tellwe.com'da bakılan fallar!

K Kartanesi8100 ya afedersin sen bana taliayi sormussun ben alexi anlatmisim

Talia da iyidir genelde severler burada da.
Sadece yakin tarihli bakar.yani 1 ay sonra bir gorusmen olacak sonrasina yeniden bakariz der...
Ama durumu dogru analiz eder genelde.

Acaba sadece tanıdıgı kişilere mi bakıyor yulee. Öyle bi dugum vs biliyor musunuz. Ben 2 kere yolladım bakmamıştı da
Yulee duvarında yazı paylaşmış her girdiğimde bana fal atacak en az 3 kişi oluyor ismim geçti diye kimse sonrasında bana fal yollamıyor yazmış. Ben buraya yazınca 7 kişi Yulee ye atmış dedim ona karşılık mı yazdı bilmiyorum. O yazısından sonra atmadım benim falı da iade eder diye. Herkese bakmıyor sanki ya.

Paragöz degil felan demisler yule için valla oyle olsaydı falı 35 degil 5 olurdu bi de islerine gelince enerjim tuttu gelmeyince tutmadı diyolar anlamadm bi sey
Bilemem canım 5 liralık faldan 1,5 lira kazanmak istemeyebilir belki yine de emin olamıyorum 1 kere attım zaten

Banada öyle geldi. Ama ilk kez ona fal atacakları da neye göre seçiyor anlayamadım

Herhangi biley dedi mi canım. Benim falımı 48 saat bekletmişti. Sistem zaten otomatik olarak düşürüyor

Hayır, hiçbir şey yazmadi camım ve bakmadi falda görünmesine rağmen. Birdaha yollamam Yulee’ye. Oda ayni Yeşilçingene gibi oldu — kimseye bakmıyor Bu falcılardan çektiğimi hiç kimseden çekmedim vallah

Anladım canım yulee için benzer durumu bende yaşadım Bu kişiler dışında kimler var ki telwede iyi bakan? Bende çok hakim değilim :)

Anladım canım yulee için benzer durumu bende yaşadım Bu kişiler dışında kimler var ki telwede iyi bakan? Bende çok hakim değilim :)

Ben bu aralar Ebru’nun hislerini beğeniyorum. Bana söylediği çoğu şeyleri yaşadım. O sistemde uzakta diye Yulee’e atmıştım oda nazlandı işte, konuyu biliyorsun canım

Ben bu aralar Ebru’nun hislerini beğeniyorum. Bana söylediği çoğu şeyleri yaşadım. O sistemde uzakta diye Yulee’e atmıştım oda nazlandı işte, konuyu biliyorsun canım
Gelmiş canm Ebru attım ben baktı ama attıgım zaman sırada 3 kişi daha vardı baya doluydu daha alır mı fal bilmiyorum dene istersen

Gelmiş canm Ebru attım ben baktı ama attıgım zaman sırada 3 kişi daha vardı baya doluydu daha alır mı fal bilmiyorum dene istersen

Çok sağol canım bildirdiğin için Hemen bakayım ama bakacağını zannetmiyorum, günde üç taneden fazla falla bakmıyorum yazmış profilinde. Olsun geri döndü ya önemli olan o

Çok sağol canım bildirdiğin için Hemen bakayım ama bakacağını zannetmiyorum, günde üç taneden fazla falla bakmıyorum yazmış profilinde. Olsun geri döndü ya önemli olan o
Rica ederm canm şimdiden 2 kişi var bile sırasında keşke kahveyi açsa neden açmıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…