- 22 Haziran 2015
- 1.042
- 1.409
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.961
size herhalde olumlu konuşmuş ve patlamış çünkü olumsuz konuda patlamıyor galiba olumluyda patlıyorselam, ben yeşil çingeneye bana iki aşk konusunda, iki normal konuda paatladı. takma kafana, gelecek olan geliyor
bana da bakmıstı, olmayacak dedigi kisiyle olmadı, eger sen istersen olur oluru var sana gelecek dedigi kisiyle de aynı dedigi gibi oldu.size herhalde olumlu konuşmuş ve patlamış çünkü olumsuz konuda patlamıyor galiba olumluyda patlıyor
ben baktırdım, fal diil de yıldızname baktırın, falı cok iyi degil ama yıldıznamesi cok guzeldi cok emek verıyor ve bayagı uzun bakıyoraytenceye baska baktiran var mi
Yeşilcingene'nin olmaz dediği ilişkiyi olduğunu yazanda hatta evlenmişti veya nişanlamıştı forumda birisi yazmıştı tam hatırlamıyorum. Çok şartlanmamak lazımsize herhalde olumlu konuşmuş ve patlamış çünkü olumsuz konuda patlamıyor galiba olumluyda patlıyor
Canım sana tam olmaz dememişti ki bir küçük ümit var demişti değil mi ? Bana umudunu kes demiştiKızlar 1 yıl sonra attım çingeneye. Dediğim gibi olmaz demişti ama 1 yıldır iyiyiz. Merak ettim ne diyecek diye, size yazarım gelince fal
Diğer forumda herkes ona hayran kalmış ben açıkcası umudumu kestim . Öyle bir şey bende aradım ama bulamadımYeşilcingene'nin olmaz dediği ilişkiyi olduğunu yazanda hatta evlenmişti veya nişanlamıştı forumda birisi yazmıştı tam hatırlamıyorum. Çok şartlanmamak lazım
Yani ama o umutta da olumsuz hissediyordu aslında, dur bakalım ne diyecekCanım sana tam olmaz dememişti ki bir küçük ümit var demişti değil mi ? Bana umudunu kes demişti
İlk falın olumsuzdu çünkü o zaman ayrıldınız sende o şekilde Çingeneye yazdın o da olumsuz dedi . Şimdi ise berabersiniz yazınca kader döngünüz başladı mı diyor ?Geldi çingenenin falı. Evet kadersel döngünüz başlamış, başkası yok görüştüğü demiş ama ortamlarda konuştuğu ettiği oluyor ama ciddi bir şekilde değil demiş.. Kavga ederseniz ya da bir şey olursa eski halini görürsün zaten sana seni sevdiği için geldiğini düşünüyor vs demiş ama öyle değil de demişBakalım, şimdilik bu şekilde gidecekmiş. Düşündüğüm kadar zehir zemberek değildi, biri olur mu dedim başka yazın bir kişi karşıma çıkabilirmiş ama muhtemelen şans vermeyecekmişim. Böyle kızlaar:)
Biz ayrıldığımızda başka kızlar oldu hayatında ama ara ara bana geri geldi bende sandım ki bana gerçekten geliyor vs. Çingene bu adam böyle bunla olmaz olamazsınız istekleri başka vs derdi. Son falında gene olumsuz söyledi, belki kadersel bi fırsat yakalayabilirsin dedi son cümlesinde ama onuda umutsuz yazdı aslında. Neyse bu adam düzeldi, ne kadar düzeldi tartışılır ama geri geldi. Barıştık vs işte. Bugün tekrar attım dedim belki geçen yıl dediğn şey oldu, oda evet kadersel döngünüz başlamış falan dedi. Yani çingene iyidir özenlidir zamanında zehir zemberek fallarıyla beni çok ağlatmıştır. Bazılarıda çıkmıştır, belki bu adamla gerçekten de olmayacak sonu ama aslında dediği gibi büyük bir olumsuz durum olmadı, barıştıkİlk falın olumsuzdu çünkü o zaman ayrıldınız sende o şekilde Çingeneye yazdın o da olumsuz dedi . Şimdi ise berabersiniz yazınca kader döngünüz başladı mı diyor ?
Var kuzucum var, forumda arat bi sürü var sıkma canını lütfen bol bol dua et. Olumsuz düşünüp olumsuzu kendine çekme. Doğa ne demişti bak çingenedense doğadır benim falcım mesela. O hep daha iyi net bilmiştirİşte Çingene olumsuz diyip sonucu olumlu olan arkadaşlar var mı??? Umudumu kaybedecem şimdi ya . Olumsuz tüm falları gerçekleşiyor .
bana iki ay önce baktığın da olumlu yönde gelişme olacak demiş ti 2 ay bitti 3 aya girdik olumlu olan bir durum yok bisey olacağıda yok artık yaklaşık 4 senedir baktiririm cingeneye ama artık baktırmama karari aldım çıkmıyor falan bana artıkİşte Çingene olumsuz diyip sonucu olumlu olan arkadaşlar var mı??? Umudumu kaybedecem şimdi ya . Olumsuz tüm falları gerçekleşiyor .
Doğaya baktırmadım . Artık zaten tövbe ettim hayatımda hiç baktırmam.Var kuzucum var, forumda arat bi sürü var sıkma canını lütfen bol bol dua et. Olumsuz düşünüp olumsuzu kendine çekme. Doğa ne demişti bak çingenedense doğadır benim falcım mesela. O hep daha iyi net bilmiştir
Onun olumlu falları çıkmıyor diye bir sürü gördüm ama olumsuzu çıkıyorbana iki ay önce baktığın da olumlu yönde gelişme olacak demiş ti 2 ay bitti 3 aya girdik olumlu olan bir durum yok bisey olacağıda yok artık yaklaşık 4 senedir baktiririm cingeneye ama artık baktırmama karari aldım çıkmıyor falan bana artık
Bende benim için aynı fikirdeyim. 1 yıldır baktırmuyordum aynı eksen etrafında döndü zaten spesifik bir şey söylemedi. sadece test etmek istedim bugünbana iki ay önce baktığın da olumlu yönde gelişme olacak demiş ti 2 ay bitti 3 aya girdik olumlu olan bir durum yok bisey olacağıda yok artık yaklaşık 4 senedir baktiririm cingeneye ama artık baktırmama karari aldım çıkmıyor falan bana artık
Eski sevgilim için 3 vadeye geldi geldi gelmezse umudunu kes bekleme demişti, sonradan geldiCanım sana tam olmaz dememişti ki bir küçük ümit var demişti değil mi ? Bana umudunu kes demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?