- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.821
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.021
Kocaelinin neresinde canımYok canım Kocaeli de:)Halen daha bakiyormus adı Emine.
Aynen ya kocaeli de yaşamıyorum ama telefondan filan ulaşabilme ihtimalimiz var mıdır acaba?Hala bakıyorsa ulaşma şansımız var mı canım?
Yok canım zannetmiyorum,eski usul yaşlı biri kendisi.Ama sorarim istersen arkadaşıma.Aynen ya kocaeli de yaşamıyorum ama telefondan filan ulaşabilme ihtimalimiz var mıdır acaba?
Canım Kocaeli merkezden Gültepe minubuslerine biniyorsun.Gultepe de herkes tanır onu Emine abla dediğin zaman.Hala bakıyorsa ulaşma şansımız var mı canım?
Çok isterim cnm,yardımcı olursan çok sevinirim.Gerçekten bakan birini bulabilmek çok zor bu devirdeYok canım zannetmiyorum,eski usul yaşlı biri kendisi.Ama sorarim istersen arkadaşıma.
Evet canım bir de Emine teyze ticari amaç güden birisi degil,biz ona giderken ogrenciydik, gönlünüzden ne koparsa verin derdi.Sadece yildizname bakiyor.Keske yardımcı olabilsem ama nerdeyse yirmi sene geçmiş üstünden.Çok isterim cnm,yardımcı olursan çok sevinirim.Gerçekten bakan birini bulabilmek çok zor bu devirde
Kocaeli’nde yaşasaydım keşkeCanım Kocaeli merkezden Gültepe minubuslerine biniyorsun.Gultepe de herkes tanır onu Emine abla dediğin zaman.
Yok canım ya,sordum arkadaşıma numarasini bilmiyorKocaeli’nde yaşasaydım keşketelefonla bakma durumu olursa haber verirsen çok sevinirim canım
Bu üzdüYok canım ya,sordum arkadaşıma numarasini bilmiyor
2 sene önce baktırmıştım ne o zamanki kişiyle ilgili ne de hayatimla ilgili dediği hiçbir şey çıkmadıKızlar birkerebir’de geri dönmüş. Ama anında tavan yapmış fiyatları. Baktıran, memnun olan var mı?
İnşallah bu sefer başarılı olurum diyorum çünkü daha önceki girisimlerim pek basarili olamadı malesef!Çok canınızın sıkkın olduğu bir anda dayanamayıp atiyorsunuz ve bunun sonu gelmiyorBedrunisa kahve ve yildiznaname, Hevingazel'e de yildizname baktirdim.
Rica ederim ne demek:) Hevingazel'in sistemle alakalı bir sorunu var sanırım,sistemle görüşüp fal alımına basliyacagim demis.Çok teşekkür ederim cevabınız için, hevingazel kotayı doldurmuş daha sonra deneyeceğim :) Maalesef başkalarının fikirleri ya da tasarıları söz konusu olunca fallara sarılıyorum ben de. Sağduyulu düşününce çok saçma geliyor ama anlık rahatlama hissinin cazibesi işte...
Yüz elliyi geçmeden fiyat artışı yapamiyorlar diye biliyorum.Aklinizda bulunsun:)Tekrar teşekkür ederim onu da hemen deneyeyim o zaman henüz ücreti yükselmemişken
Kuzu abartmadan baktır, kendini frenlemene yardımcı olurum benTekrar teşekkür ederim onu da hemen deneyeyim o zaman henüz ücreti yükselmemişken
Yettimmmmmm kızlar tutacam siziKuzu abartmadan baktır, kendini frenlemene yardımcı olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?