tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben ona yıllar yıllar önce baktırmışım. Kayıt silünmiş o nedenle bilmiyorum canım hiç
Eski fallari yazılı olanları bende okudum sesli olanlar silinmiş malesef..yazılı fallardan bir tanesi gerçekten kizlar çok iyiymiş o zaman ki ruh halimde bunu anlamamışım ex sevgili olmayacağını başkasını tarif etmiş gerçekten onun dediği gibi gelişmiş .Ama kızlar falcı siteden ayrılmış offf

Evet baktım yok Alex
Neyse ne yapayım

Kizlar merhaba.
Dun yasanan bir olay neticesinde buraya yazmayi borc biliyorum kendime,
o kadar tuhaf o kadar bilmedigim bir durum varmis ki ortada,ozel durumumu paylasmayacagim ama falda muhakkak cikmasi gereken,cikmiyorsa da butun yorumlarin cop oldugu bir durum.
Her falda herseyin cikmayabileceginin,bazen baska seylere yogunlasinca asil seyin cikmayabileceginin falan farkindayim ya da bilmiyorum bu polyannacilik belki.
Ama totalde yasadigim bu durumu hic bir falcinin bilmedigini gordum.
Yaşadigim şoktan dolayi,fallar o kadar netleşti ki,
evet dogru analizler yapanlar var,anı bilen de belki vardir ama asil bilinmesi gereken durumu bilemeyince bir onemide kalmiyormus.

Hazirandan beri adı gecen cogu falciya baktirdim.
Bu bahsettigim olaydan hic kimse bahsetmemis.
Simdi biz detayli fali seviyoruz.
Ne kadar analiz ederse falci okadar hosumuza gidiyor.
Ama bu durumu bilen 3 kisiden 2 si cok kisa,pek de analiz etmeden anlatmis.
Medyum cetin ve banu yilmaz.
Hele banu okadar kisa fal atiyor ki ama bu hic kimseinin bilmedigi durumu soylemis.
3.kisi en detayli en dogru yorumu yapan kisi oya boranmış.abartisiz cok iyiymis.
Yani bu 3 kisi siralama yapsam en sonlarda derdim normalde.
Ama durum bu...kendilerine sempatim oldugundan degil,baktirirsiniz begenmezsiniz onuda bilmem ya da onceden size cikmamistir.
Sadece benim durumum bu.
Hic kimsenin bilmedigi konuyu acikca yazinca oyayi begendim acikcasi.
Ama fallardan o kadar dilim yandi ki,simdi atsam belki bu kez bilemez,
inanin fal isi girdap.
Bir falci bir falinda biliyor digerinde bilmiyor,onemli konuyu bilemiyor ama o anı iyi soyluyor,bazisi ortaci konusuyor ne anlarsan anla...o an bildiler diyoruz.

Eksik anlatmak istemem.
alex,yesilcingene ve naktanin analizleri dogru evet begeniyorum..fakat bazi onemli bizimde bilmedigimiz detaylar gorulmeyince analizler yetiyor mu hayir.
Ama bu kisilerin fali direkt cop oldu diyemem,haklarini yemeyeyim.ve kismen elifsucan da bilmis.
Taliayi eliyorum artik.cunku anı iyi yorumluyor diyoruz ama zaten cikan kartlarin anlamlarina bakinca bende benzer yorumu yapabilirim ve ileriye donuk pozitif veya pozitife yakin konusuyor.
Alex ,dedigim olayi bilmesede uyarilari hep bu yondeydi.
Aslinda yakin bir zamanda isimle ilgili muhim bir gelisme var.bununla ilgili konusanlari da yorumlamak icin sonra atacaktim bu yaziyi da,bekleyemedim

Simdi ki durumumu yasayip da size bunlari yazmak hic istemezdim.
Ve...bu kadar fal baktirmasaydim ne bu durum buyuyecekti belki,ne de bu kadar para ve zaman harcayacaktim.
Cok uzgunum.

Bu durumu da anlatmaliyim,surekli konusuyor olsak da.
Bir falci eylulde ekimde sevgilin donecek diyor misal.
Zaten doner veya donmez yuzde 50 ihtimal var.
Donerse bu falci biliyor mu oluyor yani simdi...o yuzden her yeni gelen falciya inanmamanizi oneririm.
Cunku uzulerek soyluyorum,fala para harcadim,bazen sevgimi buyuttum,bazen umut ettim,bazen eylulde arayacak nasilsa moduna girdim:)
ve ben kendimi mantikli biri olarak goruyorum.fallara inanip saplantili bir hale gelebilirdim de,ki bazen dalga geciyoruz ama o hale gelmis kisilerde var.
Neyse herkes kendi durumunu biliyor,herkesin yasi buyuk,istedigini yasiyor.
Burada hic bilinmeyeni anlatip,brifing de vermiyorum.
Ama biraz gozunuzu acin lutfen.
Su falci su detayi verdi,bildi deyip inanmayin en azindan..
Şunu da belirteyim,durumum erkek arkadasindan ayrilma,falcilarin seni cok seviyorlari,sonra adamin bir iliskisini ogrenme gibi bir durum degil pek,anlatmasamda bunu bilin.
Lutfen sakin kalin bir dusunun lutfen.
Fal baktirmanin hayatiniza kattigi artilari eksileri dusunun sadece.
Bu saatten sonra fal atmam demiyorum bende.
Ve onceden sunu dusunurdum;bu kotu sureci falla goturuyoruz iste derdim.ama oyle degil.ister istemez fallara gore yoguruyoruz gidisatimizi,

umut,zaman ve para...ve belki psikoloji...bunlardan gidiyor farkinda miyiz?

Kizlar merhaba.
Dun yasanan bir olay neticesinde buraya yazmayi borc biliyorum kendime,
o kadar tuhaf o kadar bilmedigim bir durum varmis ki ortada,ozel durumumu paylasmayacagim ama falda muhakkak cikmasi gereken,cikmiyorsa da butun yorumlarin cop oldugu bir durum.
Her falda herseyin cikmayabileceginin,bazen baska seylere yogunlasinca asil seyin cikmayabileceginin falan farkindayim ya da bilmiyorum bu polyannacilik belki.
Ama totalde yasadigim bu durumu hic bir falcinin bilmedigini gordum.
Yaşadigim şoktan dolayi,fallar o kadar netleşti ki,
evet dogru analizler yapanlar var,anı bilen de belki vardir ama asil bilinmesi gereken durumu bilemeyince bir onemide kalmiyormus.

Hazirandan beri adı gecen cogu falciya baktirdim.
Bu bahsettigim olaydan hic kimse bahsetmemis.
Simdi biz detayli fali seviyoruz.
Ne kadar analiz ederse falci okadar hosumuza gidiyor.
Ama bu durumu bilen 3 kisiden 2 si cok kisa,pek de analiz etmeden anlatmis.
Medyum cetin ve banu yilmaz.
Hele banu okadar kisa fal atiyor ki ama bu hic kimseinin bilmedigi durumu soylemis.
3.kisi en detayli en dogru yorumu yapan kisi oya boranmış.abartisiz cok iyiymis.
Yani bu 3 kisi siralama yapsam en sonlarda derdim normalde.
Ama durum bu...kendilerine sempatim oldugundan degil,baktirirsiniz begenmezsiniz onuda bilmem ya da onceden size cikmamistir.
Sadece benim durumum bu.
Hic kimsenin bilmedigi konuyu acikca yazinca oyayi begendim acikcasi.
Ama fallardan o kadar dilim yandi ki,simdi atsam belki bu kez bilemez,
inanin fal isi girdap.
Bir falci bir falinda biliyor digerinde bilmiyor,onemli konuyu bilemiyor ama o anı iyi soyluyor,bazisi ortaci konusuyor ne anlarsan anla...o an bildiler diyoruz.

Eksik anlatmak istemem.
alex,yesilcingene ve naktanin analizleri dogru evet begeniyorum..fakat bazi onemli bizimde bilmedigimiz detaylar gorulmeyince analizler yetiyor mu hayir.
Ama bu kisilerin fali direkt cop oldu diyemem,haklarini yemeyeyim.ve kismen elifsucan da bilmis.
Taliayi eliyorum artik.cunku anı iyi yorumluyor diyoruz ama zaten cikan kartlarin anlamlarina bakinca bende benzer yorumu yapabilirim ve ileriye donuk pozitif veya pozitife yakin konusuyor.
Alex ,dedigim olayi bilmesede uyarilari hep bu yondeydi.
Aslinda yakin bir zamanda isimle ilgili muhim bir gelisme var.bununla ilgili konusanlari da yorumlamak icin sonra atacaktim bu yaziyi da,bekleyemedim

Simdi ki durumumu yasayip da size bunlari yazmak hic istemezdim.
Ve...bu kadar fal baktirmasaydim ne bu durum buyuyecekti belki,ne de bu kadar para ve zaman harcayacaktim.
Cok uzgunum.

Bu durumu da anlatmaliyim,surekli konusuyor olsak da.
Bir falci eylulde ekimde sevgilin donecek diyor misal.
Zaten doner veya donmez yuzde 50 ihtimal var.
Donerse bu falci biliyor mu oluyor yani simdi...o yuzden her yeni gelen falciya inanmamanizi oneririm.
Cunku uzulerek soyluyorum,fala para harcadim,bazen sevgimi buyuttum,bazen umut ettim,bazen eylulde arayacak nasilsa moduna girdim:)
ve ben kendimi mantikli biri olarak goruyorum.fallara inanip saplantili bir hale gelebilirdim de,ki bazen dalga geciyoruz ama o hale gelmis kisilerde var.
Neyse herkes kendi durumunu biliyor,herkesin yasi buyuk,istedigini yasiyor.
Burada hic bilinmeyeni anlatip,brifing de vermiyorum.
Ama biraz gozunuzu acin lutfen.
Su falci su detayi verdi,bildi deyip inanmayin en azindan..
Şunu da belirteyim,durumum erkek arkadasindan ayrilma,falcilarin seni cok seviyorlari,sonra adamin bir iliskisini ogrenme gibi bir durum degil pek,anlatmasamda bunu bilin.
Lutfen sakin kalin bir dusunun lutfen.
Fal baktirmanin hayatiniza kattigi artilari eksileri dusunun sadece.
Bu saatten sonra fal atmam demiyorum bende.
Ve onceden sunu dusunurdum;bu kotu sureci falla goturuyoruz iste derdim.ama oyle degil.ister istemez fallara gore yoguruyoruz gidisatimizi,

umut,zaman ve para...ve belki psikoloji...bunlardan gidiyor farkinda miyiz?

[/QUOTE]
Dediklerinizin her kelimesine katılıyorum ve umarım sizi çok sarsan bir durum değildir.
Bundan sonra hep güzel şeyler çıksın karşınıza.

P purring hayir cok sarsmadi yani hayatimi etkilemedi ama hic hesapta yoktu sadece.
Ve dedigim gibi cok umut eden biri olsaydim veya saplantili bir sekilde meseleye takili olsaydim evet sarsardi,o yuzden aciklamali yazdim belki birileri de faydalanir diye.
Tesekkur ederim

Oya Boran mı ?
Bende baktırayım off yaa soru işaretleri gitmiyor kafamda
Canım üzülme ya
Giden dönmüyor uzun süre geçtikten sonra bide
Onlar hayatlarına devam ediyor
Biz takılıp kalıyoruz işte
Para döküyoruz falcılara
Off off Allah iyilerle karşılaştırsın fallara gerek kalmasın artık lütfen

Durumum pek gidenin donmesi degil.
Ama sen bahsetmisken evet ben de soyleyeyim az evvel biri de yazmisti.
Ugruna fal baktirilan adamlar oyle ölüp bitmiyor bizim icin :)
10 tane falci seni seviyor ama aradaki engelker iste falan dediginde zaten adam seviyor olarak dusunuyorsun.
Bir de benim hayattan anladigim su;zaten erkeklerle kadinlar cok farklililar duygusal olarak.ve sevgi kelimesi herkeste farkli yorumlaniyor.bunu bana nakta demisti,haklida.
Yani sen sevdiginde tum engellrri asmak isterdin belki ama bir baskasi sevdginde engek kaldiramaz,fedakarlik yapamaz.yattigi yerden de sevmeye devam edebilir oyle...
O yuzden biri sizi seviyor diye gelecek anlamina gelmiyor oek :) aci tecrubeler :)
Herkese selam..

Amann kimse için üzülmeye değmez
Zamanla herkes unutulur zaten
Kimse vazgeçilmez değil
OyaBoran telwe de mi peki

Bu arada hakkini yemis olmayayim.
Naktaya ayda 1 atarim ben.bu surecte cok dogru seyler soyledi.gelismeleri dogru analiz ediyordu.
Sadece o dedigim konuyu bilen yok...
Bizde de var hata.
Birileri uyarirken onemsemiyoruz sonra sunu bilmedi diyoruz.

Kızlar merhaba. Medyumazad övülmüş, dün denemek istedim hatta öyle bir fal sırası vardı ki 12. sıradaydım. Detay vermek istemedim ama belli şeyleri anlatıp yorumlamasını istedim, beni tehdit eden bir arkadaşım var bir konuda. Bunun sonucunun ne olacağını sordum kendisine. Fakat iade etti ve iade nedeninde "Merhaba birşey sormak ıstiyorum, bu arkadaşınızın elinde fotoğraflar olduğunu söylemişsiniz fakat bu arkadaşınızla bağınız nedir ve neden hani böyle birşeye sebep olmak istiyor yani aranızda bir ilişki mı vardı veya bir problem mi varda böyle seyler yapıyor bunu daha net degistirirseniz yardımcı olabilirim. " yazmış. Şimdi şahsen karşımdaki zaten olayın tüm detaylarını verirse o fala bende cok rahatlikla bakar, fikir yurutur yorum yaparim. Oysaki sorumda bir arkadasim beni erkrk arkadaşımla birlikt e olmamı istemediği için tehdit ediyor elinde birşeyler var aileme göstereceğini söylüyor bu kızdan kurtuluşum olacak mı demiştim.. Yanı herkes falciyim diye geçinir olmuş, bu şekilde fal bakımı olmaz

Zaten hepsi öyle
Yani duruma göre analiz yapıyorlar daha çok

Kızlar merhaba nefetititi hakkında pembeci dediklerini duydum ama baktırdıktan sonra buradaki yorumları okudum üzülmüş tüm ve falı unuttum iki gün önce Duyduklarıma öğrendim ki doğruymuş verdiği bilgi banuyılmaz onun tam tersi yorum yapmış ki alakası bile yokmuş şahsen ben olumsuz olduğu için ona inanmıstım ama tamterdı cıktı aslında söyle ki; bir durum var karşı taraf hakkında olumsuz durumlar ıcerısındeymiş adam ve fal ikisinde de olumsuz ama şöyle diyim banuylmz gerçek olmayan bırşeyı söyleyip beni yanılttı zaten 5dk. Da bakmıstı ben kasten olumsuz olduğunu düşünüyorum nefertitiyi hiç takmamıştım ama adam onun dediği durumdymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…