- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.361
Aaa evet profıl resmınden belli dogru. Ben tahmin etmiştim ama. Profıl resmınden diil de öyle hissetmistim yani. Hislerim güçlüdür hemen bir tellwe falcı başvuru formu dolduruyumcık cık...güneş aslan yükselen aslan ay burcu aslan...aslanoğlu aslanım ben...boğa olsaydım bilgi paylaşmak için uzun süre harcamazdım,üşenirdim,gerek görmediğim zamanlar olurdu... :)))
Valla doğru diyorsun hiç fotoğrafa dikkat etmemiştim.Aaa evet profıl resmınden belli dogru. Ben tahmin etmiştim ama. Profıl resmınden diil de öyle hissetmistim yani. Hislerim güçlüdür hemen bir tellwe falcı başvuru formu dolduruyum
Öğrenin şunu bakın birbirinize kurtulun diyorum işte...Aaa evet profıl resmınden belli dogru. Ben tahmin etmiştim ama. Profıl resmınden diil de öyle hissetmistim yani. Hislerim güçlüdür hemen bir tellwe falcı başvuru formu dolduruyum
tamamen 1-2 hafta içinde bu bilgiyi yaymak için geldim ama çıkamıyorum şu an..bilgi de pek yayılmadı bence...
Valla allah razı olsun, az kalsın işsiz parasız halimle, para biriktirip seruvene fal atacaktımBu arada serüven serüven demişsiniz bakın 8 yıl önce baktırmışım aslaaa çıkmadı djjdjddj hobi olarak baktırın tabii yineEki Görüntüle 3006558
Belki de kadının 8 senede yetenekleri gelişmiş olabılırBu arada serüven serüven demişsiniz bakın 8 yıl önce baktırmışım aslaaa çıkmadı djjdjddj hobi olarak baktırın tabii yineEki Görüntüle 3006558
Bende yedi yıl önce kitap fali,yildizname,kahve ve sanal fincan dört kere baktirmisim.hicbiri çıkmamış şimdi okudumda.o zaman niye dört kere baktirdiysam artıkBu arada serüven serüven demişsiniz bakın 8 yıl önce baktırmışım aslaaa çıkmadı djjdjddj hobi olarak baktırın tabii yineEki Görüntüle 3006558
Benim beyaz atlı prensim de sporcu, daha doğrusu turnuva falan düzenliyormuş. Atletikmiş. Gerçi ben yeni baktırdım. Demek ki kadın 8 senedir değişmemiş :)
benim o ya...isim vermişti hakikaten o isimle tanıştım üstelik sene vermişti öyle 3 vade falan değil o seneye denk düşmüş baktığımda 6 sene önce baktırmışım bende...attı tuttu o zaman ne diyeyim şimdiSerüven için kitap falı komple çıkıyor diyenler yanılttı bizi çok da inanmıştım tüh yaa
Bana da senenin tamamını saymış gerçi ama olsun, şubat, mart, mayıs, temmuz, ağustos bekle dur o arada hem bu falı hem senin oğlanı unutursun demek istedi o zaman sanırsam
yalnız bana baktığı bütün fallarda büyük harf puntolar ile yazmış ilgimi çekti size küçük harf ile yazi sitili bile değiştiriyorlarbirine de tarif etse ki döşü kıllı bi delikanlıpembecilere oynayarak bişey kazanılmıyo eskisi gibi :) insanlar gerçekleri istiyo
yok ben sormadan söylemiş baktım....Kızlar bir şeyi merak ettim, siz başka birini soruyorsunuz da karşılığında o olmayacak ama karşına şöyle şöyle biri mi çıkacak diyor yoksa hayatıma biri girecek mi nasıl biri girecek diye siz mi soruyorsunuz?
Yani böyle süper özellikler sayması iki türlü de vahim ama teselli vermek için sorduğun insan olmayacak sana bundan verelim der gibi söylemesi daha sevimsiz.
Yok canım sadece sen değilsin, senin dışında 2-3 kişi daha hatırlıyorum çok net. Yalnız isim vermesi falan acayip olmuş.benim o ya...isim vermişti hakikaten o isimle tanıştım üstelik sene vermişti öyle 3 vade falan değil o seneye denk düşmüş baktığımda 6 sene önce baktırmışım bende...attı tuttu o zaman ne diyeyim şimdi
ya valla söz konusu fal ve falcılık olunca hiç iddia etmem açıkçası...isim çok bilinen bir türk erkeği ismiydi...dediğim gibi atmış tutmuşda olabilir arkadaşın gönderdiği fal parçası çok uyduruk çünkü...ben 1 kere baktırdığım için karşılaştırma imkanım da yok ama baktımda yazdığı fal cümleleri gerçekten çok uyduruk...bende şaşırdım...Yok canım sadece sen değilsin, senin dışında 2-3 kişi daha hatırlıyorum çok net. Yalnız isim vermesi falan acayip olmuş.
Bunların da bir eşref saati var galiba onu yakalamak lazım
O zaman tesadüf denebilir yani net madem isim de bilindikya valla söz konusu fal ve falcılık olunca hiç iddia etmem açıkçası...isim çok bilinen bir türk erkeği ismiydi...dediğim gibi atmış tutmuşda olabilir arkadaşın gönderdiği fal parçası çok uyduruk çünkü...ben 1 kere baktırdığım için karşılaştırma imkanım da yok ama baktımda yazdığı fal cümleleri gerçekten çok uyduruk...bende şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?