- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.121
Isimle ilgili geysu ve chitra degisik aklima gelmeyecek bir ayrinti bildiler.bugun dedikleri oldu.
Fakat chitra isini degistir firsati degerlendir dedi.
Geysu iyi ama degistirmeyeceksin dedi.
Ikiside ayri ayri iyiydi ama bir erkek hakkindada chitra cok iyi biri muhakkak denemelisin dedi.geysu o is olmaz dedi.
Ilginctir ikiside iyi ama farkli.
Bu iki kisiye baktiripta sonuca ulana varmi hic olumlu olumsuz.
Gönderebiliyorsun canım ama bekleme süren uzun oluyor uzakta olduğu için girmiyor sürekliUzakta olanlara gönderemiyor muyuz?
Geleceğin şifresine çok önceden baktırmıştım ve dediği hiçbirşeyi yaşamadım pembe tabloydu.Ve yorumları da hep olumlu o kişinin pohpohlayıcı bir yorumları var gibi.Ama olumsuz olana bakmıyormuş birkaç kişi burdan yazmıştı iade ettiğine dair bende pek anlayamadım.Son birine atıp yine inzivaya çekilmeyi düşünüyorum. Kızlar var mı önerisi olan biri? Selizay yine uzakta olduGeleceginsifresii ile birkerebir'i düşündüm ama emin olamadım. Birkerebir'e olumlu yorum yapanda olmuş olumsuz yorumda :/
Tamam canım, çok teşekkür ederim :) bi falı nerdeyse 10 gün bekledikten sonra bi daha bi o kadar bekleyemem sanırım :)Gönderebiliyorsun canım ama bekleme süren uzun oluyor uzakta olduğu için girmiyor sürekli
Hadi ya. Son çare ona mı atsam diye düşünmüştüm malum kriz geldi deGeleceğin şifresine çok önceden baktırmıştım ve dediği hiçbirşeyi yaşamadım pembe tabloydu.Ve yorumları da hep olumlu o kişinin pohpohlayıcı bir yorumları var gibi.Ama olumsuz olana bakmıyormuş birkaç kişi burdan yazmıştı iade ettiğine dair bende pek anlayamadım.
Uzakta olanlara gönderemiyor muyuz?
Bence kredilerin boşa gider canım.Ben Duvarın da yorum tarafında birkaç olumsuz yorum görmüştüm.Onalrı siliyor cevap bile vermiyordu.Bana kalırsa başkasını denemeni tavsiye ederim sana.Hadi ya. Son çare ona mı atsam diye düşünmüştüm malum kriz geldi de
Elfin4 var onu da beğendim benHadi ya. Son çare ona mı atsam diye düşünmüştüm malum kriz geldi de
Pethulinqa diye biri varmış, geçmiş mesajlarda memnun kalan olmuş, hem de 5 tl :)) ama uzakta yazıyo o yüzden vazgeçtim kuzuKime baktırmayı düşünüyosun canım
Yok onu seçmeyeceğim. Bekleyeyim bakalım biraz daha. Sağol canım yorumun içinBence kredilerin boşa gider canım.Ben Duvarın da yorum tarafında birkaç olumsuz yorum görmüştüm.Onalrı siliyor cevap bile vermiyordu.Bana kalırsa başkasını denemeni tavsiye ederim sana.
PeraSmyrna'ya attim fena degildi, biraz sorudan yola cikmisti ve genel bir fal gibiydi ama uzun bakmış cok iyiydi diyememEvet elfin4 ben de beğenmiştim baktırdım ona da. Birde PeraSmyrna diye bi falcı gelmiş,baktıran oldu mu? Merak ettim.
Pethulinqa diye biri varmış, geçmiş mesajlarda memnun kalan olmuş, hem de 5 tl :)) ama uzakta yazıyo o yüzden vazgeçtim kuzu
Esrarengizler yorumun gelince yazarmısn canm memnun kaldnmıEsrarengizlere attım son olarak gelince falım yorum atarım kızlar.
Selizay dönse keşke onu beklemekten ağaç oldum resmen. Şu sitede tek merak ettiğim o hatun kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?