tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta mı nereden bakarsan bak tutarsızlık. verdiği tarihte çıkmadı hiçbirini yaşamadım param boşa gitti diye üzülüyorum cidden

Nakta mı nereden bakarsan bak tutarsızlık. verdiği tarihte çıkmadı hiçbirini yaşamadım param boşa gitti diye üzülüyorum cidden
Bir de kaprisli Nakta, falımı iade etmişti 2 kere burda çok övülüyordu diye üzüldüm birkaç ay sonra başka hesaptan gönderdim rezalet alakasız pembe uyduruk falıyla gerçekten ben de o paraya çok acıdım. Bu iade durumlarını Banu Yilmaz ve Falci Alim de de yaşadım ama en azından o iyiydi bir süre sonra başka hesaptan gönderince bakıyorlar demek ki ve enerjiyle olumsuzlukla ilgisi yok.

Aslinda çoğu puan kaygısı için iade ediyor çünkü ana hesabimda falcilarin çoğu bana 1 vermiş falci Nurseli açıkça demişti,burdaki falci arkadaşlarin çoğunun kötü puan verdiği birine fal bakmak istemiyorum, yazdı bana diretmedim diğer hesaptan atmadım demek ki kendine güveni yok. Ben de çift hesap kullaniyorum öbür hesabimda puanlarımı yüksek tutarak

Nakta genelde en kötü senaryoyu çizer :)) ben yine de ayda bir baktiririm kendisine vazgecemiyorum

Nakta genelde en kötü senaryoyu çizer :)) ben yine de ayda bir baktiririm kendisine vazgecemiyorum
Size tutturuyor demek ki ama bana öyle pembeydi ki herhalde ben bu adamı tanımıyorum dedim. Kendisine de ozellikle belirttim kırmadan ama çok konuşmuş uzun uzun anlatmış, yanlış görse de, bir seytandan melek çıkarsa da, emeği için 5 verdim ben. Bir de tabii o ikinci hesabım puanımın düşmesini de istemedim :)

yorum gelince burda da paylaşır mısın canım beğenip beğenmediğini foto attığına değdi mi falan ben çekiniyorum ne bileyim ya

kesinlikle yazarım merak etmeyin :) iyi bakana iyi kötü bakana kötü baktı derim çekinmem. soçta küçük de olsa para veriyorsun ve karşılığını almak hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Nakta'ya bir daha baktırmam. ayy sesi hala kulaklarımda dediği şeyler. resmen karşı taraftan soğuttu.

Sesli güldüm msjınıza :) ben de aksine fazla iyi şeyler söyledi diye sinirliyim ona

fala bakılıyorsa iyisiyle kötüsüyle her şey söylenmeli. benim düşüncem o tavsiyeyi arkadaşlardan da alıyoruz. net bilgiler lazım. olumsuz söyledi diye kızgın değilim. yorumladığı falı atsam daha sesli gülersiniz ben ağzımla gülmedim. üzüldüm psikolim bozuldu. nasıl olabilir dedim. engelledim kaldırdım wp kaldırdım geri yükledim. bir dengesizlik oldu

Haklısınız tabii her şey söylenmeli ama görememiş işte bize bakamamış ya da cinleri yalan söylemiş. Peki size çikan falcı var mı telwe de ?

Haklısınız tabii her şey söylenmeli ama görememiş işte bize bakamamış ya da cinleri yalan söylemiş. Peki size çikan falcı var mı telwe de ?

Ben yıllardır yesilcingene'ye baktırıyorum. Memnun olmayanlarda var sanırım. başlarda beni de enerjim tutmadı diyip iade etmişliği var ama gene de tutarlı olduğu yanları var. geysu'dan ve betulunkehanetleri'nden memnunum. anlık durumu analizleri çok güzel ve dediklerini yaşadım.

Anladım teşekkür ederim bunlar bana zerre çıkmayan falcilar :)

Anladım teşekkür ederim bunlar bana zerre çıkmayan falcilar :)

2310 sayfada herkes birinden bahsetmiş. birisi ona çıkmış. diğeri ona çıkmamış. işte kişiden kişiye değişiyor. Bence enertji meselesi bunda çok önemli. ben ona inanırım. sizin memnun kaldığınız kişiler kimler peki merak ettim :)

Ben geçen yıl bu zamanlar baktırdım arzubacıya. Tavsiye niteliğinde bi faldı. Baya sakız falıydı hatta. Nasılsın diye mesaj at aranız düzelir olmadı o bir ay içinde sana mesaj atar vs tarzında arkadaş tavsiyesi gibi bi faldı.. ayrılık nedenimizi falan bilememişti, karakter analizi de yoktu boştu falı... iade almıştım.

Okaliptüs 49, Banu Yilmaz ( ve Falcı Alim hesabi dahil ) bunlarin bazi dediklerini yaşadım anda iyiydiler sonuç 2019 beklemede. Ladrengildes çıkmıştı yok artik sitede. Falcı Seval iyiydi buluşma tarihi dediği gibi oldu sonuç beklemede yani bu adamla devam edersem 2019 da da bunlar çıkmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…