- 14 Mart 2019
- 60
- 95
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.341
Bana bakmıştıKızlar medyumcetine fal baktırıpta dedikleri çıkan varmı? adam içimi kararttı resmen
Klotho 2014-2015te bi kere denk getirip baktırmışım. Bana tutmuştu.ya yağmura bende atmak istiyorum ama hep zamanasımına uğruyor diyorlar gelecekte mi iyi anlık durumda mı? cıkıyor mu falları
ilişki ile ilgili ne falı atıyorsunuz ya su klothoya fal atanlar hangi falcıları beğeniyorlar yazarlarsa enerjimizin tutup tutmadığını anlarımKlotho 2014-2015te bi kere denk getirip baktırmışım. Bana tutmuştu.
Mrh ben ıkı hafta once aşk tarotu yolamiştım zaman aşımı ugradı pes etmedım bıdaha atım onuda 2 gun bekledı sınunda baktı soru acılımı guzel baktı nokta atısı cok fazla bılgı vermeden cogu sey soyledi bu hafta sonu vade verdı onu beklıyorum yaxarım bıde 3:5 ay vadı verdı o olucak sanmıyorum cunku uzun vadı bende hıc cıkmadıilişki ile ilgili ne falı atıyorsunuz ya su klothoya fal atanlar hangi falcıları beğeniyorlar yazarlarsa enerjimizin tutup tutmadığını anlarım
O zaman ne attığımı bilmiyorum. Muhtemelen tarot falı atmışımdır.ilişki ile ilgili ne falı atıyorsunuz ya su klothoya fal atanlar hangi falcıları beğeniyorlar yazarlarsa enerjimizin tutup tutmadığını anlarım
Ben baktırdım bence paranı çöpe atma nabza göre şerbet veriyor hatta ilk beğendim o zaman uygundu fiyatı bir kaç kez attım son falında söylediklerinden sonra en başında evlendirdi beni sabret dedi en son ben artık yapamayıp ayrıldım adamdan fal attım zaten belliydi böyle olacsğo sende başka insanlar var falan dedi asla yani :)Merhaba kizlar, uzun bir aradan sonra tellwede fal baktirmayi planliyorum, sezgiselgucler adinda biri dikkatimi cekti yorumlar cok iyi profilinde, merak ettigim, aranizda kendisine fal baktiran var mi? varsa cikti mi? biraz kritik bir durumdayim da suanda guvenebilecegim bir falcidan yorum almak isterim kafa karisikligi olmasin diye. tesekkurler simdiden
Canim o bot yorumcu gerçek yorumcu değil.sistemden hazır yorumu atıyor üyeye.kesinlikle paralı atma canımMerhaba uzun zamandır takip ediyorum burayı benim de bi sorum var çicekcii baktı promosyon falıma brnim hoşuma gitti kredi verip baktıran var mı aranızda
Gecen meraktan acip bakmistim, hesabini kapatmis ben de bakmiyorum bike artik. Allaha binlerce sukur, aklima da gelmiyor. O kadar uzun sureden sonra unuttum tamamen diyebilirimŞu an ne hissediyorsun? Kontrol ediyor musun sosyal medyadan?
Son zamanlarda banuyılmaza baktıran var mı? Ben uyumsuz ve banu yılmazın aynı kişi olduğunu düşünüyorum ama emin olmadığım için ikisine de attım. İkisi de aynı konu için farklı yorum yaptı. Hangisine inanacağımı şaşırdım
Bana onlar aynı kişi olarak gelmiyor yaSon zamanlarda banuyılmaza baktıran var mı? Ben uyumsuz ve banu yılmazın aynı kişi olduğunu düşünüyorum ama emin olmadığım için ikisine de attım. İkisi de aynı konu için farklı yorum yaptı. Hangisine inanacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?