- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.441
Peralina güzel gibi geliyor ama gelecek çıkmamış baktım tekrar :) bugün tekrar attım iki kişi sordum diye iade etmiş
Tüh ya aklımın bir köşesinde dursun diyordum vazgeçtim şu anHenüz o merhem icat edimedi.
Peralina hatırlayamadım ben,hemen kontrol etmem lazım geçmişiTüh ya aklımın bir köşesinde dursun diyordum vazgeçtim şu an
Belki de kadının 8 senede yetenekleri gelişmiş olabılıro zaman beginnermıs herjalde
Bende sizi hatırlıyorumOoo tertip,eskilerden hatırlamıyorum sizi.
Ben yorumu onda da iş yok gibi algılamışım bekliyorum şu anPeralina hatırlayamadım ben,hemen kontrol etmem lazım geçmişi.
Alioth a bi daha mı atsam ya bak emin misin adamı şutladım ama sen gönlünü hoş et demiştin gel barışalım desem mi diye offKahvenazı benden başka deneyen var mı merak ettim :) doğum haritasını görünce arka arkaya denedim :) iddialı baya :) bu aralar bana tek tutturan alioth denk mi geliyor daha zamanım var :)
Evet,o dönem çok aktiftik ama bizim tayfadan kimse kalmamış artıkBende sizi hatırlıyorum
Valla o kadar çok baktirmişım ki,çöplük gibi bir fal geçmişi var ama ona baktırmsmışım galibaBen yorumu onda da iş yok gibi algılamışım bekliyorum şu an
O dönem çok reklamcı olurdu ne tartışmalar dönerdi ya.bende her ovulene baktirirdim sonra bekleki çıksınEvet,o dönem çok aktiftik ama bizim tayfadan kimse kalmamış artık.
Ona bende baktirmamisim çok bekletiyordu diye hatırlıyorum sadece burda yazilanlardanValla o kadar çok baktirmişım ki,çöplük gibi bir fal geçmişi var ama ona baktırmsmışım galiba
Ben baktırmamıştım ama çok bekletiyordu.1-2 sıkı hayranı vardı.3-4 patladı diyeni vardı.Para için bakmadığını gelip tekrar günlerce kaybolmasını ve falları çok bekletmesini buna bağlıyorlardı..Sayın eski arkadaşlarım forumun tecrübeli hatunlarıEvita1907 , D didilika ve Borellus80 , peralina diye bir falcı varmış öyle denk geldim az önce eski yorumlara da baktım iyi diyen de var kötü diyen de. Şimdi kendisi geri dönmüş tellweye, nasıl bilirdiniz? ne varsa eskilerde var diyorlar doğru mudur?
Ben 2018'de hesap açmıştım Tellwe'de o daha öncelerden sanırım.Ona bende baktirmamisim çok bekletiyordu diye hatırlıyorum sadece burda yazilanlardan
Ben bu telweye 2014 de düştüm 2019 kadar baktirdim.sonra bıraktım sadece promosyon atıyorum arada.her iyi yorum yapılana atiyordumBen 2018'de hesap açmıştım Tellwe'de o daha öncelerden sanırım.
Valla ben ilk üye olduğumda her önüme gelene atıyordum.Şimdi iki haftada bir anca atıyorum.Bir kere sildim 1 seneye yakın hiç atmadım ama ne varsa artık bu sitede bilmiyorumBen bu telweye 2014 de düştüm 2019 kadar baktirdim.sonra bıraktım sadece promosyon atıyorum arada.her iyi yorum yapılana atiyordum
Bende 2019 dan beri ilk defa ücretli attım geçen gün o da zaman aşımı olduValla ben ilk üye olduğumda her önüme gelene atıyordum.Şimdi iki haftada bir anca atıyorum.Bir kere sildim 1 seneye yakın hiç atmadım ama ne varsa artık bu sitede bilmiyorum.
Çok iyi ya,kendinizi dizginleyebiliyor sunuz.Ben de iyi sayılırım ama bu siteye üye olana bağlama büyüsü falan yapıyorlar sanırımBende 2019 dan beri ilk defa ücretli attım geçen gün o da zaman aşımı oldu
Aliotha konuşmadığım birini sordum anlattığı gibi minik minik şeyler yapıyor ve tam tarif etmişti ben sallamadım yazar diye düşündüm ama dediğ gibi minik minik hatırlatmalar yapıyor yeni tanıştığım birini sordum daha ben tanımadan anlattı cocğu su an farkediyoeum doğru analizler onunla yavaş yavaş gideceğini çocuğun yavaş olduğunu söyledi evet aynen öyle biri ger halinden belli bir de işle ilgili bir teklif alacağımı yabancı dil gereken ama farklı sektör bir iş olduğunu nasıl bilebilir çok spesifik geldi açıkçası ona da atıyorum zaten modum olmayınca hepsini atıyorumAlioth a bi daha mı atsam ya bak emin misin adamı şutladım ama sen gönlünü hoş et demiştin gel barışalım desem mi diye off
Zorda olsa beş yıl baktirdiktan sonra olsun o kadar:)))Çok iyi ya,kendinizi dizginleyebiliyor sunuz.Ben de iyi sayılırım ama bu siteye üye olana bağlama büyüsü falan yapıyorlar sanırım.
En mantıklısı KESK’e yapabilsemBen bu telweye 2014 de düştüm 2019 kadar baktirdim.sonra bıraktım sadece promosyon atıyorum arada.her iyi yorum yapılana atiyordum
Çok ekmeğimizi yediler,çookZorda olsa beş yıl baktirdiktan sonra olsun o kadar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?