tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana da efsunine 3 . kere farklı fallar gönderdim bu seferde enerjini alamıyorum diye iptal etmiş,bir bana uymuyo heralde enerjisi,çok canım sıkıldı yaa,çok merak ediyordum yorumunu.

Çok isterim cnm,yardımcı olursan çok sevinirim.Gerçekten bakan birini bulabilmek çok zor bu devirde
Evet canım bir de Emine teyze ticari amaç güden birisi degil,biz ona giderken ogrenciydik, gönlünüzden ne koparsa verin derdi.Sadece yildizname bakiyor.Keske yardımcı olabilsem ama nerdeyse yirmi sene geçmiş üstünden.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, hevingazel kotayı doldurmuş daha sonra deneyeceğim :) Maalesef başkalarının fikirleri ya da tasarıları söz konusu olunca fallara sarılıyorum ben de. Sağduyulu düşününce çok saçma geliyor ama anlık rahatlama hissinin cazibesi işte...

Rica ederim ne demek:) Hevingazel'in sistemle alakalı bir sorunu var sanırım,sistemle görüşüp fal alımına basliyacagim demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…