tellwe.com'da bakılan fallar!

süper biliyor mutlaka baktırmam lazım gibi değilde...10 sene sonra bile adam aynı insanlardan elektrik almıyorsa vardır birşey diye düşündüm..enteresan geldi yani..
yok size bağlı olarak değil daha önce de söylenmişti burada farklı hesaplardan da anlıyor iade ediyor vs diye. ben denemek istiyordum bi süredir zaten burada da söylediği yönde ilerledi falan diye konuşulunca yeniden şevke geldim ve bir sene sonra fal yolladım yine fiyasko :) ilk attığımda da bi atar giderle iptal etmişti, şuan da rencide edilir gibi hissettim bi bana mı tuhaf geliyor bu adamın tarzı? kendine özgü bir yapısı var anlıyorum ama her gün ısrarla fal atıp taciz etmiyorum, tepkisini biraz abartılı buldum

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-15-22-25-39-15.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
boşver bana da bunu yazmış...bu bir yerde hazır biz garibanlara kopyalayıp gönderiyor...

Bana da buna benzer bir şey yazmıştı, üstelik ilkini kendi hesabımdan ikincisini farklı yerden atmama rağmen. Yani isim değişikliği falan değildi direkt farklı hesaptı.

boşver bana da bunu yazmış...bu bir yerde hazır biz garibanlara kopyalayıp gönderiyor...
onu farkettim geçen sefer yine bana yazdığı farklı bir mesajı başka kişilere de göndermişti insanlar seni tercih edip sana güvenip gelmiş ne bileyim ben kırılmam böyle şeylere ama bu kadar huysuzluk 60 yaşındaki profesörlerde bile yok alt tarafı fal bakıcaksın biraz kibir gibi geliyor iyi ki bakmamış

daha önce de söyledim tarzında bir şey mi yazmış?
Evet aynen daha önce de söyledim demişti. Ben de düşündüm hatta nereden bildi diye, demek ki hissediyor dedim geçtim. Zaten fal baktırmaya başladığım ilk zamanlardı herkesi çok hisli sanıyordum normal geldiği için de sorgulamadım.

Gene farklı hesaptan da atmanıza rağmen kopyala yapıştır mesaj atsa da bakmıyor bu kadar bilir yani üşen dinden hazır mesaj kullanıyordur ama sonuç olarak tutumu aynı değişmiyor

Ooo tertip,eskilerden hatırlamıyorum sizi.

Kahvenazı benden başka deneyen var mı merak ettim :) doğum haritasını görünce arka arkaya denedim :) iddialı baya :) bu aralar bana tek tutturan alioth denk mi geliyor daha zamanım var :)

Peralina güzel gibi geliyor ama gelecek çıkmamış baktım tekrar :) bugün tekrar attım iki kişi sordum diye iade etmiş

Henüz o merhem icat edimedi.

Ah ah azizim siz de benim devremsiniz o zaman bu konuda denk gelmişizdir. Bakın geçmişten geliyoruz arkadaşlar ona göre ibret alın sjsjsjsj

Benim beyaz atlı prensim de sporcu, daha doğrusu turnuva falan düzenliyormuş. Atletikmiş. Gerçi ben yeni baktırdım. Demek ki kadın 8 senedir değişmemiş :)
Acaba kendi hayalindeki adam tipini bize kakalıyor olabilir mi djddjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…