tellwe.com'da bakılan fallar!

Bir umut diye gidiyoruz,altından neler çıkıyor,artık iyiden de kötüden de şüphe eder oldu insan ne yazık ki,en iyisi hiç baktırmamak aslında da işte ,o paralara neler yapılırdı
Doğru söze ne denir de canım işte dediğin gibi insan bir umutla gidiyor ve bu gibiler de umut tacirleri işte. Bu Bedrunisa da 50 faldan sonra canlı fal açıp herkesi canlıya çağiracak; demedi demeyin Elcin666 da aynısını yapmıştı. Hoş zaten kesin aynı kişi, bir diğer çoklu hesap vakası.

Simyailmi hüsran mi çıktı canım?Offf ya tam birine ümit bağlıcak gibi oluyorsun yalan oluyor

Önceki fallarınızda verdiğiniz bilgileri toplayıp sonra size mi anlatıyorlar? Çok adice tabii ama bir o kadar da mantıklı. Faladdin gibi uygulamalar bile mesajlara rehbere giriyor. Tek çözüm falcıya fazla bilgi vermemek, verildiği durumlarda da hesap değiştirmek.

Nakta çok övülüyor sanırım falcılıktan öte üçüncü kişilerle ilişkisi var ama 50 tl pahalı geliyor bana, değer diyor musunuz? Onun yerine gider beğendiğim bir şey alırım daha çok mutlu eder diyorum bilemedim

Önceki fallara bakılmıyor kızlar. Kardeşimin bir arkadaşı yorumcu olmayı denedi tellwe’de ama sıkıldı sonra bıraktı. Kimlere baktırdığını ve puanlamalarını görüyorsun demişti bana. Birde çok komik rakamlar dönüyor demişti. 50₺ olmadan aylık kotan hesabına para geçmiyormuş mesela

Simyailmi hüsran mi çıktı canım?Offf ya tam birine ümit bağlıcak gibi oluyorsun yalan oluyor
Hüsran mı değil mi bilmiyorum ki canım ama hesabı silinmiş. Benim tellwelerim o kadar belirgin olmasına rağmen bir dahakine daha koyu tuttur, detaylar için tarota gel etc... demişti. Hani dışarıda fal bakan Romanlar olur ya "at bir 10 lira daha söyleyim sana" gibiydi bana tavrı. Gidişat için yorum yapıp sonucu söylemedi. Sorumu da cevaplamadı. Dedikleri mantıklıydı, dediğim gibi cahil biri değil; olası yorum ama bilemiyorum işte hesabı yönetim silebiliyor diye biliyorum. Diğer türlü uzakta görünür.

Bana da çok mantıklı şeyler soylemisti,eeğitimli biri olduğu belli ama dediğin gibi şaibeli bir durum var ortada.Bu arada dün sırf meraktan Bedrunisa'ya baktirdim.Cok güzel bir fal bakmis,çok tutarli şeyler söylemiş, inşallah fake değildir diye düşündüm.

Az önce binnaz abla bölümünde deneyimlerimden aklımda son zamanlarda kalanları anlattım.

yaklaşık 3 senedir haftanın neredeyse her günü fal baktırıyorum. Eleştirenler olacak elbet haklı olarak ama benimki hayati sekilde yasadıgım bir problemden dolayı kaynaklanıyor ve icinden cıkamaz durumdayım. Elbette bu zaman diliminde pekçok kişiye baktırdım.

Yeni baktırdıklarımla devam edecek olursam

Nakta: İnanılmaz başarılı, yukarıda bir arkadaşta yazmış. Bende onun habercileri olduğunu düşünenlerdenim. Gelecek henüz bekleme içerisinde.

Geysu : Ayrıntılı uzun ve olumsuz konuştu. Fakat gelecek öngörüsü tutmadı. Analizleri başarılı. Bir daha analiz icin baktırabilirim

Yesilcingene : Sanırım enerjimiz zerre uyuşmuyor çünkü yaklasım bicimi hic hos değil baştan enerjiyi kaybettiriyor zaten insana. bir kaz kez reddetti. baktıklarıda (2 kez denedim) zorla bakar gibiydi

forumda biri sormuş Sahmeran dan yorum aldım. benim icin fiyaskoydu şahsen. bu ücrete degmeyenlerden

ben birinden beddua yediğimi hatırlıyorum ismini hatırlamıyorum cok uzun süre önce baktırdığım soran olursa bakacagım. kadına düsük puan verdim ve o süre cok zor bir dönemden geciyordum. 2016 yazı. kadın düsük puan verdim diye ne belalar okumus insallah mutlu olamazsınlar havada ucusmus

Ne hakla beddua ediyor hadsiz, zaten tutmaz da, sikayet ettiniz mi birsey yapmadilar mi? Bu nakta bir ben de mi kötüydü acaba sorduğum kişiyle alakasi olmayan bir karakter anlatti soru kisminda belirttim aman Allah'ım haklisiniz bambaşka bir ruh değerlendirdim ben sanki dedi en ufak birşey bilemedi.

Vallahi etmedim keşke etdeydim sinirden uygulamayı silmiştim o zaman. Naktanın bence habercileri var belkide herkesle uyuşmuyor ben beğendim ama yüzde yüz herşey çıktı diyemem belkide o anki ruh hali enerjisiyle alakalıydı ama genel olarak bazı nokta atısları oluyor mesela o da falı genel iyi değerlendirmemizi saglıyor olabilir

Hepsi çıkmıyor tabi ama anda cok başarılı. Genel olarak da tutuyor

Bir de ben eflin4 ü de beğendim kızlar baktırmak isterseniz

Ohh çok teşekkür ederim ben de çıkmasını istemiyorum zaten onlarca fal baktirdim bana olumsuz konuşan iki kişiden biriydi de çok iddiali olunca merak ettim. Tarihler sapabilir ama olaylardan çikan var mi
Yok canım,anı güzel yorumluyor,kişilik analizi felan güzel ama sonuca varan hicbirsey olmadı ben de.Hic moralini bozma,sallamis ta sallamis:)

Monica nasıl biri ben baktırmıştım ama saçma saçma cümleler kurmustu yok cinsellik şu bu acaba sadece bnm falımdamı salladı o knuyla ilgli

Efsunine baktı bana dün. Havas ilmi yolladım bu sefer onda fal olmadığı için bakabilirim dedi. Nokta atışı vardı dediklerinde bakalım nolacak? Ama kızlar o da büyük harflerle yazıyor ya kafam karıştı o yüzden

Canim bana durumu en gerçeğe yakın yorumlayan oydu ben o yüzden çok beğenmiştim. Verdiği vade çıkar mi bilmem ama iyiydi yani.

kızlar dun cok garip bisey oldu
efsunine ve banuyılmaza bi saat arayla katina attım ve kartlar aynı bile cikmadi ve şok şok şok ikisi resmen farklı kelimelerle net bi sekilde aynı seyleri söylemisler...yani sadece bisey degil butun fal nerdeyse aynı bu nedir ya sok oldum
ve gelecegi bilemiyorum ama su an icin söyledikleri dogru...boyle kaldım valla

kızlar selam :) forumun eski gediklilerindenim :) evlendim ve yolum düşmedi bi daha buralara, ama şu an bir sorun yaşıyorum şu an ve süreç umduğumdan uzun sürüyor, chitra yı merak ettim ama uzakta görünüyor, fal göndersem online olup bakıyor mu merak ettim, cevaplarsanız çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…