- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.421
süper biliyor mutlaka baktırmam lazım gibi değilde...10 sene sonra bile adam aynı insanlardan elektrik almıyorsa vardır birşey diye düşündüm..enteresan geldi yani..burdaki yorumlara umutlanıp yesilcingene'ye fal attım az önce. inşallah 2. kez şutlanmam
yok size bağlı olarak değil daha önce de söylenmişti burada farklı hesaplardan da anlıyor iade ediyor vs diye. ben denemek istiyordum bi süredir zaten burada da söylediği yönde ilerledi falan diye konuşulunca yeniden şevke geldim ve bir sene sonra fal yolladım yine fiyasko :) ilk attığımda da bi atar giderle iptal etmişti, şuan da rencide edilir gibi hissettim bi bana mı tuhaf geliyor bu adamın tarzı? kendine özgü bir yapısı var anlıyorum ama her gün ısrarla fal atıp taciz etmiyorum, tepkisini biraz abartılı buldumsüper biliyor mutlaka baktırmam lazım gibi değilde...10 sene sonra bile adam aynı insanlardan elektrik almıyorsa vardır birşey diye düşündüm..enteresan geldi yani..
boşver bana da bunu yazmış...bu bir yerde hazır biz garibanlara kopyalayıp gönderiyor...yok size bağlı olarak değil daha önce de söylenmişti burada farklı hesaplardan da anlıyor iade ediyor vs diye. ben denemek istiyordum bi süredir zaten burada da söylediği yönde ilerledi falan diye konuşulunca yeniden şevke geldim ve bir sene sonra fal yolladım yine fiyasko :) ilk attığımda da bi atar giderle iptal etmişti, şuan da rencide edilir gibi hissettim bi bana mı tuhaf geliyor bu adamın tarzı? kendine özgü bir yapısı var anlıyorum ama her gün ısrarla fal atıp taciz etmiyorum, tepkisini biraz abartılı buldum
Bana da buna benzer bir şey yazmıştı, üstelik ilkini kendi hesabımdan ikincisini farklı yerden atmama rağmen. Yani isim değişikliği falan değildi direkt farklı hesaptı.yok size bağlı olarak değil daha önce de söylenmişti burada farklı hesaplardan da anlıyor iade ediyor vs diye. ben denemek istiyordum bi süredir zaten burada da söylediği yönde ilerledi falan diye konuşulunca yeniden şevke geldim ve bir sene sonra fal yolladım yine fiyasko :) ilk attığımda da bi atar giderle iptal etmişti, şuan da rencide edilir gibi hissettim bi bana mı tuhaf geliyor bu adamın tarzı? kendine özgü bir yapısı var anlıyorum ama her gün ısrarla fal atıp taciz etmiyorum, tepkisini biraz abartılı buldum
onu farkettim geçen sefer yine bana yazdığı farklı bir mesajı başka kişilere de göndermişti insanlar seni tercih edip sana güvenip gelmiş ne bileyim ben kırılmam böyle şeylere ama bu kadar huysuzluk 60 yaşındaki profesörlerde bile yok alt tarafı fal bakıcaksınboşver bana da bunu yazmış...bu bir yerde hazır biz garibanlara kopyalayıp gönderiyor...
daha önce de söyledim tarzında bir şey mi yazmış?Bana da buna benzer bir şey yazmıştı, üstelik ilkini kendi hesabımdan ikincisini farklı yerden atmama rağmen. Yani isim değişikliği falan değildi direkt farklı hesaptı.
Evet aynen daha önce de söyledim demişti. Ben de düşündüm hatta nereden bildi diye, demek ki hissediyor dedim geçtim. Zaten fal baktırmaya başladığım ilk zamanlardı herkesi çok hisli sanıyordum normal geldiği için de sorgulamadım.daha önce de söyledim tarzında bir şey mi yazmış?
aynen..daha önce de söyledim tarzında bir şey mi yazmış?
Ooo tertip,eskilerden hatırlamıyorum sizio zamanlar uygulamada bide cafesi vardı ordan yorumcular üye gibi gelip bütün konusulanlari dinliyordu de gidi günler deolmaz olur mu vardır ben bayagadir baktirmiyordum uç yıldır falan arada promosyon atiyordum hatta 10kredim vardi iki yıldır kullanmadığım.burda konuşuldu diye mitramoniye attım fal o da zaman aşımı oldu.evren bana mesaj gönderiyor tekrar sarma fallara diye
peki nasıl bilmiş olabilirEvet aynen daha önce de söyledim demişti. Ben de düşündüm hatta nereden bildi diye, demek ki hissediyor dedim geçtim. Zaten fal baktırmaya başladığım ilk zamanlardı herkesi çok hisli sanıyordum normal geldiği için de sorgulamadım.
İşte orası tam bir muamma benim için depeki nasıl bilmiş olabilir
Peralina güzel gibi geliyor ama gelecek çıkmamış baktım tekrar :) bugün tekrar attım iki kişi sordum diye iade etmişSayın eski arkadaşlarım forumun tecrübeli hatunlarıEvita1907 , D didilika ve Borellus80 , peralina diye bir falcı varmış öyle denk geldim az önce eski yorumlara da baktım iyi diyen de var kötü diyen de. Şimdi kendisi geri dönmüş tellweye, nasıl bilirdiniz? ne varsa eskilerde var diyorlar doğru mudur?
Henüz o merhem icat edimediSayın eski arkadaşlarım forumun tecrübeli hatunlarıEvita1907 , D didilika ve Borellus80 , peralina diye bir falcı varmış öyle denk geldim az önce eski yorumlara da baktım iyi diyen de var kötü diyen de. Şimdi kendisi geri dönmüş tellweye, nasıl bilirdiniz? ne varsa eskilerde var diyorlar doğru mudur?
Ah ah azizim siz de benim devremsiniz o zaman bu konuda denk gelmişizdir. Bakın geçmişten geliyoruz arkadaşlar ona göre ibret alın sjsjsjsjBende yedi yıl önce kitap fali,yildizname,kahve ve sanal fincan dört kere baktirmisim.hicbiri çıkmamış şimdi okudumda.o zaman niye dört kere baktirdiysam artıkama begenmistim o zamanlar anda biliyordu gelecek çıkmadı.o sıralar çok baktiriyordum burda kim ovulse sonuç sıfır
Acaba kendi hayalindeki adam tipini bize kakalıyor olabilir mi djddjdjBenim beyaz atlı prensim de sporcu, daha doğrusu turnuva falan düzenliyormuş. Atletikmiş. Gerçi ben yeni baktırdım. Demek ki kadın 8 senedir değişmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?