- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.381
Ebru kim?
Ya uzakta gözüküyor ama fal atınca bakıyor mu
Hmmm geri gelseEbru’nun hisleri — oda Tellwe’de bakıyor. Kız bana nediyosa çıkıyor vallah. Uzaktayken yollama canım geri iade ediyor. Bana rahatsızlandığını söylemişti geçen baktırdım da ve yeniden biraz ara vermek istediğini belirtmişti. Çok iyi bakıyor. Helal olsun!!!
Burada bana güven vermeyen bir şeyler var ama hadi bakalım.Ebru'nun hisleri bende hicbirsey bilemedi ne gecmis ne de an.
Samimi geldigi icin 4* verdim bi baktim iade etmis.
Kuzum valla Ebru'yu bende seviyorum sonuçta kimse babamızın kızı degl neden ovelim ama kız samimi digerleri yazılı bakar kopyalar atar Ebru sesli atıyo hastayken bile kırmadi baktı bana. Bilmiyorm iyi benim içinde gelse atarm yineArkadaşlar ben herkes gibi bana çıkan falları söylüyorum. Lütfen bunu başka bir yere çekmeyelim. Ben Kkaraayna, Sihirlihatun ve MedyumAzad’dı da beğendim. Sadece Ebru’u översem haklısınız derdım! Burada fal deneyimlerimizi paylaşıyoruz sonuçta. İyiyi de kötüyü de söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim
Kuzum valla Ebru'yu bende seviyorum sonuçta kimse babamızın kızı degl neden ovelim ama kız samimi digerleri yazılı bakar kopyalar atar Ebru sesli atıyo hastayken bile kırmadi baktı bana. Bilmiyorm iyi benim içinde gelse atarm yine
Medyum Çetin çok mu karamsar bu arada?
Birinin beni kendime getirmesi lazım
Kizlar medyum azadi begenenlere ne gibi detaylar bildi merak ediyorum.
Normalde boyle yeni gelen falci ovuldugunde baktirmam ama zaten 10 kredim vardi bitsin diye attim.
Bir tane nokta atisi cumle olmaz mi?
Burada fal icin polemige girmek istemiyorum oyuzden yazmamak icin kendimi tuttum ama yazik ya,15,20 kisi siraya girdi adama.
Herkes benim gibi dusunmeyebilir ama oveceginiz kisiye dikkat etmekte fayda var neticede herkes sıkıntıli burada...umutlanan var,butcesini astigi halde kredi alan var...
Bir de deli gibi övenler var ya onlara ayrı ayarım. Adam yeni başlamış fal bakmaya telwede. Falı baktıktan 5 dakika sonra çıkan şeyler oldu herhalde ki bu kadar beğenildi.Kizlar medyum azadi begenenlere ne gibi detaylar bildi merak ediyorum.
Normalde boyle yeni gelen falci ovuldugunde baktirmam ama zaten 10 kredim vardi bitsin diye attim.
Bir tane nokta atisi cumle olmaz mi?
Burada fal icin polemige girmek istemiyorum oyuzden yazmamak icin kendimi tuttum ama yazik ya,15,20 kisi siraya girdi adama.
Herkes benim gibi dusunmeyebilir ama oveceginiz kisiye dikkat etmekte fayda var neticede herkes sıkıntıli burada...umutlanan var,butcesini astigi halde kredi alan var...
Yahu daha yeni üye olmuşsunuz, koştur koştur medyumazad için mi geldiniz?ACIKCASI BENDE MEDYUMAZAD A FAL BAKTIRDIM OLUMLU SÖYLEDİĞİ ŞEYLERDE OLDU OLUMSUZDA AMA HİÇ SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLERİ BİLDİ AYRICA BEGENMEYEN KİŞİLER ONA GÖRE PUAN VEREBİLİR ADAMIN HİÇ DÜŞÜK PUANI DA YOK YANİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?