- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.401
Biraz araya girmiş olucam amanaktanın bu kadar övülecek bir falcı olmadığına kalıbımı basarım neyi tartısıyorsunuz bayanlar..söylediği seyler anı yansıtıyor olabılır ama kesnlıkle gelecek bu kdr fiyasko olamaz falı dınlerken ben sıkılmıştım..cok süslü püslü kelimelere gerek yok net olmak lazım fal bakarken..nakta hikaye anlatır gibi fal bakmıştı..birsürü fal bakan kişiler gördüm nakta nın nokta atışı bile yapamadığı bir konuya tarih ve gün verrek bgun olacak dıyıp olan...baktığı falın ücretide naktanın yarısı fıyata bakmıstır..kimseyi bu kadar cok savunmayın bence tavsiyem
Maılde senın mesajını gördugum ıcın sıteye cevap vermek ıcın gırdım. Topıge de bakayım hazır gırmısken dedım ve bayagı bayagı sasırdım. Sevgılı Talena, madem Nakta ıle ılgılı dusuncelerın alıntıladıgım bu mesajdakı gıbı o zaman neden dun bana özel mesaj ilenaktanın bu kadar övülecek bir falcı olmadığına kalıbımı basarım neyi tartısıyorsunuz bayanlar..söylediği seyler anı yansıtıyor olabılır ama kesnlıkle gelecek bu kdr fiyasko olamaz falı dınlerken ben sıkılmıştım..cok süslü püslü kelimelere gerek yok net olmak lazım fal bakarken..nakta hikaye anlatır gibi fal bakmıştı..birsürü fal bakan kişiler gördüm nakta nın nokta atışı bile yapamadığı bir konuya tarih ve gün verrek bgun olacak dıyıp olan...baktığı falın ücretide naktanın yarısı fıyata bakmıstır..kimseyi bu kadar cok savunmayın bence tavsiyem
Maılde senın mesajını gördugum ıcın sıteye cevap vermek ıcın gırdım. Topıge de bakayım hazır gırmısken dedım ve bayagı bayagı sasırdım. Sevgılı Talena, madem Nakta ıle ılgılı dusuncelerın alıntıladıgım bu mesajdakı gıbı o zaman neden dun bana özel mesaj ile
"Naktaya ulasamıyorum,öyle sızın dedıgınız gıbı agresıf bır kısı de degıldır, gayet sakın bırıdır, masal gıbı anlatır. Naktaya nasıl ulasabılırım?"
diye sordunuz? Cıdden kafam karıstı, yorumunuzdan ondan daha önce yorum alıp sonra bulamadıgınızı dusunmüştüm. Şimdi cidden sasırdım. Madem Nakta'ya fal baktırıp begenmedınız ve falı çıkmadı....Bana nıye özelden ona nasıl ulasabılırım dıye yazdınız? Tamam sonrakı mesajınızda yuzyuze falcılar uzerıne tavsıye ıstemıssınız ama ılk mesajınız ve mesaj baslıgınız naktaya nasıl ulasırım konulu ıdı......
Yok ya walla yok...Harbıden buradan uzak kalmak en akıllıca iş. Nasılsa sanal ortam, kım nedır,dedıgı ne kadar dogrudur bellı olmayan bır ortam burası. Hanı at ızıyle it izi karsmıs mısalı..... Burada yazılan yorumların,tecrubelerın dogruluguna ınanarak fal baktırmak ve yorum alıp almamaya karar vermek...... Kımın ne oldugu,neyı,nıye yaptıgı bellı degıl...Selametle arkadaslar. Ha bu arada sevgılı Talena zahmet etme soruma cevap vermeye....
Şaşkınlığım 1 kat daha arttı sımdı, bu öfke ve husumetı anlamakta zorluk cekıyorum.Bız sızınle saha önce ne konustuk ne tanıstık. Ilk munasebetımız sızın bana dun gonderdıgınız mesajdı. Şu an yaptıgınız şey resmen benı bır kavga ortamına cekmeye çalışmak... Aylar sonra sadece 1 mesajla guncelleme yaptım, eger derdım 1 falcıyı canhıras savunmak olsa ben son mesajımı yazdıktan sonra sözkonusu kısı ıcın daha neler yazıldı,ben baska 1 sey yazdımmı? Banane deyıp oralı olmadım......bende düşüncemi burada paylaştım BU SİZİ NEDEN BU KADAR RAHTSIZ ETTİ ''Gelip buraya olumlu olumsuz yrumlar yazarken lutfen sadece FALCIları konu alalım KİŞİ ODAKLI KARALAMA yda İyi oldugunu idda etme Kampanyalarını
bu forum Yutmuyor artık..
Ya bırak dolandırsın bunları biz neden yırtındık bunlar kim ki.. 100 liraya bakıyor Artık eskiden 50ydi bırak yesin bunlarıkişisel verilerin korunmaması ifşaa ya girmekte ve dediğiniz savunduğunuz şeyden hiç bir şey anlamadım!!Mune ... bu kadar cok ısrar ettiniz Naktayı savunmakta anlama veremedim.. sizin gönderiinzi begenen SADECE 1 arkadaşta sadece Naktayı övmüŞ burda gelip nedense..
Naktaya 8 kere fal baktırdım sesi huzur verir ama sallar bayada güzel sallar anı iyi bilir ama geleceği asla çıkmaz
Instagramda bakıyor kendisine 8 kere baktırdım
Elifsucana aralıklarla üst-üste 4 tane fal attım yani son zamanlarda aralarında 4 5 gün vardır. ilk falı aynen tuttu safece ocak için verdiği bir vade var ocağa da yeni girdik zaten göreceğiz. diğer söylediklerinize katılıyorum. ama şöyle birşey var üst üste fal atınca sanırım enerji karışıyor bişey oluyor.. Boşuna burada edilen kavgalarda gerçekten savunmak yada yermek her ne için olursa boş.. Falcı nolursa olsun parasını alıp önüne işine bakıyor biz burda kavga ettiğimizle kalıyoruz. Kalp kirmaya değmez hiç..Şu nakta meselesi çok sıkıcı olmaya başladı. Kimseye özel olarak bir şey söylemiyorum ama arkadaşlar bir falcıyı bu kadar canhıraş savunmak nedir Allah aşkına?
Kendisiyle bir dönem gereksiz bir polemiğimiz olmuştu, sonrasında mesaj attım, gayet kibar bir şekilde konuştu. Birkaç ay sonra fal baktırdım, ama dediği hiçbir şey çıkmadı.
İstanbulda falcılar konusunda da yazmıştım, mezun olmak için son 2 dersim kalmıştı. Nakta mezuniyetim için 2.5 sene sonra görüyorum dedi. 2 dersi 2.5 senede vermek biraz saçma sanırım. Zaten dediği gibi olmadı, tek derslerde verip mezun oldum. Hikaye anlatır gibi tarif ettiği kişiler yok hayatımda. Esas oğlanın ağzından söylediği cümleleri hiç duymadım. Başta ‘aaa cidden bildi.’ dediğim şeyi sonradan teyit ettim, öyle bir şey yokmuş.
Kimine harfi harfine çıkar, kimine de hiç tutmaz. Bu kadar uzatılacak bir konu/falcı değil.
şurada herkese aynı şeyleri söyleyen elifsucan bile nakta’dan daha fazla bilmiştir bende. Son bi güncelleme yapayım, Elifsucan’a baktırdığım son fal aşk konusunda fazla tutmadı ama mezuniyet kısmı dediği gibi ilerledi.
Ben elifsucan’ı hala çözemedim :) hem herkese aynı şeyleri söylüyor hem biliyor hem geçmişi gelecek gibi anlatıyor. Gerçekten anlam veremiyorum. :) Sanırım son falında çok saçmalamıştı elifsucan. Ondan öncekilerde tutturduğu şeyler oluyordu ama son falı hiç uymamıştı bana. Bi daha da baktırmadım.Elifsucana aralıklarla üst-üste 4 tane fal attım yani son zamanlarda aralarında 4 5 gün vardır. ilk falı aynen tuttu safece ocak için verdiği bir vade var ocağa da yeni girdik zaten göreceğiz. diğer söylediklerinize katılıyorum. ama şöyle birşey var üst üste fal atınca sanırım enerji karışıyor bişey oluyor.. Boşuna burada edilen kavgalarda gerçekten savunmak yada yermek her ne için olursa boş.. Falcı nolursa olsun parasını alıp önüne işine bakıyor biz burda kavga ettiğimizle kalıyoruz. Kalp kirmaya değmez hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?