehanetleri konuşuldu üç falım var kendisinden onun fallarida çıkmadı ama ondan önce melisafal vardı ondan da üç yorum aldım ben melisafal la betulunkehanetlerinin aynı kişi yada guruba dahil olduğunu düşünüyorum o kadar çok faldan sadece ikisi bir ön gorude bulundu kelimesi kelimesine ikisinin de aynıydı tek fark melisa yazılı fal betulunkehanetleri sesli önce melisadan almıştım yorumları sonra betulden çıktımı derseniz hayır

Duvarındaki yazılanlardan dolayı Aliyev ona da baktırdım kahve attım genel yorum istedim düşmanın var maddi yükseliş var falında olumsuz bir şey göremedim vs vs madem ki hislisin benim yaşadığım duygular düşünceler beklediğim kalbimin kırıklığı bunlar nerde tık yok illaki net soruyla gideceksin ki ona göre senaryo cizsinler

Betülün kehanetleri bana da çıkmadı uyduruyordu zaten hisli bulmadım. Akrepgöz'e de pek güvenmiyorum çoğu kişiye patlamış. Banu Yılmaz'a 3 fal attim son falında sadece sorumu cevaplamış, tahmin yürütmüş ve tavsiye vermiş onun da suyu çıktı zaten kısa vadeli bakmıştı hep. Alim olarak baktığı falda uzun vade sonuç vermiş sadece, ama ona da güvenmiyorum. Ruhani de çıkmadı. Chery Coco berbat, sallamasyon. Geriye sadece okaliptus kaldı. Ladrengildese de belki baktırabilirim ilk fali çıktı o da yok ortada.Ama bana asıl gereken Selena

Bugün mesajlarını okudukça kendi durumumun bazı yansımalarını gördüm diyebilirim.
1. Onlar a ben de atmıştım. Nisan da çok önemli gelişmeler ve Mayıs 'ta herşey rayına oturması gerekiyordu. 2 gün içinde Mayıs bitiyor, ortada somut hiçbirşey yok.
2. Zagnos benim en fazla detay verdiğim falcı olmasına rağmen en olmayacak öngörülerde bulunup o denli bilgiye rağmen anı da hiç ama hiç tutturamamış ultra boş ultra sallama bir zat. Acaba gerçekten falcı mı? Profil bilgileri de sadece demagoji yapmak için uydurulmuş gibi çünkü birebir falda hiç te öyle eziklenmiyor ve yazım dili çok farklı. capella79 kendisinin Ruhani yle aynı kişi olduğunu söylemişti.
3. Yulee nin ilk falı çıķtı, aynı konuda attığım ikinci falın zamanı hala var. Farklı konularda attığım bir iki falım daha vardı ama çıkarı pek yok.

Yine telwede sen hatırlarsın nilüfer mercalineabeder vardı ona ilk kahve atmıştım genel yorum istemiştim ama nokta atı
Aynen çok katılıyorum sana onlar denen falcıya aynı zamanda atmisik zangonos sinaniyorsunuz demiş durmuş pembis pembis her ikiside tirt

Burda olaylara sebebiyet veren bazı arkadaşlarımızın gitmesine sebeb olan evremdamlayi da unutmayalım kuyruk olusana kadar almıştım yorumunu ucu açık yorum kendimi merak ettirmem gerektiğini ettirirsem geri dönüşü olacağını söylemişti neden se beş altı aydır hiç merak edilmedik yılların geçmesi gerek sanırsam merak etmesi için

yesilcingene en son falıma baktıgında psikolojim bozulmustu ağlatmıştı beni bergüzarın baktıgı falla kıyasladım ikisini de okudum, enteresan simdi farkettim ikisinin de hemen hemen benzer seyler söylediği yerler olmus ancak bergüzarın bakımı daha geleceğe yönelikmiş yesil cingene suan ana ve karakter analizine odaklı bakmış. Bergüzar kesin iletisim var net olarak görüyorum ancak bu adam ilgisini suan baska seylere odaklamıs,beklediğin gibi cabuk olmayacak ancak kesin görüsme ve iletisim var demiş.
Yesilcingene kati suretle suan aklının ucundan kösesinden bile gecmiyorsun kendine baska bir heyecan bulmus onla takılması bitince sana yazar nasılsa bekle demiş.
Falları abartarak ve bine bin katarak baktığı kesin, bana adamın suan hayatında biri var demişti one night stand ilişkiler dısında sevgilisi yokmus öğrenmiş oldum bu söylediği de patlamıs oldu.

bizi bu hale düşürenlerde suç var ama en büyük suç bizde. hiç bahanelere sığınmıyorum zaten hayatımı karman çorman hale getirdim şu fallar yüzünden. biri diyor çok iyi biri diyor salla gitsin biri diyor başka bir şey. insanız sonuçta ne kadar inanmıyoruz desek de kafamızda hep bir soru işareti kalıyor. acaba var mı böyle bir şey diye. yaşayacağımız şeyler varsa da yaşayamıyoruz. neredeyse 1 senedir fal baktırıyorum benim kaderimi evlilik tarihimi gören falcılar bizim uzak şehirler de yaşadığımızı bile bilemediler. 2 hafta içinde görüşme var diyor ikimizde ülkenin birer ucundayız nasıl görüşecez. ama sorsan barışma tarihimize kadar söylerler. son falımı atmıştım 1 hafta önce daha sıram gelmedi gelsin bir daha baktırmıcam artık. hepsi senaryo gibi geliyor anneme anlatsam o da az çok kızım bununla olur ya da olmaz der zaten

Hep böyle oluyor zaten iyi baktı mı bari, söyledikleri çıktı mı?

Anda harikaydı hatta yakın gelecekte de asla olmaz dediğim bir şey oldu. Ama uzak gelecek için pek tutmadı. Gaybı allah bilir derler ya zaten... Bu tarz falcılara anlık sorularla gitmekten yanayım, mesela "eşim beni aldatıyor mu, x kişi hakkımda ne düşünüyor" gibi. Kadının üç harflilerle baktığına sonradan uyandığım için geleceği sormuştum ben :)

Hayatta en çok korktugum ve en çok merak uyandıran şey, psişik olaylar.Hatta gencligimde arkadaslarla çok çağırdığımiz ve en inanmayani bile hizaya getiren seanslar düzenlerdik.Hey gidi günler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…