tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben hem kahve hem yildizname baktirdim.Hicbirsey belirtmeme ragmen çok ince detayları bildi ve bugün birini yaşadım bile:)Çok ta tatlı bir bayan kendisi.Bir de Hevingazel'i denedim dun gece,çok beğendim falıni hem sesli bakiyor hem de çok detaylı.

Cnm senin adına sevindim gerçekten, umarım güzellikler hep çıkar.
Senle ikimizin fal enerjilerimiz uymuyor sanırım : ( Sana güzel bakan isimler bende hiç bilemiyorlar. Şimdiye kadar bana 3-4 isim anca uydu onların da yarısının ilk falları çıktı sadece sonra otomatiğe bağladılar ve tekrara girdi ama nanay...

Mrb reelde iyi bakan falcı ismi verebilir misiniz ist da mı?

Çok teşekkür ederim canım,olabir dedigin öyle çok önemli birşey değil aslında çıkan şey,birinden söz etti ve seni çok sinirlendirecek dedi,bugün o kişiden haber aldim ve çok sinirlerimi bozdu gercekten.Belki de tesadüfen olmuştur:)Bir kaç detay daha bildi ve bunun uzerine Tellwe de daha önce hiç fal baktirmamis bir arkadaşımı yonlerdirdim ona,yani onun hakknda bilgi toplamasi mümkün değildi.O da çok beğendi falini.Dedigin gibi enerji meselesi bu.

Ben beyazmelege hic baktirmadim bende iyiydi

Ben de çok beğendim hevingazeli hem fiyatı uygun hem uzun bir faldi

Kızlar sonunda Tellwe de bana batan,beni durten tüm kredilerimi sifirlamis bulunmaktayım.Uzunca bir süre uzak durmak istiyorum.Desteklerinizi esirgemeyin lütfen:)

Kızlar sonunda Tellwe de bana batan,beni durten tüm kredilerimi sifirlamis bulunmaktayım.Uzunca bir süre uzak durmak istiyorum.Desteklerinizi esirgemeyin lütfen:)

Dürtmek gibi olmasın ama bedrunnisa ve hevingazel'e ne falı atmıştınız :)

Çok güzel bir karar vermişsiniz bu arada, bana da örnek olması dileğiyle :)

Sımdı ara ara yazarak "yazmayacagım artık" lafımı yemıs oluyorum ama dunden berı ıkıde kaldıgım 2 durum oldu. Hem can sıkıntısından aslında tamamen can sıkıntısından dur bakalım yenılerde neler varmıs-belkı bulunur bır cevher umıdı ıle 2 falcıya fal attım. Ilkı telwe KATREE anında 9 dakıkalık ses kaydı geldıç Ne spesıfık 1 sey-ne anda- ne gecmıste bana uyan bırsey....Inanın 9 dakıka bos lafla yok olumlama yapügecmısını temızle-sen ıyı bır ınsansın gıbı HERKESE uyabılecek ve artık dınlemekten sıkıldgmdan bana uyacak 1 sey yokmu dıye ılerı sara sara dınledıgım 1 fal kaydı aldm...Sorumda da su an kavgalı oldgum erkek arkadasımı sordmç Ona da o olmayacak-uzun boylu baska bırı olacak.....Yıne SPESIFIK BIRSEY YOK.....Hanı 1 verırsem de olumsuzu kaldıramayan sorunlu kullanıcı olayım.....

Once durumu belırten 1 msj yazdm falcıya ve dedımkı cok naıf 1 sesınz ve zarıf tavrınız nedenıyle olmadıgı halde oy vermeyıp puanınızı dusurmeyecegm. Sonra dusundum. 5 puanlıklardan denemek ıcın gonderıp de zırnık begenmedıgım halde 5 verıp gectgm-sesımı cıkarmadgm o kadar cok falcı oldu kı.Sonra o falcıların sayfalarında benım gıbı dusunen ınsanların yorumlarını okuyunca ASLINDA NE KADAR YANLIS YAPTGIMI FARK ETTM. Amann ne olurkı 5 tl dıyerek. Bende anında 1 puanı verıp yorumumu yaptm:

"13 saat önce Emek vermışsın.9 dakıka boyunca ne gecmısıme ne de anıma uyan hıcbır tespıtn yoktu.Sure doldrmak ıcn bolbololumlama yap vs.Soruma olumsz dedgn ıcn degıl cunku ben zaten ınanlmaz sogudm.Bunu bıle bılemedn.Oy vermycem dedm ama yorm kısmı baskalarna fıkr olsn dıye var.Ben "ıyı"dıyenl yormlara uydm yanldm,benım gıbı dusuneceklere de benım yorumum ışık olsn.IADE ISTEMYORM KESINLIKLE ve eminm zaten baska falcılardanda 1 almşsınz dıyeceksnz:)Emınm oyledr.Begenmedggm cogu falcıya yorm yazmadm bıle ama sonradan benım gıbı dusunen yormları gorunce deneyımımı yazmayarak ONLARA HAKSIZLIK ETTGIMI ANLADM.Umarım sız de OLUMSUZ ELESTIRYI CENTILMENCE KABUL EDERSNZ"

Sonuc mu anında ıade ettı ve bu yorum sılındı. Emınım bunu okuyunca kım oldugumu anlayacaktır.....

Gelelım 2. falcıya sevgılı Borellus80 hevıngazel'e fal atmak konusunda bu yasadıgım seyden sonra cok da ısteklı degıldm ama elımdekı kredıyı bıtreyım dedım.....5 dakıkalık ses kaydı DOLU DOLUYDU. Hadı buyrun.....Ne,kım,nıye oyle yapmıs......gayet de net cvp vermıs.....Sımdı ne yapalım FALCI YORUMU YAZMAYIP DA.....

HA, 1 de ne vakıt yıne gırerım bılınmez ama YESILCINGENE aylar once attgm falı defalarca okudum. Yok arkadas yok.Olumsuz konusabılırsın de ATMA YAHU.....Neymıs adamın hayatında bankacı 1 kadın varmıs ve adam bu kadını parası ıcın kullanıyormus..... IMKANI YOK. CUNKU ceviz tarlaları olan bırı 1 poset cevızı olan bırını nıye kullansın? Kaldı kı dengesız vs, dese ok, de bırını menfaatı ıcın kullanacak bırı.....Ve onunla devam edersem benı de maddı menfaatlerı ıcın kullanırmıs ve ben onunla mahkemelık olurmusum.......Bu laf Brezılya dızılerınden hallıce oldu ıste. 8 senedır tanıyorum yahu....devenın nalı.....Allahtan ben bu tarz durumlarını gayet NET bılıyorum,sadece ketum oldugu ıcın yanzıtmadıgı duygularını anlamakta zorlanıyoırum.,,,, Hanı kızlar bazen karsınızdakının teyıt edemedıgınız durumları olur o nedenle falzıya danısırsınız....... Eger boylesıne danısırsanız yandınız.....

Ben kimseye bişi bahsetmedim kızlar bunda da gördükleriniz demiştim sadece. Enerji derler hep belki de tutmuştur bilemiyorum ki. Kendi adıma çok beğendim gerçekten tabiki yorumlara da bakarak atın sizde.

canım havas ilmi yolladım derken, ne demek açarmısın biraz..

Dürtmek gibi olmasın ama bedrunnisa ve hevingazel'e ne falı atmıştınız :)

Çok güzel bir karar vermişsiniz bu arada, bana da örnek olması dileğiyle :)
İnşallah bu sefer başarılı olurum diyorum çünkü daha önceki girisimlerim pek basarili olamadı malesef!Çok canınızın sıkkın olduğu bir anda dayanamayıp atiyorsunuz ve bunun sonu gelmiyorBedrunisa kahve ve yildiznaname, Hevingazel'e de yildizname baktirdim.

yıldızname için doğum saati şart mı? ben bilmiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…