- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.921
Ben de çok merak ediyorumSahmeran falcidan yorum alan var mı profilde çok iddialı konuşmuş fiyatı da baya yuksek
İnsan verir o parayı binazablaya göre uygun da böyle merakım yüzünden karadedeye ecdeb hesabı atmıştım 40 TL içim icimisti yuksek harflerle yazılmış üç satır falBen de çok merak ediyorum
Verir iyitse ama en son Falci Alime attim 50 tlye o banu yılmaz çıktı ya yine bilindik biri çıkar diye korkumdan atmiyorum. Karadede'ye baktırdığımı unutmuştum siz hatirlattiniz şimdi aynen 3 satir faldi şu tarihte evleneceksiniz kıvırcık saçlı bir çocuğunuz olacak, bir iki de burç uyumu bu kadardı çok acıdım o paraya adam sallamışİnsan verir o parayı binazablaya göre uygun da böyle merakım yüzünden karadedeye ecdeb hesabı atmıştım 40 TL içim icimisti yuksek harflerle yazılmış üç satır fal
Valla aynen benimde öyleydi ecdeb değeri deyince hani geçmiş an baya böyle tatmin edici bir şey beklemiştimVerir iyitse ama en son Falci Alime attim 50 tlye o banu yılmaz çıktı ya yine bilindik biri çıkar diye korkumdan atmiyorum. Karadede'ye baktırdığımı unutmuştum siz hatirlattiniz şimdi aynen 3 satir faldi şu tarihte evleneceksiniz kıvırcık saçlı bir çocuğunuz olacak, bir iki de burç uyumu bu kadardı çok acıdım o paraya adam sallamış
Sorun neydi blmiyorım cnm ama olumsuzada acıgım ne gördüysen anlat falan deseydin keşkeEfsunine bana da iade etti,olumsuz görmüş,artık olumsuz yorum yapmıyorum dedi,aklım hepten karıştı
Aşk hayatımla ilgili sormuştum,alt kısımda fotoğraf bölümü vardı,sadece kendiminkini koydum oda mecburiyetten,sorduğum kişininkini koymadım,o da iade etmiş,siz baktırdınız mı? Fotoğraf filan koydunuz mu baktıranlar olduysa aşk falı için?Sorun neydi blmiyorım cnm ama olumsuzada acıgım ne gördüysen anlat falan deseydin keşke
Gönderdim canım benim öğrenmek istediğim konu farklı kişilerdi onları gönderdim ben ve nişanlımın fotografınıda gönderdimValla aynen benimde öyleydi ecdeb değeri deyince hani geçmiş an baya böyle tatmin edici bir şey beklemiştim
Ben ask falı gönderdim hem onun hem benimkini koydumAşk hayatımla ilgili sormuştum,alt kısımda fotoğraf bölümü vardı,sadece kendiminkini koydum oda mecburiyetten,sorduğum kişininkini koymadım,o da iade etmiş,siz baktırdınız mı? Fotoğraf filan koydunuz mu baktıranlar olduysa aşk falı için?
Tam da ona baktiracaktim ama günlük limiti dolmuştur diye uyarı veriyor, güzel bakmış dediniz.Biraz daha bilgi verirmisinin yorumu ile alakalı yani isabetli mi yorumlari?Efsunineye tekrar gönderdim,olumsuz da olsa söyleyin diye ,yine iade etmiş.Bu arada bedrunisa diye biri gelmiş yeni siteye,ben baktırdım çok iyi bakmış ama fake biri mi diye şüpheye düşüo insan,eski falcılardan mı acaba diye,baktıran oldu mu ?
Herşeyi anlatmış yorumda,ben bilerek genel aşk hayatım diye sordum ama herşeyi anlatmıştı,ayrıldığım kişiden bahsetmiş direk,yani yine de insan acaba tanıdık biri mi diye düşünüyor,biliyosunuz neler dönüyor ,umarım gerçekten hisli birisidir,başka hesaptan tekrar baktırcaktım ama limit dolu diyor aynenTam da ona baktiracaktim ama günlük limiti dolmuştur diye uyarı veriyor, güzel bakmış dediniz.Biraz daha bilgi verirmisinin yorumu ile alakalı yani isabetli mi yorumlari?
Ben Bedrunisa nın Elcin6666 olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl forumda aktif olanlar/takip edenler bilir bu Elcin6666 gecen yıl ilk Elcin666 olarak bir tur döndürdü ardından hesabı kapandı veya kapatıldı ve 6666 olarak döndü. Özetlemek gerekirse ben baktırmıştım ve bir başka falcıya soru kısmında verdiğim detayları yazmıştı. Tellwede çalışan biri olduğundan IT bölümünde filan veya tellweyi hack leyen biri olduğundan şüphelenmiştik. Bu arada gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı hiç. Şimdide herkes çok memnun yorumlar yapıyor bu Bedrunisa ya ama Elcin6666 yla aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çevrimdışı oluyor bence çoklu hesap :/Efsunineye tekrar gönderdim,olumsuz da olsa söyleyin diye ,yine iade etmiş.Bu arada bedrunisa diye biri gelmiş yeni siteye,ben baktırdım çok iyi bakmış ama fake biri mi diye şüpheye düşüo insan,eski falcılardan mı acaba diye,baktıran oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?