tellwe.com'da bakılan fallar!

Anladım teşekkür ederim, demek ki tesadüfen bilmiş aslında yüzde 50 olan bir ihtimalmiş o da tutturmuş gibi.

Anladım teşekkür ederim, demek ki tesadüfen bilmiş aslında yüzde 50 olan bir ihtimalmiş o da tutturmuş gibi.
bana göre tutturdu da sayılmaz :/ daha gitmem kimseye de tavsiye etmem yani. onun gibi bi de alioth var eskilerden hatırladığım kadarıyla. onun da fiyatı uygun gibi atasım var ama araştırmak lazım

bana göre tutturdu da sayılmaz :/ daha gitmem kimseye de tavsiye etmem yani. onun gibi bi de alioth var eskilerden hatırladığım kadarıyla. onun da fiyatı uygun gibi atasım var ama araştırmak lazım
Alioth a baktırmıştım beğenmiştim de aslında ama yarı yarıya iyi bir fal gibiymiş şimdi baktım da, bildiği şeyler olsa da tavsiye verdiği kısımlarda gereksiz uzatmış bir de yerli yerinde olmamış tavsiyesi. Sorduğum konu zaten aşırı fedakarlık yaptığım ve bundan şikayetçi olduğum bir konuyken biraz daha fedakarlık yapmamı tavsiye etmiş

tüm kadınlar olarak ne kadar verirsek o kadar alırız sanıyoruz ama öyle olmuyor işte :) belki de sizi o noktaya getiren yaptığınız fedakarlıklardı alioth verdiği tavsiyelerle daha beter edecekti sizi şaka bi yana akıl almak isteyen psikoloğa gider sizden kim tavsiye istedi ki enteresan yani

Maalesef öyle olmadığını da biraz geç öğreniyoruz :)
Aynen yani zaten acaba bunu ben mi şımarttım derken yok biraz daha alttan al, huyuna git tarzı tavsiyeler.

Yeşilcingeneye bir defa baktirdim.olumsuzdu falı bayaga emek vererek bakmış hesaplamalar falan.hisli birisi.onun dediği şekilde ilerledi zaten.
bana hiç bakmadı...en son 6 sene önce atmışım...unutmuştur diye geçen hafta tekrar yolladım...size kaç kere enerjim uymuyor demişim dedi..nerden hatırladın da 6 sene önceki enerjiyi de...bir onu merak ediyorum bak...

Ben de bir kere kendi hesabımdan bir kere de farklı hesaptan atmıştım ikisini de reddetmişti. Hatta bugün de düşündüm yeniden denesem mi diye sonra psikolojim kaldırmayabilir olur da kabul ederse dedim çünkü olumlu fal baktığı pek görülmüş değil bildiğim kadarıyla. Meğer göndersem de bakmazmış

yok etmiyor...ilginç birşey var ya...ad değiştirsende bakmıyor ...onuda yapan oldu...çok ilginç çok...

Aaa çok naif kibar biri geldi bana.hatta bana demişti ki olumsuzluk ihtiva eden fallarda şartlı bakım talebi gönderiyorum senin ile alakalı değil demişti.sartli atmıştı bana da . doğrucu Davut biraz şak diye diyor su şu yüzden olumsuz değişmez diye.bana en gerçekçi bakan oydu.sonuc anlamında.cokta uzun bakmıştı.falimin sonrasında sorduğum soruya da çok ayrıntılı cevap vermişti.emek verdiği belli en azından .

Ben de denemek istiyorum ya böyle duyunca merak ediyorum ama olumsuz bir şey duymak istemiyorum hiç valla. Benim için en iyisi göndermemek galiba :)
"herkes olumsuzluğu duymaya açığım diyor başta fakat sonrasında çok tatsız olaylar yaşanabiliyor . Bende yoruldum haliyle ve o yüzden de bu prensibi getirdim , ne benim başım ağrısın, ne insanların kalbi kırılsın, kendileri karar versinler istiyorum yani şartlı bakım talebi gönderiyor olmamın gayesi bu." Bunu demişti aynen. çok durust gelmişti bana bu cevabı.haksizda değil yani:)

Biz fal bakmadığı garibanlarda durum direkt görü alamamakla ilgili olabilir gibi sanki :) Olumsuz olsa şartlı gönderirdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…