tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar olumlu olan fallarım birden olumsuza dönmeye başladı. Tabi bakanlar da önemli burda ama son zamanlarda cok abarttım acaba benim de mi enerjim düştü. Ondan mi böyle oluyor. Çok moralim bozuk bir yardim edin
 
Canımm vadelerine daha varsa bozma moralini heran herşey değişebilir öyle düşün
 
Ya zaten bu olumsuz konuşanlar vade vermedi ki. Olumlu konuşanların da vadesi var
Olumsuz konuşanlar kimler olumlu konuşanlar kimler ayırt edelim karşılaştırma yapalm ozaman sen isimleri yazarmısn bana benmkilerle bi karşılaştırma yapaym hemen moral bozma tam olarak ckmadıgı sürece
 
Olumsuz konuşanlar kimler olumlu konuşanlar kimler ayırt edelim karşılaştırma yapalm ozaman sen isimleri yazarmısn bana benmkilerle bi karşılaştırma yapaym hemen moral bozma tam olarak ckmadıgı sürece
Olumlu konuşan ayevii,falcınurseli,ecem23, hevin gazel, poyraz15,eflin4,bedrunnisa,okaliptus49,efsunine, falcıseray daha bir kaç tane daha var. Aklıma gelen bunlar. Geysu olur ama cok uğraştırır dedi. Banu yılmazı sonunu göremiyorum dedi cok da olumlu konuşmadı canımı sıktı ama falı . Nakta ve kehanettin tamamen olumsuz gördü. Akrepgoze attım bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Merhaba:) Ben kendi adıma konuşursam geçen sene baktırdığım fallardan, geysu da nakta da banu yılmaz da hiç çıkmadılar. Olumlu dediklerinizden sadece ecem23e baktırmıştım geçen sene, bende olumsuzdu ama çıkmadı. Bana sormamışsınız ama naçizane görüşüm, canınızı sıkmayın bence vadenizi bekleyin, naktadan ilk falım geldiğinde ben de ağlayacak gibi olmuştum geçen sene, şimdi bakıyorum zerre tutmamış.
 
Efsunine kehanettin nakta süreçleri farklı olsada bende aynı sonuca bağlamışlardıı banu yılmazı hiç takma o tam bi salakkkk insanlarn moralini bozmak icin orda benmde canımı skmıştıı sallıyor bide çok emin olmak icin cevabnı bldiğim bi soru sormustm ona bilerek ne cevab verecek diye snra dedm biraz ufaktan salla:))
 
Kızlar birşey soracam,mesela bi falcının dediğini yaşadınız,tekrar baktırmak istediniz,ona baktırırken söylüyor musunuz mesela size baktırmıştım,şöyle oldu dediğiniz gibi,şimdi tekrar şunun için bakabilir misniz diye? Hani daha doğru gelişmeleri öğrenmek adına?
 
Öncelikle teşekkürler. Tabiki mesajım yoruma açık zaten. Acaba diyorum üst üste cok attım ondan mi oldu
 
Öncelikle teşekkürler. Tabiki mesajım yoruma açık zaten. Acaba diyorum üst üste cok attım ondan mi oldu
 
Seninle efsunnineyi cok beğenmiştik bana olumlu konuştu. Banu yilmaza attığıma pisman oldum zaten kısacık yazıyor. Bir kac kere kahve falımda tutturmustu. Ama son attiklarimdan hic memnun kalmadım. Kehanettinle ilgili olumlu bekliyordum aslında onun anlattığı insanla benim tanıdığım birbirini pek tutmuyor. Bildiği yerler olsa da. Yorum da yazmadım zaten kendisine
 
Ben söylüyorum
 
Aynen efsunineyi bende çok beğendim ve baktığının bir kısmı cıktı tamamen cıkması icin temmuz ayında bekleyip görmek gerekiyor güzel bakıyor gercekten
 
Öncelikle teşekkürler. Tabiki mesajım yoruma açık zaten. Acaba diyorum üst üste cok attım ondan mi oldu
Hmm belki ondan da olabilir bu ara çok sık baktırmıyorum ama geçen sene en kötü oldugum dönemde dahi ayda 3-5 i geçmemişimdir o konuda tecrübem yok bişey demeyeyim.
Ama sık baktırınca enerjinin düştüğünü söyleyen çok oldu forumda, hatta elfin demet burdan birine kart falı sık baktırılırsa vadeyi ötelediğini şöylemişti hatırlıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…