- 18 Şubat 2018
- 13.452
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.018
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.981
Ben hem kahve hem yildizname baktirdim.Hicbirsey belirtmeme ragmen çok ince detayları bildi ve bugün birini yaşadım bile:)Çok ta tatlı bir bayan kendisi.Bir de Hevingazel'i denedim dun gece,çok beğendim falıni hem sesli bakiyor hem de çok detaylı.Kızlar aslında yazmak istemiyorum fiyat bir anda yükselecek diye ama ben buraya gelip okuyor merak ediyorsam düşüncemi de yazmak borcum sanırım :) bedrunisa diyorum 5 TL'lik fal ama 30-40'lıklara şapka çıkartırır yani, çok samimiyim soru bile sormadan kahve falını attım ve muazzam başka da bişi demiyorum sevgilerrr
Cnm senin adına sevindim gerçekten, umarım güzellikler hep çıkar.Ben hem kahve hem yildizname baktirdim.Hicbirsey belirtmeme ragmen çok ince detayları bildi ve bugün birini yaşadım bile:)Çok ta tatlı bir bayan kendisi.Bir de Hevingazel'i denedim dun gece,çok beğendim falıni hem sesli bakiyor hem de çok detaylı.
Mrb reelde iyi bakan falcı ismi verebilir misiniz ist da mı?Ya ne güzel, artık gerçekten reelde café dışında bakan falcılar gibi iyi online bir falcı olduğuna inanmamama rağmen öylesine atıp deneyim dedim ama bana hiç bilemedi. Off bu da olmadı. Bugün bu forumdaki 1. yıldönümüm ama harcanan cash dışında henüz dişe dokunur bir gelişme yok benim esas konularla ilgili
Çok teşekkür ederim canım,olabir dedigin öyle çok önemli birşey değil aslında çıkan şey,birinden söz etti ve seni çok sinirlendirecek dedi,bugün o kişiden haber aldim ve çok sinirlerimi bozdu gercekten.Belki de tesadüfen olmuştur:)Bir kaç detay daha bildi ve bunun uzerine Tellwe de daha önce hiç fal baktirmamis bir arkadaşımı yonlerdirdim ona,yani onun hakknda bilgi toplamasi mümkün değildi.O da çok beğendi falini.Dedigin gibi enerji meselesi bu.Cnm senin adına sevindim gerçekten, umarım güzellikler hep çıkar.
Senle ikimizin fal enerjilerimiz uymuyor sanırım : ( Sana güzel bakan isimler bende hiç bilemiyorlar. Şimdiye kadar bana 3-4 isim anca uydu onların da yarısının ilk falları çıktı sadece sonra otomatiğe bağladılar ve tekrara girdi ama nanay...
Ben beyazmelege hic baktirmadim bende iyiydiAynen benim de tutmadı ve şimdiki durumu da hiç bilemedi. Yalnız olmadığıma sevindim :)
Bir de bu da büyük harfle yazıyor.
Çok beğenen arkadaşlar bildiği noktaları daha önce tellwe den bir falcıya söz etmediğinizden emin misiniz? Mesela Byzmelek gibi özellikle büyük harf yazan bir falcıya...
Ben de çok beğendim hevingazeli hem fiyatı uygun hem uzun bir faldiBen hem kahve hem yildizname baktirdim.Hicbirsey belirtmeme ragmen çok ince detayları bildi ve bugün birini yaşadım bile:)Çok ta tatlı bir bayan kendisi.Bir de Hevingazel'i denedim dun gece,çok beğendim falıni hem sesli bakiyor hem de çok detaylı.
Kızlar sonunda Tellwe de bana batan,beni durten tüm kredilerimi sifirlamis bulunmaktayım.Uzunca bir süre uzak durmak istiyorum.Desteklerinizi esirgemeyin lütfen:)
canım havas ilmi yolladım derken, ne demek açarmısın biraz..Efsunine baktı bana dün. Havas ilmi yolladım bu sefer onda fal olmadığı için bakabilirim dedi. Nokta atışı vardı dediklerinde bakalım nolacak? Ama kızlar o da büyük harflerle yazıyor ya kafam karıştı o yüzden
evet ben de cok uzuldumhevingazele baktıracaktım ama günlük fal limitini doldurmuş :/
İnşallah bu sefer başarılı olurum diyorum çünkü daha önceki girisimlerim pek basarili olamadı malesef!Çok canınızın sıkkın olduğu bir anda dayanamayıp atiyorsunuz ve bunun sonu gelmiyorDürtmek gibi olmasın ama bedrunnisa ve hevingazel'e ne falı atmıştınız :)
Çok güzel bir karar vermişsiniz bu arada, bana da örnek olması dileğiyle :)
yıldızname için doğum saati şart mı? ben bilmiyorum malesef.İnşallah bu sefer başarılı olurum diyorum çünkü daha önceki girisimlerim pek basarili olamadı malesef!Çok canınızın sıkkın olduğu bir anda dayanamayıp atiyorsunuz ve bunun sonu gelmiyorBedrunisa kahve ve yildiznaname, Hevingazel'e de yildizname baktirdim.
Bazı falcilar doğum saati önemli değil diyorlar,atmadan önce sorman lazım falciya canım.yıldızname için doğum saati şart mı? ben bilmiyorum malesef.
Kimi şart diyor kimi önemsemiyor ama olması daha iyi belki.. Kızlar selam çoktan yoktumyıldızname için doğum saati şart mı? ben bilmiyorum malesef.
Bazı falcilar doğum saati önemli değil diyorlar,atmadan önce sorman lazım falciya canım.
husonun gezegeni copy paste fal göndermişti buradan iki üyeye üyeliği banlandı sonra tekrar actılar, güvenilirliği ortada bilginize.Bana verdiği hiçbir tarih çıkmadı.Hic tavsiye etmem.
Başka sitelerde de bakiyor.Duvarinda yazılanlara aldanmistim ben de ama fos çıktı.husonun gezegeni copy paste fal göndermişti buradan iki üyeye üyeliği banlandı sonra tekrar actılar, güvenilirliği ortada bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?