tellwe.com'da bakılan fallar!

Zaten başkasıyla olan bitmiştir .ondan ayrılıp sana gelse ne olucak ki
4-5 seneyi silen bir insan bu.
Özgüven patlaması yaşıyorlar işte bizle
Belli olmaz ama o kızla yürümezse yüzsüz bir şekilde sana yazabilir
Bu erkekler yüzsüz yaratıklar çünkü
Onların istediği olur çünkü onlar isterse döner isterse bitirir isterse devam eder
Bizde kabul ederiz zaten
Bende artık yenilere bakıcam bu haftadan sonra yeter cehennem gibi bir hafta sonu geçirdim
Onun umru değilse benimde değil artık

Falcının biri bana şey demişti, bu adama sakın ah etme, senin ah'ın tutar Arada dilimin ucuna geliyor yine de ah etmiyorum zaten nasıl ah edilir onu da bilmiyorum

Falcının biri bana şey demişti, bu adama sakın ah etme, senin ah'ın tutar Arada dilimin ucuna geliyor yine de ah etmiyorum zaten nasıl ah edilir onu da bilmiyorum
Ayy et valla
Kaç seneni çalmış
Nankör insanoğlu işte
Değer verene değer vermez
Köpek gibi davranırsan erkeklere senden vazgeçemez
Böyle yaratıklar bunlar
Kimsenin bakmadığı beğenmediği sorunlu bir adamdı benimki aldım başımın üstünde taşıdım adamı.özgüveni yerine geldi.ilk vurduğu ben oldum .peşimde yalvaran adam gitti beni sallamayan adama dönüştü
Hayatı boyunca terk edilmiş reddedilmiş adam ilk terk ettiği kız ben oldum
Kimse yanıma yakıştırmadı.nasıl sevdin bunu dediler.iyi bir çocuk bulmak zor dedim herkese yakışıklı bulursun kolay.ama yok en büyük kazığı o attı bana
Ben ah ediyorum sende et valla
Etmesende Allah görüyor

Canim bu sekilde kimseyi yonlendirme. Karma denilen bi sey de var. Biliyorsan ne demek istedigimi anlamissindir. Ilahi adalete inanirim ben.

Merhabalar.yakin zamanda yesilcingeneye fal attim beklentimin altindaydi hayatimla ilgili hic nokta atisi yoktu.enerjimiz tutmadi demekki..telvede geysu ve medyumzagnos a baktirmistim ikisinide cok begendim ozellikle zagnos ihtimal vermedigim bir durum yazmiski aynen oyle .ama begenmeyenide cok var.

Medyum Çetin’le bu arada birbirimize girdik
Nasıl bir üslubu var ya
İlişkimde beni suçladı resmen
Çok biliyor ya aramızdakileri
Adamı boğmupsun yıpratmışsın bla bla ben heeeseyde destek oldum ona iki kaprisimi çekemedi adam
Olumsuz görebilirsin de beni ne suçluyorsun
Yine barışacaksınız sonra yine bitecek diyor bide
Olaylara tek taraflı baksada medyum Çetin en azından özenli bakıyor bu arada
Detaylı en azından
Şu Alexe baktırmak isterdim ama yok

İlahi adalete güveniyorum zaten
Ah etmeyelim evet
Zaten Allah herseyi görüyor
Kesinlikle oyle... Ben de cok guvendigim cok saygin, gormus gecirmis, yasini basina almis bazi buyuklerimin uyarisiyla bu tavsiyeyi ozellike sizle paylasiyorum. Aman diyeyim: kelimelerin gucu var ve sarfettikten sonra kaybolmayip evrende asili kaliyor. Bazi yasadiklarimiz da bizim bu dunyadaki sinavimiz oluyor. Basta kendimize zarar vermemek icin ust benligimizle atlatmayi ogrenmeliyiz. Bu dediklerim kisisel gelisim kliseleri degil uzerinde dusunup kendi iyiligimiz icin uygulamanin yararimiza olacagi durumlar. Bu konuda guvenin kendinize.

Evet ben zaten şu an durum yeni diye çok sinirliyim ve duygusalım
Ama sinirim geçince onu unutmaya başlayıp yokluğuna alışınca geçicek biliyorum

Evet ben zaten şu an durum yeni diye çok sinirliyim ve duygusalım
Ama sinirim geçince onu unutmaya başlayıp yokluğuna alışınca geçicek biliyorum
Kendince haklisin tabii cnm. Bu konuda bilir kisi degilim tabii ama kendi deneyimlerimden yardimci olabilecek birkac sey soyleyebilirim. Bu donemde kahveden uzak durmak yerine sakinlestirici papatya cayi icmek klasik muzik dinlemek, sizi gulduren komedi secimleri, seyahat, yuruyus, acik hava etkinlikleri, deniz havasi kesinlikle iyi geliyor. Sec begen al

Evet iyi fikir
Bende sürekli kahve içiyorum
Kahve stres yapıyor dimi
Papatya çayı alayım bare marketten bugün
Fal defterini de kapatıyorum
Çıkanı çıkmayanı yazarım
Detaylı
2 hafta verdi çoğu zaten

Kahve konusunda ayni ben ama boyle stresli donemlerde bitki caylarina yoneliyorum ben. Kahvenin anksiete etkisi var cnm.
Fal konulari cikti cikmadi simdilik dusunme, RELAX... soyle bir beynini bosaltip rahatlamaya ihtiyacin var su an. Biraz gecsin gozden gecirirsin tekrar herseyi. Ben boyle kendi kendimizi yiyip yipratmamiza dayanamiyorum gercekten. Az biraz sakin

Evet canım
Ya burda ne güzel birbirimizi tanımasak da dertlerimizi paylaşıyoruz
Destek oluyoruz
Ben de o kafaya girdim
Bugün yeni hafta yeni şeyler getirsin
Eskiyi unuttursun
Herkese musmutlu aşklar hayırlı kapılar açsın
İnşş

4 aydır seni seviyor bu adam diyor du elifsucan ayrılık ufak sorunları bilmişti şimdi kredim var di kalmasın son diye gönderdim anlattım durumu şimdi bu adamdan sana hayır.gelmez sen istemiycen dedi

4 aydır seni seviyor bu adam diyor du elifsucan ayrılık ufak sorunları bilmişti şimdi kredim var di kalmasın son diye gönderdim anlattım durumu şimdi bu adamdan sana hayır.gelmez sen istemiycen dedi
Üfff zaten bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ya
Sinir oluyorum valla

Canim en son ogrendigin bir takim durumlardan sonra ayrilik kararini sen almadin mi zaten? Bunu demis olamaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…