tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet ben de kendi kendime yoksa bile düşüne düşüne gerçek olduracaksın sakin ol biraz diyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama herkes kesin biliyor bana da tarif etmişti öyle bir kız varmış gerçekten falan yazmış işte ne bileyim hisli biri yeşilçingene kesinlikle öyle düşünüyorum ama inşallah olmaz bu dediği

Anlıyorum seni ama burada öngörüleri çıkmadı diyenlerde oldu geçmişte.
Bende çok hisli iyi falcı dediklerim oldu ama öngörüleri çıkmadı bazıların. Geçmiş ve anı bilen çok ama gelecek çok nadir tutuyor bence.

Medyumçetin nasıl acaba? Atıyım diyorum bir kaç keredir sonra vazgeçiyorum ? Deneyip beğenen var mı ?

Ben medyumçetine baktırmadım genel şartlı atanlar için demiştim yani bana şartlı bakanlar olumsuz şeyler söylediler genelde

Ben Klothoyagmura özel falı gönderdim eski sevgilimin hakkında. Analizleri %100 monikanin bana söyledikleri bile bildi kadın ve konuştuğu biri varmış. Doğru yeni öğrendim hatta sadece 2 kez görüşme olacak onların o da doğru ve platonik bağlamış. Bakalım 2 hafta sonra neler olacak. Bide CEVAPLAR diye biri var o da mükemmel bakıyor. O da herseyi bildi benim ve eski sevgilimin hakkında ve arkadaşım da baktırmış, geçmişi hakkında tamamen doğru söyledi. Bakalım daha neler olacak

Klothoyağmur ne dersiniz kızlar. Çıkan var mi tüm forumu taradım yarı yarıya yorumlar. Son dönemde özellikle çıkan var mu? Çok pahalı bir de

Medyumcetin'e baktırdım sorduğum soru üzerine 3 haftalık bir vade verdi, bakalım çıkarsa buradayım.
Falsepeti Bugra'da aynı konu ile ilgili 3-4 hafta dedi

Ben tamamen olumsuzum belirttikleri durumla ilgili gercekten olursa çok şaşırtır beni bu durum. 3 hafta sonra mesaj atacağım.

Back
X