tellwe.com'da bakılan fallar!

Çok teşekkür ederim bildirdim sorunu ama henüz çözülmedi :) Vallahi bu bana tanrının "kızım yol yakınken geri dön, hiç bulaşma bu fal işlerine" diye bir işareti midir bilemedim

Çok teşekkür ederim bildirdim sorunu ama henüz çözülmedi :) Vallahi bu bana tanrının "kızım yol yakınken geri dön, hiç bulaşma bu fal işlerine" diye bir işareti midir bilemedim
Ahhh keşke hiç bulasmasak,hiç uğraşmasak ama kader bize bazen öyle ağır imtihanlar sunuyor ki,ister istemez bulasiyoruz

Hahahaha yok yok incir ağacına falan izin vermem ben merak etme kuzum

+1 de benden neyse ki araya ramazan girdi de duruldum, baktırmayı bıraktım artık. Bırakmak için destek isteyenlere her zaman yardımcı olurum

HevinGazel baya bayaaa güzeldi yani o fiyata baya iyiydi hemde ben cok begendim ve sasirdim
ama bir sey merak ediyorum pembeci mi acaba? herkese olumlu mu konuşuyor?
Aynen bende bayıldım yorumuna,ses tonuna ve analizlerine.Gerçekten çok iyiydi ama ben de düşündüm bir an herkese olumlu mu söylüyor acaba diye,olumsuz baktıkları da oldu mu ?

Şimdi 2017 falsepeti fallarimi okudum da bir tane bile çikan olmamış ne umutlar neler.. Belki baktiracaklara fikir olur. Dennis iki tane falim var zerre çıkmamış en inandığımdı. Alex hiç çıkmamış. Umut, Minel, Kadriye, Hale, Neva, Clarisse, Ceyda ( Özdoğru soyadı sanırım ) hatirladiklarim tek bir kelime çıkan yok. Tellwe ; serüven,zamazon, aysel falcı,cinnabar, birkerebir, parapsikolog,firuze,taraça,ecem23, betulunkehanetleri, lidya abla, cherycoco, merlin07 ve adını yazmaya gerek olmayan,ünsüz, onlarca falci hepsi patlamış. Bazilari hiç bakamadığı için isim yazmaya gerek duymadim.Ruhani, kısmen çikmadi gelecek belirsiz. Bir yolun var da geçmişte hepsi patladigindan sadece ilkay gür e 2017 falim var bu sefer o da sağlam patlamış. Şu an son 6 aylik fallarimdan, Ladrengildes ( yakin zamanli fal bakiyor 6 ay once tutturdu) Akrepgöz, Okaliptus, Falci Seray,Gizem hatun, Su falı, Karadede ( beğenmesem de sonucu bekliyorum ) Banu ( yakin zaman çikti) ya da Falcialim işte ayniysa da neyse, ayni fali bakmiş 2018-19 için bunlar beklemede. Ve çok kolay sinirlenen, bakımında hiç nokta atışı bulamadığım, çok pembe ve herkese uyar bi fal olduğu için beğenmediğim Algı var bir de. O kadar histen bahsediyor profilinde, aylarca bekledim online yakaladım, umut ederek attim ama en ufak hissi olmadığına karar verdim eleştiriye de asla gelemiyor hemen savunmaya geçip agresifleşiyor mens dönemindeki kadınlar gibi. Algı, eğer okuyorsa kendisinden nefret ettiğimi söylemeyi bir borç bilirim fali çikarsa da tamamen sallayarak bilmiş olacak. Merak ettiklerim, Medyum Nebis ve Arzu Bacı baktiran varsa fikir verirse sevinirim.

canım yorumların için çok teşekkürler öncelikle bu isimlerden: dennis, serüven, cherycoco, zamazon, ecem23 için seninle aynı fikirdeyim.
ilkay gür: zamanında çıktı ama spesifik bir detay yoktu açıkçası zaten ya olumlu ya olumsuzdu sorumun cevabı şansa tutmuş da olabilir.
birkerebir: bu aralar çok karışığım onunla ilgili
arzu bacıyı merak etme derim

Arzubaciya ben bir kaç yıl önce baktirmistim. Puanı düşük verince iade etmişti. Üstelik cok da pahalıydı hala da öyle. Ama niye begenmedim hic hatırlamıyorum

beyazmeleğe baktırdım dün bildiğin dalga geçti tutarlı bir yanı yok. soru sordum yorum yaptı. :) büyük yazıyorlar ki çok görünsün. bu da ayrı bir saçmalık çünkü. fal beni rahatlatmadı daha da sinirlendirdi. fiyatı yüksekken iyi de düşünce neden umursamaz bakılır bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…