tellwe.com'da bakılan fallar!

İşle ilgili kısım için ne kadar vade de oldu bu arada:) benim için geysu>chitra ama fal bu herkes yanılıyor sen anlarsın zaten zaman içinde

Son birine atıp yine inzivaya çekilmeyi düşünüyorum. Kızlar var mı önerisi olan biri? Selizay yine uzakta oldu Geleceginsifresii ile birkerebir'i düşündüm ama emin olamadım. Birkerebir'e olumlu yorum yapanda olmuş olumsuz yorumda :/

Geleceğin şifresine çok önceden baktırmıştım ve dediği hiçbirşeyi yaşamadım pembe tabloydu.Ve yorumları da hep olumlu o kişinin pohpohlayıcı bir yorumları var gibi.Ama olumsuz olana bakmıyormuş birkaç kişi burdan yazmıştı iade ettiğine dair bende pek anlayamadım.

Gönderebiliyorsun canım ama bekleme süren uzun oluyor uzakta olduğu için girmiyor sürekli
Tamam canım, çok teşekkür ederim :) bi falı nerdeyse 10 gün bekledikten sonra bi daha bi o kadar bekleyemem sanırım :)

Hadi ya. Son çare ona mı atsam diye düşünmüştüm malum kriz geldi de

Hadi ya. Son çare ona mı atsam diye düşünmüştüm malum kriz geldi de
Bence kredilerin boşa gider canım.Ben Duvarın da yorum tarafında birkaç olumsuz yorum görmüştüm.Onalrı siliyor cevap bile vermiyordu.Bana kalırsa başkasını denemeni tavsiye ederim sana.

Esrarengizlere gönderin kızlar anlıkta iyiydi dediklerinin tam çıkması için vade var tabi ama ben beğenmiştim

Evet elfin4 ben de beğenmiştim baktırdım ona da. Birde PeraSmyrna diye bi falcı gelmiş,baktıran oldu mu? Merak ettim.

Bence kredilerin boşa gider canım.Ben Duvarın da yorum tarafında birkaç olumsuz yorum görmüştüm.Onalrı siliyor cevap bile vermiyordu.Bana kalırsa başkasını denemeni tavsiye ederim sana.
Yok onu seçmeyeceğim. Bekleyeyim bakalım biraz daha. Sağol canım yorumun için

Esrarengizlere attım son olarak gelince falım yorum atarım kızlar.
Selizay dönse keşke onu beklemekten ağaç oldum resmen. Şu sitede tek merak ettiğim o hatun kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…