tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet ben son 1 yıldır falan fal baktırıyorum, ilk başladığım zamanlar konuşuluyordu aktiflerdi hala. Şimdi de vardır mutlaka.
o zamanlar uygulamada bide cafesi vardı ordan yorumcular üye gibi gelip bütün konusulanlari dinliyordu de gidi günler deolmaz olur mu vardır ben bayagadir baktirmiyordum uç yıldır falan arada promosyon atiyordum hatta 10kredim vardi iki yıldır kullanmadığım.burda konuşuldu diye mitramoniye attım fal o da zaman aşımı oldu.evren bana mesaj gönderiyor tekrar sarma fallara diye

Mitra da öyle ağzı açıkta bırakacak cinsten değil bu arada, sadece 7 liraya göre iyi bir bakım. Yani anı biliyor o kadar

daha önce konuştuğumuz...enerji ölçerim ,anı yorumlarım diyen tayfa...en azından kartları yorumluyor geçiyor...sosyal medya araştırmıyor yada kafadan atmıyor...daha risksizz...
Aşırı detaylı tarif isteyerek bu tayfayı da biz mi bozduk diye düşündüm şu an.
Olasılıkları söyleyeni tarih versene, biri olabilir diyeni tipini tarif etsene diye diye darlayan bir grup var, istekleri olmazsa da kötülüyorlar düşük puan veriyorlar falan.
Darlamasam bile ben de bazen keşke daha net bir şeyler duysaydım diyorum çünkü...

Ben 5 sene bu yolda online,telefon,yuzyüze,şehir içi şehir dışı bir sürü fal baktırdım..hiçbiri çıkmadı...bazısı güzel hikayeleştirdi etkilendim,bazısı çok profesyoneldi o a ki ruh halime hitap etti etkilendim ama çıkmadı ve etkiden çıktığımda çok da bilmediğini farkettim.yani ben öyle biri olduğunu bilmiyorum rastlamadım...
en iyisi astoloji ile birleştirilen profesyonel bir tarottu ve o da bana şöyle demiş yada şöyle yapacak demedi sadece ne neden öyle oldu,bir daha olmaması için ne yapmam gerekli gibi o hayhuy içinde farkedemediklerimi anlattığı için hoşuma gitti..nerede yanlış yaptım gibi sorularıma yanıt verdi..yani illaki içinde bir hesap bir bilim bir eğitim çaba sonucu elde edilmiş olmalı benim için..
birde durugörü yeteneği doğuştan olan insan gerçekten böyle bir lutuf ile doğduysa insana yardımcı olmalı ;para karşılığı satılırsa sadece aşk acılarına yardımcı olursa azalacağını hatta geri alınacak olduğunu ''erhan kolbaşı'' dinletilerde kaynaklarla ,ayetlerle açıkladı bence de doğru..ben ikna oldum..
O yuzden eğitim almış bir tarot okuyucusu o anlık ihtiyaça katkısı açısından tercihim artık yani bu kafamla...İnsanoğlunun geleceği bilme ihtiyacı bitmez ama bu gerekli olursa hayat planlarımızda okul gibi hastane gibi bununda merkezleri olurdu diye düşünüyorum demek ki çok da herşeyi bilmememiz gerekiyor..
Neyse uzattım ..bence böyle işte...
böyle yazınca da sokak röportajlarında yerli yersiz bir yerden çıkıp günah diye bağıran teyzelere benzetiyorum kendimi ama aslında dediğim oyle değil pek :)
Kesinlikle bu hayatın temeli matematik...yani hayatın matematiği var bence...de..formuller çok kazık....ben çözemedim kaç senedir telwedeki kadında çözememiştir bence...

Son düzenleme:
Gelişme oldu mu acaba Nealiarte nin falında? Vadesi dolmuş sanki.

Yine hayran hayran okudum mesajını Çok haklısın, inanılmaz haklısın gerçekten. Ben ve benim gibi olduğunu düşündüğüm bir grup arkadaşım herhangi bir duru görü yeteneğimiz olmadan veya tarot, astroloji gibi alanlarda eğitim almadan sadece içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlarda kafa dağıtmak için ya da terapi almak gibi düşünerek fal baktırıyoruz. Sonra uzun zamandır fal baktıran arkadaşların tecrübeleri, senin gibi bu konulara ciddi emek harcamış olan arkadaşların bilgi birikimleri derken kendi adıma ufak uzak uzaklaşıyorum zaten. Ve şu dediğine de katılıyorum; gerçekten her şeyi de bilmememiz gerekiyor.

Gelişme oldu mu acaba Nealiarte nin falında? Vadesi dolmuş sanki.
şimdi yeniden okudum da içinde bulunduğum süreçten yola çıkarak konuşmuş. zaten genel itibariyle akıl verme tarzındaydı ben de hiç sevmiyorum öyle. vadesi patladı ama şöyle hani dönecek demişti 3 haftadan önce döndü ve dediği şekilde dönmedi farklı bir tavırda geldi o insan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…