- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.341
Ben periyodik baktiranlardanim.Nakta ya fal batırıp memnun kalan var mı? Eski fallarımı dinlerken aşk hayatımı bildiğini farkettim. Tesadüf mü gerçekten biliyor mu acaba?
Elifsucan'la paralel soyledigi herhangi birsey oldu mu?yeşilcingene ye baktirdim sağolsun döktürmüş yine uzun uzun yazmış yorum kısmına soru sordum fal açıklaması kadar cevap yazmış
var evet bazı şeyleri benzer durumda elifsucan daha kısa açıklama da bulunuyor yesilcingene daha detaylı anlatıyor ama ikiside benzer durumları anlatıyor benim icin gecerli tabi bu bi de kkaraayna da içinde bulunduğum yaşadığım şeyleri güzel anlatmıştı farkı yoktu benim içinElifsucan'la paralel soyledigi herhangi birsey oldu mu?
Kkaraayna nin yorumundan yakin gelecekle ilgili cikan oldu mu sana? Cok sordum cnm ya ama iste bazi konularin olasiligini karsiikli check etmek adina soruyorum. Benim de vadeler dolunca guncellerim.var evet bazı şeyleri benzer durumda elifsucan daha kısa açıklama da bulunuyor yesilcingene daha detaylı anlatıyor ama ikiside benzer durumları anlatıyor benim icin gecerli tabi bu bi de kkaraayna da içinde bulunduğum yaşadığım şeyleri güzel anlatmıştı farkı yoktu benim için
Denedim bende beğendim canm ya özelden atsana bi bende sna ataym karşılastıralm aynı mı artk güvenm kalmadi kimseyeKızlar kredisi hazır düşük yeni gelmişken medyumazad ı bi deneyin isterseniz, benim geçmiş ilişkimi olduğu gibi yazmış adam
Baktırdınız mı ikisine de bi karşılaştırır mısınız eğer baktırdı iseniz ikisinin davranışlarını yazı stilini hitap şeklini acabaÖyle olsa ben medyumçetinin söylediklerini aklıma bile getirmek istemiyorum :))
Baktırdım ama karşılaştıramam çetinin falını okumamla silmem bir oldu :)Baktırdınız mı ikisine de bi karşılaştırır mısınız eğer baktırdı iseniz ikisinin davranışlarını yazı stilini hitap şeklini acaba
Aynı degl ya bu mutlu sona bağlamıstı çetininki zehir yaniBaktırdınız mı ikisine de bi karşılaştırır mısınız eğer baktırdı iseniz ikisinin davranışlarını yazı stilini hitap şeklini acaba
Kızlar kredisi hazır düşük yeni gelmişken medyumazad ı bi deneyin isterseniz, benim geçmiş ilişkimi olduğu gibi yazmış adam
Kahve atmıstm ben iyiydi canmArkadaşlar Medyumazad’ın hangi falı iyi?
Bende kahve attım ki başka fal atmam zaten :) anda iyiydi bende de vadesi gelecek vadesine biraz var :)Anlık durum yorumları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?