tellwe.com'da bakılan fallar!

yıldızname icin doğum tarihin gerekiyor ve saatin, ben kendim doğum haritası cıkarmayı biliyorum yıldızname onun bir değisiği ama metodu hemen hemen aynı oradan biliyorum
Bazıları doğum saati önemli değil diyor,mesala Ayevii anne adı önemli benim için demişti.Bildigim kadariyla doğum saati ile astroloji haritası çıkarıyorlar.Bazi falcilar da kitaptan(cüz gibi birsey) anne adı vasıtasıyla bakıyor.

evet cüz gibi bir seyden bakılanından ben cok korkuyorum seneler once eski erkek arkadasımın annesine bir kadın bakmıs ve söyleiği seyleri yasamıslar, eşi trafik kazasında ölmüs aynı kadının söylediği gibi.
Ama doğum haritasında mutlaka saat gerekiyor.

naktadan memnun kalan kac kisi var aranızda? ya bizim enerjimiz uymadı bana baktığı bütün fallar patladı daha sonrada fallarımı sürekli iade etti, arkadasım sadece naktaya baktırırdı son söylediği 2 falda patladı. Adamın hayatında biri yok sen adım at demişti arkadasım adım attı adam her yerden engellemiş sevgilim var beni rahat bırak diyip :)

Evet canım bizim bir teyzemiz vardı o cuzden bakıyordu.Anne adın ve karşı tarafın anne adını sorarak olanı biteni dokuyordu.Biseyler yazıp çiziyordu ve yüzüne bakarak anlatiyordu herşeyi.

Ben naktaya ayda bir mutlaka atarım. Yine attım beklemedeyim. Yalnız duvarında biri bir puan vermis onu farkettim. Onun söylediklerine ben çok güveniyorum ya. Inşallah beni de yaniltmaz. Ben gonderdiklerimin hepsini beğendim hepsi çıkmıyor tamam ama karsi tarafın düşüncelerini dogru yorumladığını düşünüyorum

Ben falı çıkmayan biri olarak yazmak istiyorum. Geçen sene fal baktırdım ona. Özenli, iyi niyetli biri hakkını yemiyim o konuda. Ama bana zerre çıkmadı. İlk baktırdığımda pes demiştim, hatta burda da anda çok iyi bildi falan yazmıştım hatırlıyorum. Ama söyledikleri tamamen benim düşüncelerimmiş. Sonra karşı tarafla iletişime geçince olayların tamamen benim düşündüğümün tersi oldugunuve karşı tarafa yargısız infaz yaptığımı fark ettim. Burda çok övülünce tekrar bana ilgi gösteren başka biri için attım. Yine o kişiyle ilgili benim düşüncelerimi söyledi bana, pespembe bi faldı. Halbuki yine ben yanlış düşünüyormuşum. O kişinin niyeti benim düşündüğümün (ve naktanın söylediğinin) tam tersine, baya kötüymüş. Tabii ki enerji meselesi ama bende benim düşüncelerimi okumaktan öteye gidemedi maalesef nakta. Gelecek öngörüleri ise hiç çıkmadı. Şu ana kadar çoktan başkasıyla hayatıma devam etmiş olmam gerekiyordu. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tabii ki burda çıkan arkadaşlar da var, gerçekten falın enerji işi olduguna inanıyorum artık. Birine çıkan ötekine çıkmayabiliyor..

Evet canım bizim bir teyzemiz vardı o cuzden bakıyordu.Anne adın ve karşı tarafın anne adını sorarak olanı biteni dokuyordu.Biseyler yazıp çiziyordu ve yüzüne bakarak anlatiyordu herşeyi.
Mrb siz İstanbul'da mı baktiriyordunuz bu teyze Balattaki teyze mi ben de 15-16 yaşimdayken gitmiştim de merak ettim :)

Bizim karşı taraf hakkindaki düşünceleremize göre bakıyorsa da benimkileri okuyamadigi kesin ben adami şeytani ve kaba buluyorum Nakta ise bir melekten bahsetti resmen. Bir şekilde o da salliyor herhalde pek bişey okuyabildiğini sanmıyorum sadece profesyonel salliyor bu

Bedrunnisanin yorumuna bakin?? ‘Olumsuz seyler gordum falinizi baska birine gonderebilirsiniz?’ Ciddennnn bu nasil bir harekettir ya??????? Sinirlenmemek elde degil insanlarin moralini bozmayaa kimsenin hakki yok maden olumsuz gordun eee soleee ne diye fal atiyoruz sana??? Sadece pozitifse mi yorum yap dedik.. cidden ne desem bilemedim...

Yeşilçingene falci falan değil bence zaten belirtmiştim de, böyle böyle bir kadin var falan bu nasil bir hikaye nasil ağır bir ithamdır şok oldum okuyunca msjınızı. Gerçekten herkese fal baktirmamak gerekiyor bunu anladim, çok obsesif ve kıskanç biri olarak bana bu şekilde yazsa bir falcı şüpheden,takintidan hastalanir yataklara düşerdim. Artik çikabileceğini düşündüğüm sevdiğim birkaç falci hariç sanalda fal baktirmayacağim bu msji iyi ki yazdınız gözüm açıldı kaybedecek enerjim yok.

Tatlım 8 sene....artık tanıyorum adamı. Ciğerini biliyorum. Patavatsızdır,dengesizdir...Huyunu suyunu çok iyi biliyorum. Ama prensiplerini ve maddi durumunu da cok iyi biliyorum. Ne birini maddi anlamda kullanır ki yahu neyini kullansın sein cebinde atyorum 1 miyar var,yeşilçingenenin "kullanıyor" dediği kadının olsa olsa cebinde 10 lirası.....Kaldı ki asla tenezzül etmez....Ha bir de öyle kadın olsun da ne olursa olsun cinsinden de bir adam değil bildiğin kıl kuyruk.....Inanılmaz zor bırı...Maddi anlamda kendini kullandıracak bırı de değil....Seni aramayacak,umurunda bile değilsin demiş.....Aradı...hem de kaç kere....Umrunda değilmişmiyim:) Aldım cevabımı,gayet de eminim.....Ama daral getirdi kıl kuyruklukları.....E bunu nıye bilemedin a çingene.....Mesela Chıtra bilmisti......Ilk aradgnda Chıtra'ya attgmda "sabrını zorlayacak ve sen ipleri koparmak isteyeceksın" demişti......

Ha bu arada sesli falda KOPYA OLMAZ DEME.....BALLLL GIBI OLUR.....HERKESE UYABILECEK seyler söyleyıp, merhaba canımmm dıye fala baslayıp devam eden bır ses kaydı hatta bellı durumlara uygun bırkaç ses kaydı yapar,yerıne gore,soran kısıye gore gonderırsın. Çok zor degıl ınan ha bellı programlarla ses kaydının basını kesıp kısının ısmını ekleyıp yıne aynı ıslemı yapabılırsn.....Falcılara en cok hangı konularda soru gelıyor kı.....Bunu ayarlamak cok mu zor?

İş bulabılecekmıyım.....Sevgilimle barısabılecekmıyım.....Çocugum olacak mı.....AMA O dedıgn falda senın durumuna uyan "spesıfık" bırsey varsa ve anca falcı durugorusu ıle bılınecek bırseyse ve bılmısse ha derım....olabılır.....Yıne de cıkacak gozuyle bakmam...Ne fallar ne falcılar gorduk burada....

Evet kesinlikle doğru. Şimdi düşününce seslide de copy olabilir. Çıkacağını zaten düşünmüyorum pek bana kolay kolay kimse çıkmıyor sanalda da reelde de son 20 yilda yılda bakabilen ileriyi tutturabilen falcı sayısı 3'ü 5'i geçmez. Şu vedic astrolog Ayşen Tok'u merak ediyorum ama çok pahalı abuk sabuk sitelere, fal cafelere dökeceğime son bir yilda sadece ona baktirsaydim keşke.

Capellacım nasılsın? Özlettin kendini..... Yesilcingene bana Allah katından melekler aracı olsa bu iş olmaz demişti, bu adam seni aramaz demişti. geçen hafta cuma bulustuk, olumsuz söylücek diye abartan biri bana an itibariyle bütün falları patlamıs oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…