tellwe.com'da bakılan fallar!

E tamam, o çıkmış öbürü çıkmamış. Kaynayacak bir şey yok. Bilgi verdiniz geçti.

İki farklı sitede iki ayrı falcı bana 3lü bir vade vermişti . Şu kişiyle 3lü bir vadede 3 hafta,3 ay , içinde 3 olan bir tarihte karşılaşma var dedi . 13ünde böyle bir karşılaşma oldu ama o tarihten önce de oldu . Tutmuş diyebiliyor muyuz

aynı durumu yaşayan olması size ne katacak? Nefertitiyi övüp, banuyu gömmek için mi üye oldunuz? Bunda şaşıracak bir şey de yok. Bir falcı çıkar biri çıkmaz nasip. Sizin için süreç sonuçlanmış, acabalar da yok aklınızda. Eee napalım şimdi?

Banu bende bilemedi ya
Ayrılcaksınız vs demedi
Su falı at dedi gerçi belki atarım daha sonra
Elifsucan başka biri çıkıcak vs dedi
Çıkarsa yazarım

Biraz tütmüş yinede
Vadelere takılmamak lazım aslında

Banu bende bilemedi ya
Ayrılcaksınız vs demedi
Su falı at dedi gerçi belki atarım daha sonra
Elifsucan başka biri çıkıcak vs dedi
Çıkarsa yazarım
Banu'nun huyu bu, daha yuksek ucretli fallara yonlendirmek. Tekrar denersen su an bir baska fal gondermek icin butcem musait degil maalesef ancak bu fali gonderebiliyorum, yorumlarinizi bekliyorum diye belirtirsen bir baska fala yonlendirmeyecektir diye tahmin ediyorum.

Hiç hoş değil ya
Zaten 3 hesabı olmasından belli bu para aşkı
Beni de canlı fala almıştı

Yani zaten şu an fala vericek param kalmadı
Hafta sonundan beri kaç tane fal attım
Çıkan çıkmayanı yazıcam bir süre geçsin
Eski sevgilim için attım .ilişkim bitti daha yeni .

Yani zaten şu an fala vericek param kalmadı
Hafta sonundan beri kaç tane fal attım
Çıkan çıkmayanı yazıcam bir süre geçsin
Eski sevgilim için attım .ilişkim bitti daha yeni .
Belli olmaz. Uzme kendini. Herseyin hayirlisi olsun. Boyle durumlarda hemen fallara sariliyoruz ama fallar durumu değiştirmiyor. Bu şekilde ani kopuşlarda biraz zamana ihtiyaç var belki de oturup daha saglikli kararlar alabilmek adına.Birkaç hafta içersinde netlik kazanır zaten.

Yok beklemiyorum artık zaten
Beni böyle soru işaretleri ile bırakan bir insan geri dönse ne olur
İlk günler bekledim siniri geçer arar diye ama artık beklemiyorum
Zaten eskisi gibi olmaz hiçbirşey
Bana aylar sonra dönse boş
Ona yaptığım onca şey sonra bu kadar vicdansızca beni bırakması onun kötü biri olduğunu gösteriyor
Bahane aramış demek ki gitmek için
Ufacık bir tartışmayı büyüttü

Bu sekilde dusunuyorsan degmez zaten. Ugruna fal atip bos yere tekrar tekrar uzme kendini. Bakalim gelecek ne gibi guzellikler getirecek hayatina. Gelecek planlarina odaklanmak icin iyi bir firsat olabilir bu durum.

Hiç hoş değil ya
Zaten 3 hesabı olmasından belli bu para aşkı
Beni de canlı fala almıştı
Bende 1 tane baktırmak istedim canlı fala gel diyor
Yani beğenirsem gelirim birşey bilip bilmediğin belli değil daha bana canlı fala gel diyorsun
Çektim falımı bende
Umutsuzluğumuzdan yararlanıyorlar işte

Bu sekilde dusunuyorsan degmez zaten. Ugruna fal atip bos yere tekrar tekrar uzme kendini. Bakalim gelecek ne gibi guzellikler getirecek hayatina. Gelecek planlarina odaklanmak icin iyi bir firsat olabilir bu durum.
Evet çok kırıldım artok küslük 1 gün sürer 2 gün hadi 3 gün ya
Bir hafta olucak nerdeyse
Bu ayrılık kararıdır
Ona yazıp iyice gurursuzluk yapmak istemedim
Ne ilginç ya gerçekten bir erkek geliyor sizi inandırıyor bazı şeylere sonra çekip gidiyor sudan bir sebep yüzünden
İnsanlar sevdikleri için neleri göze alıyor
Yeri geliyor ailesini karşısına alıyor
Sevgi budur
Emek ister
Bunu bir kez daha anladım
Ben ayrılmak istediğimde başlarda bırakmıyordu vicdanım el vermedi sevgisine kıyamadım ben onun .böyle seven erkek zor bulurum dedim .devam ettim.ben bağlanınca o çekti kendini.hiçbirşeyine karıştırmıyordu.resmen özgüveni yüksekdi .
Daha anlatacak çok şey var ah ah işte
Neyse buda böyle bitti gitti işte
Düşünmemeye çalışıyorum artık.
Yazmadım ona ne oluyor diye
Efendice yoluma devam ediyorum
Herkesi Allah a havale ettim

Yazmaman çok iyi senin adına
Ben dayanamayıp aylarca yazdım da yazdım. Gurursuzluk ettim, bi de ilk sevgilim olduğu için aylarca atlatamadım, depresyona girip 7 kilo aldım
2 aydır bana ulaşabileceği bir yol bırakmadım, numaralarımı değiştirip instagramımı kapattım
Şimdi aklıma gelince bile kendime şaşıyorum nasıl sevdim de bu kadar acı çektim böyle biri için diye
Ara ara aklıma geliyor yine tabii ama geçiyor sonra
Dün hesapladım kaç bin lira harcamışım şaka gibi
Zaman gerçekten her şeyin ilacı

Canım böyle vefasız insanlar için üzmeyelim kendimizi
Bunlar bizim sevgimizden yararlanan insanlar
Bizim gibilerin sevgilerinden ilgilerinden besleniyorlar.
Gurursuzluk deme boşver sevginin peşinden koşmuşsun
Değmezmiş
Erkek milleti nankördür işte
Seversin böyle yaparlar
Onlara köpek gibi davranırsın yine severler

Resmen aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz, benimki de ben ayrılmak istediğimde asla bırakmıyordu 4-5 sene boyunca bir iyi bir kötü devam ettik, anlaşamasak bile beni çok seviyor diye düşünürdüm. Ama ben de en zor zamanlarında yanında oldum, en büyük dert ortağı oldum. Sonra yine ayrıldık , o zor zamanlarını atlattı aynı zamanda ve sonra 2-3 ay içinde başkasını buldu O çok büyük sevgiler tak diye yok oluyor birden.

ve arkadaşlar cidden ne olur hayatında başka biri var ama aklı sende masalına inanmayın, umut etmeyin. dün çok çok iddialı konuşan 2-3 falcının da falı patladı. Eylül 15'e kadar net yazacak, hayatındaki kişi ile bitiş noktasında diyenler bunlar, adam hala devam ediyor karşılıklı fotolar falanFalcıların bu yaptığı bence acımasızlıktan başka birşey değil. en kötü göremiyorum de ama olmayan bir şeyi olacak diye anlatma.

Sonuçta ben artık yeni biri olur mu sorusunu sormaya başladım, ex'e takılı kalmayıp, okyanusta su damlası kadar bir gelişme de olsa gelişme gelişmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…