- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.941
Doğru söze ne denir de canım işte dediğin gibi insan bir umutla gidiyor ve bu gibiler de umut tacirleri işte. Bu Bedrunisa da 50 faldan sonra canlı fal açıp herkesi canlıya çağiracak; demedi demeyin Elcin666 da aynısını yapmıştı. Hoş zaten kesin aynı kişi, bir diğer çoklu hesap vakası.Bir umut diye gidiyoruz,altından neler çıkıyor,artık iyiden de kötüden de şüphe eder oldu insan ne yazık ki,en iyisi hiç baktırmamak aslında da işte ,o paralara neler yapılırdı
Simyailmi hüsran mi çıktı canım?Offf ya tam birine ümit bağlıcak gibi oluyorsun yalan oluyorBirkaç gün önce de Simyailmi adlı bir falcı vardı; bence çoķ zekice yorumlar yapıyordu ve öyle cahil biri değildi yazım tarzından belli, kahve göndereni mutlaka tarota çağırıyordu yani herkesten 12TL garantiliyordu, duvarına da yazmıştı işte birine promo bakacaktı 2TL indirimli bilmem ne ve ben de tarot ta göndeecektim ki bir baktım biri yazmış tarotika dan bakıp mı yorumluyorsunuz demişti. Ardından bir baktım hesap kapanmış! Yani bazı falcıların ne ayak olduğunu anlamak gerçekten çok zor. Günahları boyunlarına...
Hüsran mı değil mi bilmiyorum ki canım ama hesabı silinmiş. Benim tellwelerim o kadar belirgin olmasına rağmen bir dahakine daha koyu tuttur, detaylar için tarota gel etc... demişti. Hani dışarıda fal bakan Romanlar olur ya "at bir 10 lira daha söyleyim sana" gibiydi bana tavrı. Gidişat için yorum yapıp sonucu söylemedi. Sorumu da cevaplamadı. Dedikleri mantıklıydı, dediğim gibi cahil biri değil; olası yorum ama bilemiyorum işte hesabı yönetim silebiliyor diye biliyorum. Diğer türlü uzakta görünür.Simyailmi hüsran mi çıktı canım?Offf ya tam birine ümit bağlıcak gibi oluyorsun yalan oluyor
Bana da çok mantıklı şeyler soylemisti,eeğitimli biri olduğu belli ama dediğin gibi şaibeli bir durum var ortada.Bu arada dün sırf meraktan Bedrunisa'ya baktirdim.Cok güzel bir fal bakmis,çok tutarli şeyler söylemiş, inşallah fake değildir diye düşündüm.Hüsran mı değil mi bilmiyorum ki canım ama hesabı silinmiş. Benim tellwelerim o kadar belirgin olmasına rağmen bir dahakine daha koyu tuttur, detaylar için tarota gel etc... demişti. Hani dışarıda fal bakan Romanlar olur ya "at bir 10 lira daha söyleyim sana" gibiydi bana tavrı. Gidişat için yorum yapıp sonucu söylemedi. Sorumu da cevaplamadı. Dedikleri mantıklıydı, dediğim gibi cahil biri değil; olası yorum ama bilemiyorum işte hesabı yönetim silebiliyor diye biliyorum. Diğer türlü uzakta görünür.
Ne hakla beddua ediyor hadsiz, zaten tutmaz da, sikayet ettiniz mi birsey yapmadilar mi? Bu nakta bir ben de mi kötüydü acaba sorduğum kişiyle alakasi olmayan bir karakter anlatti soru kisminda belirttim aman Allah'ım haklisiniz bambaşka bir ruh değerlendirdim ben sanki dedi en ufak birşey bilemedi.Az önce binnaz abla bölümünde deneyimlerimden aklımda son zamanlarda kalanları anlattım.
yaklaşık 3 senedir haftanın neredeyse her günü fal baktırıyorum. Eleştirenler olacak elbet haklı olarak ama benimki hayati sekilde yasadıgım bir problemden dolayı kaynaklanıyor ve icinden cıkamaz durumdayım. Elbette bu zaman diliminde pekçok kişiye baktırdım.
Yeni baktırdıklarımla devam edecek olursam
Nakta: İnanılmaz başarılı, yukarıda bir arkadaşta yazmış. Bende onun habercileri olduğunu düşünenlerdenim. Gelecek henüz bekleme içerisinde.
Geysu : Ayrıntılı uzun ve olumsuz konuştu. Fakat gelecek öngörüsü tutmadı. Analizleri başarılı. Bir daha analiz icin baktırabilirim
Yesilcingene : Sanırım enerjimiz zerre uyuşmuyor çünkü yaklasım bicimi hic hos değil baştan enerjiyi kaybettiriyor zaten insana. bir kaz kez reddetti. baktıklarıda (2 kez denedim) zorla bakar gibiydi
forumda biri sormuş Sahmeran dan yorum aldım. benim icin fiyaskoydu şahsen. bu ücrete degmeyenlerden
ben birinden beddua yediğimi hatırlıyorum ismini hatırlamıyorum cok uzun süre önce baktırdığım soran olursa bakacagım. kadına düsük puan verdim ve o süre cok zor bir dönemden geciyordum. 2016 yazı. kadın düsük puan verdim diye ne belalar okumus insallah mutlu olamazsınlar havada ucusmus
Vallahi etmedim keşke etdeydim sinirden uygulamayı silmiştim o zaman. Naktanın bence habercileri var belkide herkesle uyuşmuyor ben beğendim ama yüzde yüz herşey çıktı diyemem belkide o anki ruh hali enerjisiyle alakalıydı ama genel olarak bazı nokta atısları oluyor mesela o da falı genel iyi değerlendirmemizi saglıyor olabilirNe hakla beddua ediyor hadsiz, zaten tutmaz da, sikayet ettiniz mi birsey yapmadilar mi? Bu nakta bir ben de mi kötüydü acaba sorduğum kişiyle alakasi olmayan bir karakter anlatti soru kisminda belirttim aman Allah'ım haklisiniz bambaşka bir ruh değerlendirdim ben sanki dedi en ufak birşey bilemedi.
Hepsi çıkmıyor tabi ama anda cok başarılı. Genel olarak da tutuyorVallahi etmedim keşke etdeydim sinirden uygulamayı silmiştim o zaman. Naktanın bence habercileri var belkide herkesle uyuşmuyor ben beğendim ama yüzde yüz herşey çıktı diyemem belkide o anki ruh hali enerjisiyle alakalıydı ama genel olarak bazı nokta atısları oluyor mesela o da falı genel iyi değerlendirmemizi saglıyor olabilir
Bana verdiği hiçbir tarih çıkmadı.Hic tavsiye etmem.Husonungezegeni'ni deneyip çıktı çıkmadı diyebilecek kimse var mı forumda ? Çok iddiali ve farkli şeyler söylemişti bana
Ohh çok teşekkür ederim ben de çıkmasını istemiyorum zaten onlarca fal baktirdim bana olumsuz konuşan iki kişiden biriydi de çok iddiali olunca merak ettim. Tarihler sapabilir ama olaylardan çikan var miBana verdiği hiçbir tarih çıkmadı.Hic tavsiye etmem.
Yok canım,anı güzel yorumluyor,kişilik analizi felan güzel ama sonuca varan hicbirsey olmadı ben de.Hic moralini bozma,sallamis ta sallamis:)Ohh çok teşekkür ederim ben de çıkmasını istemiyorum zaten onlarca fal baktirdim bana olumsuz konuşan iki kişiden biriydi de çok iddiali olunca merak ettim. Tarihler sapabilir ama olaylardan çikan var mi
Canim bana durumu en gerçeğe yakın yorumlayan oydu ben o yüzden çok beğenmiştim. Verdiği vade çıkar mi bilmem ama iyiydi yani.Efsunine baktı bana dün. Havas ilmi yolladım bu sefer onda fal olmadığı için bakabilirim dedi. Nokta atışı vardı dediklerinde bakalım nolacak? Ama kızlar o da büyük harflerle yazıyor ya kafam karıştı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?