- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.081
Değiştirmiş o zamanzaten 3 falı var şimdi özel su falı, evlilik falı, melek falı hepsinde foto istiyor.
Nakta mı nereden bakarsan bak tutarsızlık. verdiği tarihte çıkmadı hiçbirini yaşamadım param boşa gitti diye üzülüyorum ciddennaktadan memnun kalan kac kisi var aranızda? ya bizim enerjimiz uymadı bana baktığı bütün fallar patladı daha sonrada fallarımı sürekli iade etti, arkadasım sadece naktaya baktırırdı son söylediği 2 falda patladı. Adamın hayatında biri yok sen adım at demişti arkadasım adım attı adam her yerden engellemiş sevgilim var beni rahat bırak diyip :)
zaten 3 falı var şimdi özel su falı, evlilik falı, melek falı hepsinde foto istiyor.
Değiştirmiş o zaman
Bir de kaprisli Nakta, falımı iade etmişti 2 kere burda çok övülüyordu diye üzüldüm birkaç ay sonra başka hesaptan gönderdim rezalet alakasız pembe uyduruk falıyla gerçekten ben de o paraya çok acıdım. Bu iade durumlarını Banu Yilmaz ve Falci Alim de de yaşadım ama en azından o iyiydi bir süre sonra başka hesaptan gönderince bakıyorlar demek ki ve enerjiyle olumsuzlukla ilgisi yok.Nakta mı nereden bakarsan bak tutarsızlık. verdiği tarihte çıkmadı hiçbirini yaşamadım param boşa gitti diye üzülüyorum cidden
Ben de katina atmıştım simdi yok onlarEvet kredisi 10 olmuş üç falının da. Ben baktırdım beğendim ama kahveydi benim falım
ben de bugun yolladım su falı ama gene sıra varBen de katina atmıştım simdi yok onlar
Nakta genelde en kötü senaryoyu çizer :)) ben yine de ayda bir baktiririm kendisine vazgecemiyorumBir de kaprisli Nakta, falımı iade etmişti 2 kere burda çok övülüyordu diye üzüldüm birkaç ay sonra başka hesaptan gönderdim rezalet alakasız pembe uyduruk falıyla gerçekten ben de o paraya çok acıdım. Bu iade durumlarını Banu Yilmaz ve Falci Alim de de yaşadım ama en azından o iyiydi bir süre sonra başka hesaptan gönderince bakıyorlar demek ki ve enerjiyle olumsuzlukla ilgisi yok.
yorum gelince burda da paylaşır mısın canım beğenip beğenmediğini foto attığına değdi mi falan ben çekiniyorum ne bileyim yaben de bugun yolladım su falı ama gene sıra varvalla resim attım. görüp bakması daha etkili oluyor çünkü.
Size tutturuyor demek ki ama bana öyle pembeydi ki herhalde ben bu adamı tanımıyorum dedim. Kendisine de ozellikle belirttim kırmadan ama çok konuşmuş uzun uzun anlatmış, yanlış görse de, bir seytandan melek çıkarsa da, emeği için 5 verdim ben. Bir de tabii o ikinci hesabım puanımın düşmesini de istemedim :)Nakta genelde en kötü senaryoyu çizer :)) ben yine de ayda bir baktiririm kendisine vazgecemiyorum
yorum gelince burda da paylaşır mısın canım beğenip beğenmediğini foto attığına değdi mi falan ben çekiniyorum ne bileyim ya
Size tutturuyor demek ki ama bana öyle pembeydi ki herhalde ben bu adamı tanımıyorum dedim. Kendisine de ozellikle belirttim kırmadan ama çok konuşmuş uzun uzun anlatmış, yanlış görse de, bir seytandan melek çıkarsa da, emeği için 5 verdim ben. Bir de tabii o ikinci hesabım puanımın düşmesini de istemedim :)
Sesli güldüm msjınıza :) ben de aksine fazla iyi şeyler söyledi diye sinirliyim onaNakta'ya bir daha baktırmam. ayy sesi hala kulaklarımda dediği şeyler. resmen karşı taraftan soğuttu.
Sesli güldüm msjınıza :) ben de aksine fazla iyi şeyler söyledi diye sinirliyim ona
Haklısınız tabii her şey söylenmeli ama görememiş işte bize bakamamış ya da cinleri yalan söylemiş. Peki size çikan falcı var mı telwe de ?fala bakılıyorsa iyisiyle kötüsüyle her şey söylenmeli. benim düşüncem o tavsiyeyi arkadaşlardan da alıyoruz. net bilgiler lazım. olumsuz söyledi diye kızgın değilim. yorumladığı falı atsam daha sesli gülersinizben ağzımla gülmedim. üzüldüm psikolim bozuldu. nasıl olabilir dedim. engelledim kaldırdım wp kaldırdım geri yükledim. bir dengesizlik oldu
Haklısınız tabii her şey söylenmeli ama görememiş işte bize bakamamış ya da cinleri yalan söylemiş. Peki size çikan falcı var mı telwe de ?
Anladım teşekkür ederim bunlar bana zerre çıkmayan falcilar :)Ben yıllardır yesilcingene'ye baktırıyorum. Memnun olmayanlarda var sanırım. başlarda beni de enerjim tutmadı diyip iade etmişliği var ama gene de tutarlı olduğu yanları var. geysu'dan ve betulunkehanetleri'nden memnunum. anlık durumu analizleri çok güzel ve dediklerini yaşadım.
Anladım teşekkür ederim bunlar bana zerre çıkmayan falcilar :)
Ben geçen yıl bu zamanlar baktırdım arzubacıya. Tavsiye niteliğinde bi faldı. Baya sakız falıydı hatta. Nasılsın diye mesaj at aranız düzelir olmadı o bir ay içinde sana mesaj atar vs tarzında arkadaş tavsiyesi gibi bi faldı.. ayrılık nedenimizi falan bilememişti, karakter analizi de yoktu boştu falı... iade almıştım.Şimdi 2017 falsepeti fallarimi okudum da bir tane bile çikan olmamış ne umutlar neler.. Belki baktiracaklara fikir olur. Dennis iki tane falim var zerre çıkmamış en inandığımdı. Alex hiç çıkmamış. Umut, Minel, Kadriye, Hale, Neva, Clarisse, Ceyda ( Özdoğru soyadı sanırım ) hatirladiklarim tek bir kelime çıkan yok. Tellwe ; serüven,zamazon, aysel falcı,cinnabar, birkerebir, parapsikolog,firuze,taraça,ecem23, betulunkehanetleri, lidya abla, cherycoco, merlin07 ve adını yazmaya gerek olmayan,ünsüz, onlarca falci hepsi patlamış. Bazilari hiç bakamadığı için isim yazmaya gerek duymadim.Ruhani, kısmen çikmadi gelecek belirsiz. Bir yolun var da geçmişte hepsi patladigindan sadece ilkay gür e 2017 falim var bu sefer o da sağlam patlamış. Şu an son 6 aylik fallarimdan, Ladrengildes ( yakin zamanli fal bakiyor 6 ay once tutturdu) Akrepgöz, Okaliptus, Falci Seray,Gizem hatun, Su falı, Karadede ( beğenmesem de sonucu bekliyorum ) Banu ( yakin zaman çikti) ya da Falcialim işte ayniysa da neyse, ayni fali bakmiş 2018-19 için bunlar beklemede. Ve çok kolay sinirlenen, bakımında hiç nokta atışı bulamadığım, çok pembe ve herkese uyar bi fal olduğu için beğenmediğim Algı var bir de. O kadar histen bahsediyor profilinde, aylarca bekledim online yakaladım, umut ederek attim ama en ufak hissi olmadığına karar verdim eleştiriye de asla gelemiyor hemen savunmaya geçip agresifleşiyor mens dönemindeki kadınlar gibi. Algı, eğer okuyorsa kendisinden nefret ettiğimi söylemeyi bir borç bilirim fali çikarsa da tamamen sallayarak bilmiş olacak. Merak ettiklerim, Medyum Nebis ve Arzu Bacı baktiran varsa fikir verirse sevinirim.
Okaliptüs 49, Banu Yilmaz ( ve Falcı Alim hesabi dahil ) bunlarin bazi dediklerini yaşadım anda iyiydiler sonuç 2019 beklemede. Ladrengildes çıkmıştı yok artik sitede. Falcı Seval iyiydi buluşma tarihi dediği gibi oldu sonuç beklemede yani bu adamla devam edersem 2019 da da bunlar çıkmış olacak.2310 sayfada herkes birinden bahsetmiş. birisi ona çıkmış. diğeri ona çıkmamış. işte kişiden kişiye değişiyor. Bence enertji meselesi bunda çok önemli. ben ona inanırım. sizin memnun kaldığınız kişiler kimler peki merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?