tellwe.com'da bakılan fallar!

Kuzu abartmadan baktır, kendini frenlemene yardımcı olurum ben

Güzelimm sen olmasan zaten şimdiye ocağıma incir ağacı ekmiştim belki de incir yiyorduk Heveslenip baktırayım dedim hevin bacımız popüler olmuş 13. sıradaydım. Geri çektim valla, ne enerjisi kalır benim fala ne de sabredebilirim

Kelebbekk Sizin yorumlarınıza hep dikkat ediyorum ya fal konusunda enerjimiz tutacak gibi geliyor :)

Son düzenleme:
Kızlar ya hevin gazel bana cok olumlu konuştu cok da beğendim. Ilk baktiranlardan biri benim. Bugün de kırmızıkapşon diye biri vardı yeni. Onu deneyeyim dedim cok canim sıkıldı. Baktiran var mi ona

Kızlar ya hevin gazel bana cok olumlu konuştu cok da beğendim. Ilk baktiranlardan biri benim. Bugün de kırmızıkapşon diye biri vardı yeni. Onu deneyeyim dedim cok canim sıkıldı. Baktiran var mi ona
Ağır tahrik var:)Ara verdim fal baktirmaya,ama hiç ilgimi cekmedi biraz tuhaf bir havası var.

Benim de hevingazelde falım bekliyo ,umarım iyi sonuçlar gelir,kırmızışapkayı gördüm ama baktırmadım,olumsuz mu konuşmuş? O zaman iptal olsun tüm olumsuzlar.

EEvremdamla'ya benzettim tarzını,on üç fal birşeymi ellinci sırada bir hafta fal beklediğimi bilirim:)Keşke cekmeseydiniz.

Evremdamla'yı bilmiyorum ama birkaç konuda forumda bazı etkileri olduğunu okudum Nasip hevingazel'e diye geri gönderdim sizin yorumunuzu da düşündüm bir de içime sinmişti açıkçası :) Bundan sonra da bedrunnisa'ya yıldızname göndereceğim yarın ya da ertesi gün :)

Kapşon nereden çıkmış ya, kırmızışapka oruçtan dolayı enerjim yok vs. yazmıştı kendisine baktırmak isteyenler belki ramazandan sonrasını bekler
Yok hemen baktı bana
Benim de hevingazelde falım bekliyo ,umarım iyi sonuçlar gelir,kırmızışapkayı gördüm ama baktırmadım,olumsuz mu konuşmuş? O zaman iptal olsun tüm olumsuzlar.
Olumsuz degil aslında bir konuda söylediği sey canımı sıktı sadece. Değişik bir tarzı var.

Hevingazel yorumu ses kaydı olarak göndermiş ama dinleyemiyorum kızlar Tarayıcıdan giriyordum siteye, nasıl çözeceğim bu problemi?

Umarım enerjiniz tutar ve memnun kalırsınız.

Selizayi bayadır bekliyordun çekmesen olurmus. Çok mu iyi ben de merak ettim simdj
Dört aydır girmiyordu zaten son bir aydır yokluyordum ben. Cumartesi Nakta’ya danışmak için çekmiştim keşke çekmeseymişim. Umarım girer ya bir tek ben sırada değilim bu sefer. Ben ilk defa baktıracağım bakarsa yorumumu yazarım canım

Umarım çok sağolun. 6,5 dakikalık bir ses kaydı geldi ama dinleyemiyorum, siz nasıl dinlemiştiniz
Ses kaydının üzerine tıklayınca dinleyebiliyorsunuz normalde.Benim de başıma gelmişti bir kere böyle bir durum,destek ekibine bildirdim ve falcı tekrar yorumladı.Bir kaç kez ses kaydı göndermeyi denemiş ama olmamıştı,bunun üzerine yazılı gondermisti.Destek ekibine yazarak yardım isteyebilirsiniz.Umarim cozersiniz sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…