tellwe.com'da bakılan fallar!

bu süreçlerle ilgili yorumların nedir o zaman şimdi bulduk bırakmayız:)

chitra için ise galiba uzakta görünen falcılara fal atılmıyor

Bana o dönem hemen hemen herkes olumlu konuşuyordu, olumlu da oldu :) ama şu an bir kriz yaşıyorum, bununla ilgili yorumlarımı yaparım tabi :)

Nokta atışı vardı efsunine bana geçen ay haziran ayının ilk haftasında tartışacaklar dedi vede dediği gibi çıktı ilerisi içinde bekleyip görmek lazım ama çıkacak gibime geliyor havas ilmi baya iyi

Bana o dönem hemen hemen herkes olumlu konuşuyordu, olumlu da oldu :) ama şu an bir kriz yaşıyorum, bununla ilgili yorumlarımı yaparım tabi :)

o dönemler özellikle gerçekten süreci de bilmiş dediklerin var mıdır peki:)

hani olumlu da olmuş ay çok sevindim :):) rahat rahat sorabilirim

Peki aşk falı canim. Ben havaş baktirmadjm. Aşk falında dedikleri oldu mu

Peki aşk falı canim. Ben havaş baktirmadjm. Aşk falında dedikleri oldu mu
Evet aşk falındada aynı seyi söyledi dahada detay verdi karakter analizindede bulundu ama tam anlamıyla evet söyledikleri çıktı diyebilmem icin biraz daha beklemem lazım olaylar onun dediği şekilde gerçekleştikçe burdan yazacağım

Tamam canım sağol

Sorunun umarım geçer,chitra pc den bakıldığında uzun zamanlardır uzakta görünüyor yani bir kaç günlük mesele değil.
o yuzden yollarsan bekleyip geri çekmek durumunda kalabilirsin.
yuleyi merak etmiştim bende ama o da uzakta.
7 8 senedir bende baya takıldım dönem dönem buraya.net bildi diyeceğim kimse yok.
bu arada chitrada bana biriyle ilişkimin başlayacagını soylemişti cok emin.hatta fal bakısınıda sevdim ama soğuduğumdan dolayı o kişiyi düşünmüyorum bile.
yiramirinde kelimelerle cok uzattğını aslında fazla ayrıntı vermedığını farkettim son falında.şu an sadece geysu var vadesi olan...he bu arada bir yolun varda ilkay gürü önerebilirim benim çok işime yaramıştır söyledikleri.
senin var mı önereceğin kimse?

Arkadaşlar bu söylediklerim kesinlikle tavsiye niteliğinde değildir. Çünkü bana falı çıkan sevdiğim isimlerin, yakın arkadaşlarıma yada burdan baktıran diğer arkadaşlara çıkmadığı olmuştur. Benim hayatım çok başka bir yöndeyken bana şu an eşim olan kişiyle evleneceğimi ilk söyleyen Göker' dir. yaklaşık 8 yıl önce :) biz 4 yıl önce de evlendik gerçekten ama zorlu bir süreç oldu. Yine bu süreçte Elmira abla bilmiştir. Bir ara istanbulda falcılar topiğinde çok popülerdi, dediğim gibi çıkan da olmuştur, çıkmayan da ama bana çıktı. Bunun dışında tellwe, Binnaz, fal sepeti.. genelde bana hepsi olumlu konuşmuştur. falsepetinde Nesibe yi severdim, bir yolun var İlkay Gür vardır, o zamanlar fal sepetindeydi, onu severim, Rezzan abla vardı şu an nerde bilmiyorum Rezzan İksir kahve falını severdim. bunun dışında klothoyagmur, saraylıhanım, fama, selin imer, pelin bilge Özdoğru, efsun aksoy, bunlar sık baktırdığım isimlerdi. Birde Hande, o zamanlar sembol cafe Nişantaşı' ndaydı kaybetmiştim, şimdi Beşiktaş ta kendi yerini açmış, onu da severim. Dediğim gibi tavsiye değildir, kimsenin vebalini, hakkını almak istemem :) Bu isimlerin çıkmadığı da olmuştur, yada tüm falları hepsi çıktı diyemem. Ama benim sevdiklerim, aradıklarım, onlardı. Herkesin Allah gönlüne göre hayırlısını versin arkadaşlar :) Bol dua edin, herşey düzelir, hakkımızda hayırlısı herşeyin :) yine aklıma gelen bişey olursa paylaşırım :)

canım çok teşekkürler yorumun için. ortak isimlerimiz yok gibi ama mesela fama değil de semacıyımdır ben biryolunvarda.
belki oradan yakalarız:) istanbul topiğinden bu bahsettiğin hande, göker gibi isimleri duymuştum ama aklıma yazıyorum

gökeri de tebrik ediyorum buradan kendisini bulacağım :):)

Göker nerde bakıyor ilk defa duyuyorum ismini

Kızlar aslında yazmak istemiyorum fiyat bir anda yükselecek diye ama ben buraya gelip okuyor merak ediyorsam düşüncemi de yazmak borcum sanırım :) bedrunisa diyorum 5 TL'lik fal ama 30-40'lıklara şapka çıkartırır yani, çok samimiyim soru bile sormadan kahve falını attım ve muazzam başka da bişi demiyorum sevgilerrr

Dün ben baktırdım ama enerji tutmadı sanırım orta düzeyde bir faldı benim çok hoşuma gitmedi açıkçası ve yüzeyseldi. Çıktı demem için birbuçuk ay beklemem lazım.

Ya ne güzel, artık gerçekten reelde café dışında bakan falcılar gibi iyi online bir falcı olduğuna inanmamama rağmen öylesine atıp deneyim dedim ama bana hiç bilemedi. Off bu da olmadı. Bugün bu forumdaki 1. yıldönümüm ama harcanan cash dışında henüz dişe dokunur bir gelişme yok benim esas konularla ilgili

Son düzenleme:
Dün ben baktırdım ama enerji tutmadı sanırım orta düzeyde bir faldı benim çok hoşuma gitmedi açıkçası ve yüzeyseldi. Çıktı demem için birbuçuk ay beklemem lazım.
Aynen benim de tutmadı ve şimdiki durumu da hiç bilemedi. Yalnız olmadığıma sevindim :)
Bir de bu da büyük harfle yazıyor.
Çok beğenen arkadaşlar bildiği noktaları daha önce tellwe den bir falcıya söz etmediğinizden emin misiniz? Mesela Byzmelek gibi özellikle büyük harf yazan bir falcıya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…