- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.001
Evet ben de kendi kendime yoksa bile düşüne düşüne gerçek olduracaksın sakin ol biraz diyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama herkes kesin biliyor bana da tarif etmişti öyle bir kız varmış gerçekten falan yazmış işte ne bileyim hisli biri yeşilçingene kesinlikle öyle düşünüyorum ama inşallah olmaz bu dediği
Çevrimiçi olduğu anı yakalamak gerekiyor.Medyumcetin’e fal baktıramıyorum. Fallar kısmına girdiğimde baktığı fallar gözükmüyor bende. Sebebini bilen varmı acaba?
Ben baktırmıştım eski sevgilim için bana olumlu bakmıştı hatta şartlı fal göndermişti...Bazen banada oluyor. Siteden girmeyi dene. Eski sevgilin için baktırmayı düşünüyorsan hiç baktırma derim
Olumlu bakıp neden şartlı yolladı kiBen baktırmıştım eski sevgilim için bana olumlu bakmıştı hatta şartlı fal göndermişti...
İlk kez danışan kişilere yapıyorum demiş. açıklamasındaOlumlu bakıp neden şartlı yolladı ki
Valla şartlı görünce ben çok geriliyorum o yüzden şaşırdım ama herkes kendini garantiye alıyor tabii doğal olarakİlk kez danışan kişilere yapıyorum demiş. açıklamasında
Ben baktırmıştım eski sevgilim için bana olumlu bakmıştı hatta şartlı fal göndermişti...
Şuan bende şaşırdım genelde olumsuz mu fal bakıyor? baştan aşağı olumluydu benim falım.Valla şartlı görünce ben çok geriliyorum o yüzden şaşırdım ama herkes kendini garantiye alıyor tabii doğal olarak
Sayende öğrendim siteyi ama ücretler çok yüksek hiç bana uygun değil. Bunlar çok abartı rakamlar geliyor banaFalalem
Geçmiş çok iyi anlık teyit edemiyorum karşı taraf için söyledi çünkü baya, bilmiyorum karşı tarafın durumunu gelecek beklemedeKlothoyağmur ne dersiniz kızlar. Çıkan var mi tüm forumu taradım yarı yarıya yorumlar. Son dönemde özellikle çıkan var mu? Çok pahalı bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?