- 17 Ağustos 2019
- 34
- 22
- 3
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.321
Baktı bana evet kahve atmıstım iki kere sonra kapatmış zatenGünaydın :) Evet attım ama daha bakmadı, galiba dediğim gibi oldu. Seninkine baktı mı? Kahve falı bende baktırmak istiyorum ama sadece bir kere gördüm profilinde o zamanda ben kahve içmemiştim
Nasildi falin begendin mi?telwe de ki bubastis nasil katina gönderdim sistemde değil baktırayım mi onerirmisiniz yoksa iptal mi edim
bazı şeyleri bilmiş vade verdi bakalım nasıl olur bilmiyorum genel olarak fena değil di uygun bi de bütçesiNasildi falin begendin mi?
Cok tesekkur ederim cnm bilgi icinbazı şeyleri bilmiş vade verdi bakalım nasıl olur bilmiyorum genel olarak fena değil di uygun bi de bütçesi
Bana da bildiği seyler vardı canm ama vadesi gelmedigi için bi sey diyemem sadece bi konuda saçmaladı olmadigi halde olmus gibi anlattı ona anlam veremedimBubastis'e atsam mi atmasam mi karar veremedim. Var mi vadesi gelip te cikan/patlayan fallar?
amin canım hepimize iyilikler güzellikler gelsinCok tesekkur ederim cnm bilgi icinUmarim hersey istedigin gibi olur.
Hepsine fal gonderdim hatta karaayna ya farkli hesaptan gonderdim ve kesinlikle ayni kisi. Banu ya zamaninda cok fal baktirmis biri olarak tarzini iyi biliyorum, eminim.Kızlar karaayna, uyumsuz ve banuyilmaz in profil fotolarını inceledim baya.. o kadar çok benziyor ki.. Zaten aynı kişi olduğu söylenmiş hepsinin daha öncede kesin olarak.. Banu ve uyumsuza zaten baktirmistim aynı şeyleri söyledi sayılırlar.. Karaayna nasıldı baktıran çıkan var mı yoksa aynı kişi zaten deyip uzak mı dursam bilemedim, aynı kişi olduğundan emin miyiz bunların.. ?
Bende ikisine atmıstm canm birinde olumlu birinde olumsuz konusmustu demek hangisi tutarsa diyo. Sonucta gidecegm yine aynı kişiHepsine fal gonderdim hatta karaayna ya farkli hesaptan gonderdim ve kesinlikle ayni kisi. Banu ya zamaninda cok fal baktirmis biri olarak tarzini iyi biliyorum, eminim.
Selam, Eskisi gibi değiliz derken? Zaten eskiden sana kötü davranıyormuş, şimdi daha da mı kötü davranıyor?kızlar cok üzgünüm ilişkimin kötü giden sürecinde yesilcingene anlık olarak karsı tarafın düsüncelerini tam olarak bildi, gelecek icin bana her falda sormama rağmen ayrılma ayrılırsanız dönüsü olur ama asla eskisi gibi olamazsınız geleceğinizi bozarsın dedi ama erkek arkadasım bana o kadar kötü davranıyordu ki sabredemedim ve ayrıldım bunu bildiğim halde, kehaneti malesef cıktı barıstık ama eskisi gibi değiliz bir türlü cok mutsuzum göz göre göre bütün hayatımı yaktım hem de önceden uyarılmama rağmen psikolojim bozuldu kendimi öyle sucluyorum ki
eskiden bana bilinçli olarak ilişkideki hatalarımı anlatmak için böyle davranıyormuş, şimdi kopukluktan sonra sevgisi azaldığı icin ilgisiz davranıyorSelam, Eskisi gibi değiliz derken? Zaten eskiden sana kötü davranıyormuş, şimdi daha da mı kötü davranıyor?
Kendini suçlama, bize kötü davranan hiç bir erkeğe tahammül etmek zorunda değiliz, zamanında çok üzmüş seni ki ayrılık kararı almışsın.
kızlar cok üzgünüm ilişkimin kötü giden sürecinde yesilcingene anlık olarak karsı tarafın düsüncelerini tam olarak bildi, gelecek icin bana her falda sormama rağmen ayrılma ayrılırsanız dönüsü olur ama asla eskisi gibi olamazsınız geleceğinizi bozarsın dedi ama erkek arkadasım bana o kadar kötü davranıyordu ki sabredemedim ve ayrıldım bunu bildiğim halde, kehaneti malesef cıktı barıstık ama eskisi gibi değiliz bir türlü cok mutsuzum göz göre göre bütün hayatımı yaktım hem de önceden uyarılmama rağmen psikolojim bozuldu kendimi öyle sucluyorum ki
Canm kehaneti çıktı deme de sonuçta genel bi sey bi kere biterse tekrar başlaman iyi olmayabilir, eskisi gibi olmayabilir üzme de kendini suçlama sakın hayatını yakmak degl belki de böylesi iyidir bilemyiz kuzumkızlar cok üzgünüm ilişkimin kötü giden sürecinde yesilcingene anlık olarak karsı tarafın düsüncelerini tam olarak bildi, gelecek icin bana her falda sormama rağmen ayrılma ayrılırsanız dönüsü olur ama asla eskisi gibi olamazsınız geleceğinizi bozarsın dedi ama erkek arkadasım bana o kadar kötü davranıyordu ki sabredemedim ve ayrıldım bunu bildiğim halde, kehaneti malesef cıktı barıstık ama eskisi gibi değiliz bir türlü cok mutsuzum göz göre göre bütün hayatımı yaktım hem de önceden uyarılmama rağmen psikolojim bozuldu kendimi öyle sucluyorum ki
Canım kobay değiliz ki biz, ilişkide hatan olduğunu düşünüyorsa çekip konuşsaydı tane tane, kötü davranarak kim kime neyi anlatabilmiş? İkincisi de sevgi o kadar çabuk tükenen birşey olmamalı. Neyse olan olmuş, ama bir fala kilitleme kendini, aranızdaki gerçek birşey ise toparlarsınız, falcı dedi diye olmaz hiç birşey. %95’imize denilen hiçbir şey çıkmıyor, anlık enerjine, korkularına göre yorum yapıyorlar. İlişkide iniş çıkışlar olabilir, yine toparlarsınız. Kendini de sakın suçlama, hepimiz zamanında o an doğru olduğunu düşündüğümüz şeyleri yaptık.eskiden bana bilinçli olarak ilişkideki hatalarımı anlatmak için böyle davranıyormuş, şimdi kopukluktan sonra sevgisi azaldığı icin ilgisiz davranıyor
ayrılacak hic bir sey yoktu canım ama ben de biliyordum biraz bilincli yaptığını ama sen kimsin ki beni köpek eğitir gibi bu sekilde ders vermeye calısıyorsun diyip ayrıldım, kendime yediremedim, cok yıprandığı icin elini eteğini cekti benden bir anda herşeyi biraz da benim yapıp cabalamamı istemiş ben de elini eteğini cekince istenmiyorum sanıp ayrıldımCanım kobay değiliz ki biz, ilişkide hatan olduğunu düşünüyorsa çekip konuşsaydı tane tane, kötü davranarak kim kime neyi anlatabilmiş? İkincisi de sevgi o kadar çabuk tükenen birşey olmamalı. Neyse olan olmuş, ama bir fala kilitleme kendini, aranızdaki gerçek birşey ise toparlarsınız, falcı dedi diye olmaz hiç birşey. %95’imize denilen hiçbir şey çıkmıyor, anlık enerjine, korkularına göre yorum yapıyorlar. İlişkide iniş çıkışlar olabilir, yine toparlarsınız. Kendini de sakın suçlama, hepimiz zamanında o an doğru olduğunu düşündüğümüz şeyleri yaptık.
araya kopukluk girdikten sonra istediğinizi yapın asla eskisi gibi olamazsınız demiş her fal attığımda aynı şeyi söyledi, yakın gelecek düsüncelerini de hepsini bildi, eski erkek arkadasıma okuttum fallarını cünkü söylediklerinin hepsi doğru cok iyi bilmiş dedi, o kadar salağım ki uyarılmama rağmen ayrıldım tam bir gerizekalıyımCanm kehaneti çıktı deme de sonuçta genel bi sey bi kere biterse tekrar başlaman iyi olmayabilir, eskisi gibi olmayabilir üzme de kendini suçlama sakın hayatını yakmak degl belki de böylesi iyidir bilemyiz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?