tellwe.com'da bakılan fallar!

Yeşilçingeneneye çok fal baktırdım çıkan yok gibi ya da teyit edemedim anı. Farklı hesaptan attığımda enerjimiz tutmadı dedi. Bu da böyle bir anımdır.

İnsan verir o parayı binazablaya göre uygun da böyle merakım yüzünden karadedeye ecdeb hesabı atmıştım 40 TL içim icimisti yuksek harflerle yazılmış üç satır fal
Verir iyitse ama en son Falci Alime attim 50 tlye o banu yılmaz çıktı ya yine bilindik biri çıkar diye korkumdan atmiyorum. Karadede'ye baktırdığımı unutmuştum siz hatirlattiniz şimdi aynen 3 satir faldi şu tarihte evleneceksiniz kıvırcık saçlı bir çocuğunuz olacak, bir iki de burç uyumu bu kadardı çok acıdım o paraya adam sallamış

Valla aynen benimde öyleydi ecdeb değeri deyince hani geçmiş an baya böyle tatmin edici bir şey beklemiştim

Sorun neydi blmiyorım cnm ama olumsuzada acıgım ne gördüysen anlat falan deseydin keşke
Aşk hayatımla ilgili sormuştum,alt kısımda fotoğraf bölümü vardı,sadece kendiminkini koydum oda mecburiyetten,sorduğum kişininkini koymadım,o da iade etmiş,siz baktırdınız mı? Fotoğraf filan koydunuz mu baktıranlar olduysa aşk falı için?

Ben ask falı gönderdim hem onun hem benimkini koydum

Slm kizlar.geysuya bende baktirdim.ayrintilari guzeldi.yani ya iyi falci yada dger fallarimi ancak okuyabilse bukdr iyi bakabilirdi.
Dedikleri cklarmi bilmem.
Ama yiramir chitra geysu ve ilkay gur ayni tarihe ayni seyleri soylediler.
Yiramir son falinda ayrintilari kesmisti cok basit bir fali uzun cumlelerle yollamisti birdaha ona atmayacagim.

Ilkayi oncedende soylemistim.biryolunvarda.ayrintilarini severim.
Tuhaftir tanimadgim birinin analinizi hepside ayni yapti.bu kadar yaniliyor olamazlar heralde.

Tam da ona baktiracaktim ama günlük limiti dolmuştur diye uyarı veriyor, güzel bakmış dediniz.Biraz daha bilgi verirmisinin yorumu ile alakalı yani isabetli mi yorumlari?

Tam da ona baktiracaktim ama günlük limiti dolmuştur diye uyarı veriyor, güzel bakmış dediniz.Biraz daha bilgi verirmisinin yorumu ile alakalı yani isabetli mi yorumlari?
Herşeyi anlatmış yorumda,ben bilerek genel aşk hayatım diye sordum ama herşeyi anlatmıştı,ayrıldığım kişiden bahsetmiş direk,yani yine de insan acaba tanıdık biri mi diye düşünüyor,biliyosunuz neler dönüyor ,umarım gerçekten hisli birisidir,başka hesaptan tekrar baktırcaktım ama limit dolu diyor aynen

Ben Bedrunisa nın Elcin6666 olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl forumda aktif olanlar/takip edenler bilir bu Elcin6666 gecen yıl ilk Elcin666 olarak bir tur döndürdü ardından hesabı kapandı veya kapatıldı ve 6666 olarak döndü. Özetlemek gerekirse ben baktırmıştım ve bir başka falcıya soru kısmında verdiğim detayları yazmıştı. Tellwede çalışan biri olduğundan IT bölümünde filan veya tellweyi hack leyen biri olduğundan şüphelenmiştik. Bu arada gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı hiç. Şimdide herkes çok memnun yorumlar yapıyor bu Bedrunisa ya ama Elcin6666 yla aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çevrimdışı oluyor bence çoklu hesap :/

Son düzenleme:
Birkaç gün önce de Simyailmi adlı bir falcı vardı; bence çoķ zekice yorumlar yapıyordu ve öyle cahil biri değildi yazım tarzından belli, kahve göndereni mutlaka tarota çağırıyordu yani herkesten 12TL garantiliyordu, duvarına da yazmıştı işte birine promo bakacaktı 2TL indirimli bilmem ne ve ben de tarot ta göndeecektim ki bir baktım biri yazmış tarotika dan bakıp mı yorumluyorsunuz demişti. Ardından bir baktım hesap kapanmış! Yani bazı falcıların ne ayak olduğunu anlamak gerçekten çok zor. Günahları boyunlarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…