- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.101
İlkay gür bende de bomboştu. Geçen sene baktırmıştım. 40 lira vermiştim bi de 1 hafta bakmasını beklemiştim hatırlıyorum... Tamamen verdiğim detaylardan yürümüştü, anda bile kötüydü yani hep verdiğim detaylar üstünden karakter analizi vs yapmaya çalışmış ama olmamış... burda zamanında çok övülmüş, çok şaşırmıştım. Bence tutarsa da şansa tutuyor dediğiniz gibi...canım yorumların için çok teşekkürler öncelikle bu isimlerden: dennis, serüven, cherycoco, zamazon, ecem23 için seninle aynı fikirdeyim.
ilkay gür: zamanında çıktı ama spesifik bir detay yoktu açıkçası zaten ya olumlu ya olumsuzdu sorumun cevabı şansa tutmuş da olabilir.
birkerebir: bu aralar çok karışığım onunla ilgili
arzu bacıyı merak etme derim
Duvarinda çok hayranı var görünüyor duzenli baktiranlar falan çok iddiali bir kadin ama demek ki o da fos. Gerçi benim beğendiğim hiçbir falcının iddiali profili yok :)Ben geçen yıl bu zamanlar baktırdım arzubacıya. Tavsiye niteliğinde bi faldı. Baya sakız falıydı hatta. Nasılsın diye mesaj at aranız düzelir olmadı o bir ay içinde sana mesaj atar vs tarzında arkadaş tavsiyesi gibi bi faldı.. ayrılık nedenimizi falan bilememişti, karakter analizi de yoktu boştu falı... iade almıştım.
Okaliptüs 49, Banu Yilmaz ( ve Falcı Alim hesabi dahil ) bunlarin bazi dediklerini yaşadım anda iyiydiler sonuç 2019 beklemede. Ladrengildes çıkmıştı yok artik sitede. Falcı Seval iyiydi buluşma tarihi dediği gibi oldu sonuç beklemede yani bu adamla devam edersem 2019 da da bunlar çıkmış olacak.
İlkay gür bende de bomboştu. Geçen sene baktırmıştım. 40 lira vermiştim bi de 1 hafta bakmasını beklemiştim hatırlıyorum... Tamamen verdiğim detaylardan yürümüştü, anda bile kötüydü yani hep verdiğim detaylar üstünden karakter analizi vs yapmaya çalışmış ama olmamış... burda zamanında çok övülmüş, çok şaşırmıştım. Bence tutarsa da şansa tutuyor dediğiniz gibi...
Aynı şeyleri bana da 2-3 kez yaptı Banu bende pc yok dediğim halde. Ama inat ettim diğer hesabimdan attım 3 fal hep bakti bakti hiç pahali fallara yonlendirmedi. Ama son falimda sadece sorumu cevaplamiş ordan yürümüş fal bakmamiş diye kizdim 1 ayi geçti daha atmadımBanu yılmaz kahve falı göndermiştim. iade edip canlı fala yönlerdirdi. canlı fal nasıl olur bilmiyordum. soruyu yazınca kredim bitti. bana tek dediği cümle. onun da sana duygusu var. ne kadar sinirlendim anlatamam iade için destek ekibine bile yolladım. takip ediyorsa burayı okuyunca kim olduğunu bilir. hala sinirliyim. burada bir sayfada daha okumuştum kahve de bir iki nokta atışı yapıp yıldıznamede daha çok net olur diyip ona yönlendiriormuş. tek gayesinin para olduğu belli yani. Okaliptüs'e hiç yollamadım nasıl bilmiyorum gerçekten. bir ara ona da yollamayı düşüyorum.
Canım bana sormamişsin ama aklima gelmişken yazayim sema'ya 2016 da baktırıyordum anla ilgili inanilmaz ayrintilar biliyordu ama gelecek en ufak şey çıkmadı banakesinlikle olabilir ve enteresan bir şekilde ne zaman biryolunvar'a girsem çok fazla sırada insan oluyor. benim oradan favorim falcı sema'dır. baktırmış mıydınız acaba?
Canım bana sormamişsin ama aklima gelmişken yazayim sema'ya 2016 da baktırıyordum anla ilgili inanilmaz ayrintilar biliyordu ama gelecek en ufak şey çıkmadı bana
Rica ederim. Şans işte, zaten gelecek çoğu çıkmıyor anda ve karşı taraf analizlerinde iyi olanlarla idare edip geleceği fazla umutlanmadan herşeye hazır olarak bekleyeceğiz. Ya zaten en iyisi olan, bende en çok tutturan Selena bile yanılabiliyor. Yillar önce bana ikinci üniversite sorduğumda vazgeçip okumayacaksın, olmayacak demişti ona inanıp şekillendirseydim hayatımı ohooo bu sene mezun oldum bile değil vazgeçmek :)canım çok teşekkür ederimm paylaştığın için biz bu çıkan isimleri nasıl bulacağız peki
Sana kesinlikle katılıyorum banada aynı şeyi yaptı canlı fala yönlendirip milleti aynı lafı dolandırıp duruyor ne hissinin olduguna inanıyorum salladı zaten hep verilen vadeleri tarihleride sallamasyon bence kimse bu kadına inanıpta vade beklemesin hayaller kurmasın banu yılmaz ve falcıalim ikiside aynı kişi.diğerine gönderdim banu yılmaza bana iade edip canlıya gel dedi gitmedm bilmediğim icin falcıalime blgileri gönderdim baksın diye bana banu yılmaza attgm Fotoğrafdaki kişileri tarif ederek iade ediyor ve canlıya cagırıyor bende sanıyorumki aaa foto göndermeden nasılda dış görünüşlerini bildi:/// halbuki daha önce atmısım falı ve fotografıı iadede istemiştim sonradan iadede gelmedi kesnlikle şarlatanın teki kendileriiiiiiiiBanu yılmaz kahve falı göndermiştim. iade edip canlı fala yönlerdirdi. canlı fal nasıl olur bilmiyordum. soruyu yazınca kredim bitti. bana tek dediği cümle. onun da sana duygusu var. ne kadar sinirlendim anlatamam iade için destek ekibine bile yolladım. takip ediyorsa burayı okuyunca kim olduğunu bilir. hala sinirliyim. burada bir sayfada daha okumuştum kahve de bir iki nokta atışı yapıp yıldıznamede daha çok net olur diyip ona yönlendiriormuş. tek gayesinin para olduğu belli yani. Okaliptüs'e hiç yollamadım nasıl bilmiyorum gerçekten. bir ara ona da yollamayı düşüyorum.
Baktırmadım maalesefkesinlikle olabilir ve enteresan bir şekilde ne zaman biryolunvar'a girsem çok fazla sırada insan oluyor. benim oradan favorim falcı sema'dır. baktırmış mıydınız acaba?
Rica ederim. Şans işte, zaten gelecek çoğu çıkmıyor anda ve karşı taraf analizlerinde iyi olanlarla idare edip geleceği fazla umutlanmadan herşeye hazır olarak bekleyeceğiz. Ya zaten en iyisi olan, bende en çok tutturan Selena bile yanılabiliyor. Yillar önce bana ikinci üniversite sorduğumda vazgeçip okumayacaksın, olmayacak demişti ona inanıp şekillendirseydim hayatımı ohooo bu sene mezun oldum bile değil vazgeçmek :)
Baktırmadım maalesefbyv da ilkay gür ve serkan tek'e (benim aklımı okuyor sadece) fal attım sadece. İkisinden de memnun kalmadım.
Sema çıkmış mıydı size?
Fotoğraf koydun mu canım sadece kendinin mi birdehevingazel'den falım geldi hanımlar :) uzun zamandan sonra bir falı heyecanlanarak defalarca dinledim. tam istediğim gibi her yönüyle bakılmış bir faldı. sorduğum sorulara tek tek cevap verdi. Bence denenmesi gereken biri.
Fotoğraf koydun mu canım sadece kendinin mi birde
chitra bana genelde çıkan bir falcı. geysu ya çok eskiden baktırmıştım, biraz nasihat gibiydi ve her yola çıkan bir faldı o yüzden tutmadı diyemem onun içinde. ama chitrayı çook fazla denemiş biri olarak çok beğenirim.Isimle ilgili geysu ve chitra degisik aklima gelmeyecek bir ayrinti bildiler.bugun dedikleri oldu.
Fakat chitra isini degistir firsati degerlendir dedi.
Geysu iyi ama degistirmeyeceksin dedi.
Ikiside ayri ayri iyiydi ama bir erkek hakkindada chitra cok iyi biri muhakkak denemelisin dedi.geysu o is olmaz dedi.
Ilginctir ikiside iyi ama farkli.
Bu iki kisiye baktiripta sonuca ulana varmi hic olumlu olumsuz.
Chitra bana tamamen çıkmasa da gidişatı en iyi bilen yorumculardan biri. İletişime kimin geçeceğini bilememişti ama sonraki gidişatı %80-90 bildi diyebilirim. Geysu kötüydü bende hiç çıkmadı.Isimle ilgili geysu ve chitra degisik aklima gelmeyecek bir ayrinti bildiler.bugun dedikleri oldu.
Fakat chitra isini degistir firsati degerlendir dedi.
Geysu iyi ama degistirmeyeceksin dedi.
Ikiside ayri ayri iyiydi ama bir erkek hakkindada chitra cok iyi biri muhakkak denemelisin dedi.geysu o is olmaz dedi.
Ilginctir ikiside iyi ama farkli.
Bu iki kisiye baktiripta sonuca ulana varmi hic olumlu olumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?