tellwe.com'da bakılan fallar!

cık cık...güneş aslan yükselen aslan ay burcu aslan...aslanoğlu aslanım ben...boğa olsaydım bilgi paylaşmak için uzun süre harcamazdım,üşenirdim,gerek görmediğim zamanlar olurdu... :)))
Aaa evet profıl resmınden belli dogru. Ben tahmin etmiştim ama. Profıl resmınden diil de öyle hissetmistim yani. Hislerim güçlüdür hemen bir tellwe falcı başvuru formu dolduruyum

Aaa evet profıl resmınden belli dogru. Ben tahmin etmiştim ama. Profıl resmınden diil de öyle hissetmistim yani. Hislerim güçlüdür hemen bir tellwe falcı başvuru formu dolduruyum
Valla doğru diyorsun hiç fotoğrafa dikkat etmemiştim.
Hahahahah doldur valla ilk sırada ben fal gönderirim

Bu arada serüven serüven demişsiniz bakın 8 yıl önce baktırmışım aslaaa çıkmadı djjdjddj hobi olarak baktırın tabii yineEki Görüntüle 3006558
Valla allah razı olsun, az kalsın işsiz parasız halimle, para biriktirip seruvene fal atacaktım beni durdurduğun için teşekkürler :)

Serüven için kitap falı komple çıkıyor diyenler yanılttı bizi çok da inanmıştım tüh yaa

Bana da senenin tamamını saymış gerçi ama olsun, şubat, mart, mayıs, temmuz, ağustos bekle dur o arada hem bu falı hem senin oğlanı unutursun demek istedi o zaman sanırsam

Bu arada serüven serüven demişsiniz bakın 8 yıl önce baktırmışım aslaaa çıkmadı djjdjddj hobi olarak baktırın tabii yineEki Görüntüle 3006558
Bende yedi yıl önce kitap fali,yildizname,kahve ve sanal fincan dört kere baktirmisim.hicbiri çıkmamış şimdi okudumda.o zaman niye dört kere baktirdiysam artık ama begenmistim o zamanlar anda biliyordu gelecek çıkmadı.o sıralar çok baktiriyordum burda kim ovulse sonuç sıfır

benim o ya...isim vermişti hakikaten o isimle tanıştım üstelik sene vermişti öyle 3 vade falan değil o seneye denk düşmüş baktığımda 6 sene önce baktırmışım bende...attı tuttu o zaman ne diyeyim şimdi

Kızlar bir şeyi merak ettim, siz başka birini soruyorsunuz da karşılığında o olmayacak ama karşına şöyle şöyle biri mi çıkacak diyor yoksa hayatıma biri girecek mi nasıl biri girecek diye siz mi soruyorsunuz?
Yani böyle süper özellikler sayması iki türlü de vahim ama teselli vermek için sorduğun insan olmayacak sana bundan verelim der gibi söylemesi daha sevimsiz.

yok ben sormadan söylemiş baktım....

Yok canım sadece sen değilsin, senin dışında 2-3 kişi daha hatırlıyorum çok net. Yalnız isim vermesi falan acayip olmuş.
Bunların da bir eşref saati var galiba onu yakalamak lazım

Yok canım sadece sen değilsin, senin dışında 2-3 kişi daha hatırlıyorum çok net. Yalnız isim vermesi falan acayip olmuş.
Bunların da bir eşref saati var galiba onu yakalamak lazım
ya valla söz konusu fal ve falcılık olunca hiç iddia etmem açıkçası...isim çok bilinen bir türk erkeği ismiydi...dediğim gibi atmış tutmuşda olabilir arkadaşın gönderdiği fal parçası çok uyduruk çünkü...ben 1 kere baktırdığım için karşılaştırma imkanım da yok ama baktımda yazdığı fal cümleleri gerçekten çok uyduruk...bende şaşırdım...

Son düzenleme:
O zaman tesadüf denebilir yani net madem isim de bilindik Yalnız son bir haftadır ne çok falcının foyası meydana çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…