- 24 Mayıs 2018
- 183
- 474
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.041
Kuzu abartmadan baktır, kendini frenlemene yardımcı olurum ben
Yüz elliyi geçmeden fiyat artışı yapamiyorlar diye biliyorum.Aklinizda bulunsun:)
Hevingazel'in fal alımı açılmış ,bakalım yorumları nasıl olcak
EEvremdamla'ya benzettim tarzını,on üç fal birşeymi ellinci sırada bir hafta fal beklediğimi bilirim:)Keşke cekmeseydiniz.Kısa zamanda 150'yi geçer şu anda bile 13 falı vardı :)
Kızlar ya hevin gazel bana cok olumlu konuştu cok da beğendim. Ilk baktiranlardan biri benim. Bugün de kırmızıkapşon diye biri vardı yeni. Onu deneyeyim dedim cok canim sıkıldı. Baktiran var mi ona
Ağır tahrik var:)Ara verdim fal baktirmaya,ama hiç ilgimi cekmedi biraz tuhaf bir havası var.Kızlar ya hevin gazel bana cok olumlu konuştu cok da beğendim. Ilk baktiranlardan biri benim. Bugün de kırmızıkapşon diye biri vardı yeni. Onu deneyeyim dedim cok canim sıkıldı. Baktiran var mi ona
EEvremdamla'ya benzettim tarzını,on üç fal birşeymi ellinci sırada bir hafta fal beklediğimi bilirim:)Keşke cekmeseydiniz.
Bende baktım selizaya,çevrimiçi olduğunda göndereceğim hemenSelizay 2 gün önce girmiş sisteme şans cumartesi günü iki hafta bekleyen falımı geri çekmiştim. Keşke çekmeseymişim
Dün duvarda gördüm enerjim düşük bakamıyorum vs. yazmıştı kapşonlu arkadaş
Işte ben de o yüzden tereddüt ettim. Profili okuyunca merak etmiştim. Baktır da iyi mi kötü mü söyle bari :))Ağır tahrik var:)Ara verdim fal baktirmaya,ama hiç ilgimi cekmedi biraz tuhaf bir havası var.
Yok hemen baktı banaKapşon nereden çıkmış ya, kırmızışapkaoruçtan dolayı enerjim yok vs. yazmıştı kendisine baktırmak isteyenler belki ramazandan sonrasını bekler
Olumsuz degil aslında bir konuda söylediği sey canımı sıktı sadece. Değişik bir tarzı var.Benim de hevingazelde falım bekliyo ,umarım iyi sonuçlar gelir,kırmızışapkayı gördüm ama baktırmadım,olumsuz mu konuşmuş? O zaman iptal olsun tüm olumsuzlar.
Selizayi bayadır bekliyordun çekmesen olurmus. Çok mu iyi ben de merak ettim simdjSelizay 2 gün önce girmiş sisteme şans cumartesi günü iki hafta bekleyen falımı geri çekmiştim. Keşke çekmeseymişim
Umarım enerjiniz tutar ve memnun kalırsınız.Evremdamla'yı bilmiyorum ama birkaç konuda forumda bazı etkileri olduğunu okudumNasip hevingazel'e diye geri gönderdim sizin yorumunuzu da düşündüm bir de içime sinmişti açıkçası :) Bundan sonra da bedrunnisa'ya yıldızname göndereceğim yarın ya da ertesi gün :)
Umarım enerjiniz tutar ve memnun kalırsınız.
Dört aydır girmiyordu zaten son bir aydır yokluyordum ben. Cumartesi Nakta’ya danışmak için çekmiştim keşke çekmeseymişim. Umarım girer ya bir tek ben sırada değilim bu sefer. Ben ilk defa baktıracağım bakarsa yorumumu yazarım canımSelizayi bayadır bekliyordun çekmesen olurmus. Çok mu iyi ben de merak ettim simdj
Ses kaydının üzerine tıklayınca dinleyebiliyorsunuz normalde.Benim de başıma gelmişti bir kere böyle bir durum,destek ekibine bildirdim ve falcı tekrar yorumladı.Bir kaç kez ses kaydı göndermeyi denemiş ama olmamıştı,bunun üzerine yazılı gondermisti.Destek ekibine yazarak yardım isteyebilirsiniz.Umarim cozersiniz sorunuUmarım çok sağolun. 6,5 dakikalık bir ses kaydı geldi ama dinleyemiyorum, siz nasıl dinlemiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?