tellwe.com'da bakılan fallar!

Yahu daha yeni üye olmuşsunuz, koştur koştur medyumazad için mi geldiniz?
yenı uye olmus olabılırım ama burada kı yorumları takıp edıp hangı falcıya fal atabılırım dıye dusunen bır ınsanım medyumazad da da baktırdıgım ıcın de yorum bıraktım begenmeyen puan bırakabılır adama sahsen ben begenmedıgım falcıya 1 verıyorum. ayrıca sormussunuz bende cevap vermek ıstedım herkesın bır fıkrı var sonucta

Bende medyum azada baktırdım. Burda olumlu bi yorum görmüştüm baktım 5 tl at dedim ne kaybedersin. Burda eski uyeyim eski yorumlarımda var. Medyum azad bana eskide biri varmış işte pişman şuan hala seviyo falan dedi de tamam vardı biri ama aramızdaki muhabbet 2 sene önce bitti o gün bugündür bi selamlaşma bile olmadı pişman olduğunu yada sevdiğini sanmam. 5 6 ay icinde haberi gelir dedi kendisi gurur yapiyo söyleyemez başkalarından duyarsın dedi duyamam başkaları bilmiyo çünkü. Bana pek iyi gelmedi yani. 2 3 ay içinde veya sonra mı ne dedi tam hatırlamıyorum yeni biri var dedi harfler verdi ona bişey diyemem gelecek cunku. Öyle pek nokta atışlı değildi yani. Zaten 5 lira verdim çokta acımıyorum

Tellwe doğum günüm sebebiyle bana hediye vermek istemiş. Kredi ekranına geçip hediye kredinizi yükleyin diyor, yaptım ama hiçbir şey olmadı.

Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? :))

Ben baktırdım kötü bir şey söylemedi ama genel olarak pozitif bir adam değil. Biraz enerjisi ağır olan biri, eğer moralin falan bozuksa biraz daha bozabilir ama istersen yine de bir bak kendin karar ver
medyum çetine bende baktırdım cok güzel şeyler söylemiş hic olumsuz bişey yok hatta süre vermiş o sürede olursa yazıcam hbr vericem burdan sizlere

Oha bunu bana da demisti katinada demek ki genel konusuyo bu

Medyumçetine baktırdım
Beni suçlu bulmuş ilişkimde karmakarışık bir fal atmış .bi öyle bi böyle
İnşş çıkmaz dedikleri
Ama çıkarsa da çok umursamıyorum artık

Oha bunu bana da demisti katinada demek ki genel konusuyo bu

Günaydın kızlar! Maalesef banada ayni şeyleri söylemiş Bende katına baktırmıştım! Bir elifsucan vakası daha Bu arada hepimizin hayatında benzeri olaylar oluyor galiba. Allah’tan kredi düşüktü diye kendime teselli veriyorum

bu falcılar burayı okuyor galiba ya
Dikkatli olmak laxım
Aslında medyum Çetin in analizi iyi
Ama bana çok yüklenmiş
O kadar da değil yani
Vadelere dikkat etmiyorum zaten de bütün falcılar arayacağını söylüyor benim exin
Ama arayan soran yok hala kaç gün oldu
Bir gelişme yok yani
Beklemiyorum artık zaten de

Beklemeyi bırakırsan arar

Bu katinanın şeyini çıkardım
Herkese katina gönderdim
Sizce kahve daha mı iyi?
Kartlar sapıtıyor mu?
Bir falda yüzük çıkıyor diğerinde mezarlık
Anlamafım gitti
Çektiğim kartlara bende bakıyorum
Hep farklı şeyler çıkıyor

Katina sık atılmaması gereken bir fal bunu bakan falcılarda söylüyor enerjin düşüyor

Biraz akışta kal ben kart fallarini sevmiyorum sadece ayda 1 ama kahve fali ona zaafim var
Ayy abarttım ya
Medyumçetin olumsuzmuş dedim herkes olumlu konuşuyor buna atayım kendime geleyim
Oda çıkıştı bana yerin dibine soktu beni
Beni suçladı
Madem umrunda değil bu adam 40 tl verip niye fal atıyorsun dedi

Katinayı çok sık baktırmamak gerek canım. Kartlar yanıltıyor. İlk çıkan kartlar genelde doğru cevap verir ama katina genelde yanılmaz. Çok sık aynı soruları sormamak gerek.

Katinayı çok sık baktırmamak gerek canım. Kartlar yanıltıyor. İlk çıkan kartlar genelde doğru cevap verir ama katina genelde yanılmaz. Çok sık aynı soruları sormamak gerek.
Evet ya
Çok baktırdım katina ayrıldıktan sonra
Katina yanılmaz evet biliyorum
Aslında netten değil de birebir baktırsam daha sağlam olur gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…