tellwe.com'da bakılan fallar!

Zaten hepsi öyle
Yani duruma göre analiz yapıyorlar daha çok
bir arkadaşım daha göndermişti hemen 13. sıradaydı arkamda hatta ben durumu anlatınca geri çekti. 5 tl 5 tl dir. Evet çok umarsızca harcıyoruz ama bile göre de para yedirmeye gerek yok. Cebimizden gidiyor her şekilde.. Baktiracak olanlar göz önünde bulundursun derim çokta bir numarası yok bana gore yani..

bana medyumazad iade etti bakamiycam diye neden yaparlar böyle biseyi var mı fikriniz sinirimi bozdu adam

bana medyumazad iade etti bakamiycam diye neden yaparlar böyle biseyi var mı fikriniz sinirimi bozdu adam
Bisey bildigi yok, daha yeni yazdim boyle ani yukselise gecen yeni falcilara heyecan yapip atlamak dogru degil, bir aya kalmadan -hatta cogu case de 1 hafta- patlayan fallar ve/veya farkli kokular cikiyor. Buraya bunu tekrar YA ZI YO RUM.
Sana iade etti cunku senin sorun spesifik, oyle donecek mi arayacak mi, seviyor mu? gibi gibi klasik degil. O nedenle senin sorun icin hazirlanmis sabllonu, hazir metni yok cnm. Olay budur.

Son düzenleme:
hahah olabilir haklısın aman ne uğraşıcam oradan al yapistir buradan al yapistir yolla uzun iş demiş olabilir

Benim falımdada yazım hataları vardı
Kelimeler yanlış yazılmış vs
Devrik cümleler

valla ben buradan okudum da mi baktirdim yoksa tesadüf gördüm de baktirdim unuttum 3 ay önce twitter dan tinsell diye bi bayana baktırdim kadın eylül ayında bana şu an yaşayacaklarımi söyledi bildi de bugün yine baktı gerçekten bakan bilen falcı bence öyle olmalı şu an yaşadığım durumu olduğu gibi söyledi ki o kadar fal baktirdim bu ara yesilcinege dışında kimse durumumu söylemedi bi de bugün bu bayan direk dedi kadın bravo dedim kendisine de artık öyle baktırmam kimseye vatspatan sesli mesaj göndermiş 15 dakika sonrası epey soru cevap şeklinde yazıştık birbirimize bi faydamız olsun diye yazim dedim kadının adını bilmiyorum tinsell diye kaydettim bi ona bi de yeşilcingene yeter bana artık para harcamama gerek yok

Elifsucan da bilemedi degil mi? Hani iyi mi kotu mu birturlu netlesemiyorduk ya bildeydi az cok bu durumu da bilirdi diye dusunuyorum.

Sana iade etti cunku senin sorun spesifik, oyle donecek mi arayacak mi, seviyor mu? gibi gibi klasik degil. O nedenle senin sorun icin hazirlanmis sabllonu, hazir metni yok cnm. Olay budur.
Hazır metin olayı ne kadar doğru ya, genelde dönecek mi şeklinde soru sorulduğu için kopyala yapıştır yapan çok oluyor.

Senin kalbin ikiye bölünmüş, artık bir netlik istiyorsun hayatında. Eskiye takılı kalmışsın. O da seni düşünüyor, aklı hala sende, şimdiki ilişkisi de ciddi değil, öylesine takılıyor asıl sevdiği sensin Ama bu adamın sorunları var, üzerinde kötü enerji var. Bir de sana dönmek istiyor çok pişman ama senden yana emin değil. Ama cesaretini topluyor, 3 vakte.... vıdı vıdı

Şunu atsam 10 kişiden 5’ine tuttururum zaten

Şu metnin arasına spesifik birşeyler katan, harf falan söyleyen, fiziksel özellik betimleyen bir yeşil çingene var hakkını yemeyeyim.

Elifsucan konusu geçmişken tekrar bir güncelleme yapmak istiyorum.

Geçenlerde onun dediği gibi ilerliyor demiştim, sonrasında olacak şeyi de bilmiş. Aynen dediği gibi ilerliyor şu sıralar.

Elifsucan da bilemedi degil mi? Hani iyi mi kotu mu birturlu netlesemiyorduk ya bildeydi az cok bu durumu da bilirdi diye dusunuyorum.
bazı şeyleri evet biliyor ama esas içinde olduğum durumu bilemedi dediğim gibi iki kişi bildi yesilcingene de bildi ama esas durumu tam olarak demedi bu bayan bugün bakan direk dedi kadın bana. diyorum ya işini gerçekten iyi yapan fal bakan biliyor

Tinsell’i merak ettim şimdi ama geçen seferden sonra bende dersimi aldım. Sosyal medyada tanımadığım kişilere para yollamam

Tinsell’i merak ettim şimdi ama geçen seferden sonra bende dersimi aldım. Sosyal medyada tanımadığım kişilere para yollamam ☹
yok beni yanlış anlamayın illa baktırın diye yazmadım paylaşım da bulunduğumuz için burada begendiklerimizi yada kötü olanları o yüzden yazdım

yok beni yanlış anlamayın illa baktırın diye yazmadım paylaşım da bulunduğumuz için burada begendiklerimizi yada kötü olanları o yüzden yazdım

Yok canım ben seni suçlamak adına söylemedim bunu. Lütfen sende yanlış anlama. Söyle Tinsell’e Tellwe’ye gelsin

Tinsel'i bende biliyorum canım enerjisi tutanlara güzel fal bakıyor bende baktıracaktım denk gelmedi

Kızlar benim konum kaynadı ya nefertitit çıktı banuyılmaz çıkmadı şaşırdım nefertitit çıkan banuyılmaz çıkmayan varmı diye sorayım ozaman size.. Birde banu da benim duruma yazdığından yola çıkmış bunu fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…