- 24 Mayıs 2018
- 183
- 474
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.061
Ses kaydının üzerine tıklayınca dinleyebiliyorsunuz normalde.Benim de başıma gelmişti bir kere böyle bir durum,destek ekibine bildirdim ve falcı tekrar yorumladı.Bir kaç kez ses kaydı göndermeyi denemiş ama olmamıştı,bunun üzerine yazılı gondermisti.Destek ekibine yazarak yardım isteyebilirsiniz.Umarim cozersiniz sorunu
Ahhh keşke hiç bulasmasak,hiç uğraşmasak ama kader bize bazen öyle ağır imtihanlar sunuyor ki,ister istemez bulasiyoruzÇok teşekkür ederim bildirdim sorunu ama henüz çözülmedi :) Vallahi bu bana tanrının "kızım yol yakınken geri dön, hiç bulaşma bu fal işlerine" diye bir işareti midir bilemedim
Ben de onu merak ediyorumHevinGazel baya bayaaa güzeldi yani o fiyata baya iyiydi hemde ben cok begendim ve sasirdim
ama bir sey merak ediyorum pembeci mi acaba? herkese olumlu mu konuşuyor?
Birbirimize destek olalım, tutalım birbirimiziYettimmmmmm kızlar tutacam sizi
Hahahaha yok yok incir ağacına falan izin vermem ben merak etme kuzumGüzelimm sen olmasan zaten şimdiye ocağıma incir ağacı ekmiştim belki de incir yiyordukHeveslenip baktırayım dedim hevin bacımız popüler olmuş 13. sıradaydım. Geri çektim valla, ne enerjisi kalır benim fala ne de sabredebilirim
Kalbim sizinle bebeler !!!!!!!! Falların alası bende baktırmadığım kalmadı o parayla porsh alırdım üstüne koca satın alırdım vesselaaaaaam.. bundan böyle beğeni destek yapcam sadece kimseye karışmam..Birbirimize destek olalım, tutalım birbirimizi
+1 de bendenKalbim sizinle bebeler !!!!!!!! Falların alası bende baktırmadığım kalmadı o parayla porsh alırdım üstüne koca satın alırdım vesselaaaaaam.. bundan böyle beğeni destek yapcam sadece kimseye karışmam..
Aynen bende bayıldım yorumuna,ses tonuna ve analizlerine.Gerçekten çok iyiydi ama ben de düşündüm bir an herkese olumlu mu söylüyor acaba diye,olumsuz baktıkları da oldu mu ?HevinGazel baya bayaaa güzeldi yani o fiyata baya iyiydi hemde ben cok begendim ve sasirdim
Merhaba:) vade veriyor mu hevingazel? Yoksa sadece yiramir gibi karakter analizi mi yapıyor?HevinGazel baya bayaaa güzeldi yani o fiyata baya iyiydi hemde ben cok begendim ve sasirdim
Veriyor canım. Karakter analizi de yapıyor. Çok tatlı hoş biri.Merhaba:) vade veriyor mu hevingazel? Yoksa sadece yiramir gibi karakter analizi mi yapıyor?
Şimdi 2017 falsepeti fallarimi okudum da bir tane bile çikan olmamış ne umutlar neler.. Belki baktiracaklara fikir olur. Dennis iki tane falim var zerre çıkmamış en inandığımdı. Alex hiç çıkmamış. Umut, Minel, Kadriye, Hale, Neva, Clarisse, Ceyda ( Özdoğru soyadı sanırım ) hatirladiklarim tek bir kelime çıkan yok. Tellwe ; serüven,zamazon, aysel falcı,cinnabar, birkerebir, parapsikolog,firuze,taraça,ecem23, betulunkehanetleri, lidya abla, cherycoco, merlin07 ve adını yazmaya gerek olmayan,ünsüz, onlarca falci hepsi patlamış. Bazilari hiç bakamadığı için isim yazmaya gerek duymadim.Ruhani, kısmen çikmadi gelecek belirsiz. Bir yolun var da geçmişte hepsi patladigindan sadece ilkay gür e 2017 falim var bu sefer o da sağlam patlamış. Şu an son 6 aylik fallarimdan, Ladrengildes ( yakin zamanli fal bakiyor 6 ay once tutturdu) Akrepgöz, Okaliptus, Falci Seray,Gizem hatun, Su falı, Karadede ( beğenmesem de sonucu bekliyorum ) Banu ( yakin zaman çikti) ya da Falcialim işte ayniysa da neyse, ayni fali bakmiş 2018-19 için bunlar beklemede. Ve çok kolay sinirlenen, bakımında hiç nokta atışı bulamadığım, çok pembe ve herkese uyar bi fal olduğu için beğenmediğim Algı var bir de. O kadar histen bahsediyor profilinde, aylarca bekledim online yakaladım, umut ederek attim ama en ufak hissi olmadığına karar verdim eleştiriye de asla gelemiyor hemen savunmaya geçip agresifleşiyor mens dönemindeki kadınlar gibi. Algı, eğer okuyorsa kendisinden nefret ettiğimi söylemeyi bir borç bilirim fali çikarsa da tamamen sallayarak bilmiş olacak. Merak ettiklerim, Medyum Nebis ve Arzu Bacı baktiran varsa fikir verirse sevinirim.
Arzubaciya ben bir kaç yıl önce baktirmistim. Puanı düşük verince iade etmişti. Üstelik cok da pahalıydı hala da öyle. Ama niye begenmedim hic hatırlamıyorumŞimdi 2017 falsepeti fallarimi okudum da bir tane bile çikan olmamış ne umutlar neler.. Belki baktiracaklara fikir olur. Dennis iki tane falim var zerre çıkmamış en inandığımdı. Alex hiç çıkmamış. Umut, Minel, Kadriye, Hale, Neva, Clarisse, Ceyda ( Özdoğru soyadı sanırım ) hatirladiklarim tek bir kelime çıkan yok. Tellwe ; serüven,zamazon, aysel falcı,cinnabar, birkerebir, parapsikolog,firuze,taraça,ecem23, betulunkehanetleri, lidya abla, cherycoco, merlin07 ve adını yazmaya gerek olmayan,ünsüz, onlarca falci hepsi patlamış. Bazilari hiç bakamadığı için isim yazmaya gerek duymadim.Ruhani, kısmen çikmadi gelecek belirsiz. Bir yolun var da geçmişte hepsi patladigindan sadece ilkay gür e 2017 falim var bu sefer o da sağlam patlamış. Şu an son 6 aylik fallarimdan, Ladrengildes ( yakin zamanli fal bakiyor 6 ay once tutturdu) Akrepgöz, Okaliptus, Falci Seray,Gizem hatun, Su falı, Karadede ( beğenmesem de sonucu bekliyorum ) Banu ( yakin zaman çikti) ya da Falcialim işte ayniysa da neyse, ayni fali bakmiş 2018-19 için bunlar beklemede. Ve çok kolay sinirlenen, bakımında hiç nokta atışı bulamadığım, çok pembe ve herkese uyar bi fal olduğu için beğenmediğim Algı var bir de. O kadar histen bahsediyor profilinde, aylarca bekledim online yakaladım, umut ederek attim ama en ufak hissi olmadığına karar verdim eleştiriye de asla gelemiyor hemen savunmaya geçip agresifleşiyor mens dönemindeki kadınlar gibi. Algı, eğer okuyorsa kendisinden nefret ettiğimi söylemeyi bir borç bilirim fali çikarsa da tamamen sallayarak bilmiş olacak. Merak ettiklerim, Medyum Nebis ve Arzu Bacı baktiran varsa fikir verirse sevinirim.
Ne falı attın ki ben katına attım istemedikızlar hevingazel fotoğraf istemiş siz yüklüyormusunuz tereddütte kaldım ben
beyazmeleğe baktırdım dün bildiğin dalga geçti tutarlı bir yanı yok. soru sordum yorum yaptı. :) büyük yazıyorlar ki çok görünsün. bu da ayrı bir saçmalık çünkü. fal beni rahatlatmadı daha da sinirlendirdi. fiyatı yüksekken iyi de düşünce neden umursamaz bakılır bilmiyorummAynen benim de tutmadı ve şimdiki durumu da hiç bilemedi. Yalnız olmadığıma sevindim :)
Bir de bu da büyük harfle yazıyor.
Çok beğenen arkadaşlar bildiği noktaları daha önce tellwe den bir falcıya söz etmediğinizden emin misiniz? Mesela Byzmelek gibi özellikle büyük harf yazan bir falcıya...
zaten 3 falı var şimdi özel su falı, evlilik falı, melek falı hepsinde foto istiyor.Ne falı attın ki ben katına attım istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?