- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.461
Kolay değil ama yapabilirsin çok kafa yorgunluğu oluyordu bnde bu bunu dedi su şunu dedi kafam allak bullak oluyordu.En mantıklısı KESK’e yapabilsem
Aynen öyle yaÇok ekmeğimizi yediler,çook.
Kahvemerve mi ne yeni birine attım demin,kadın doğum haritamı çıkarmışAynen öyle ya
Bulamadım ben onu KahveNaz var o mu acaba?Kahvemerve mi ne yeni birine attım demin,kadın doğum haritamı çıkarmış.
Ayy evet o☺.Bulamadım ben onu KahveNaz var o mu acaba?
Doğum haritası çıkarması imkansız 20dk da.cok bilgi birikimi gerektiren bisey o.iyice ne yapacaklarını şaşırdılarKahvemerve mi ne yeni birine attım demin,kadın doğum haritamı çıkarmış.
Baya gaza gelmiştim oysa kiDoğum haritası çıkarması imkansız 20dk da.cok bilgi birikimi gerektiren bisey o.iyice ne yapacaklarını şaşırdılar
5 yıldız almak için taktiktir oBaya gaza gelmiştim oysa ki.
Valla verdim 5 yıldız,sonra karalisteye falan alıyorlar5 yıldız almak için taktiktir oçok ozenmis hissi verip puanı alma çabası
Her bir vereni karalisteye alsalar kime bakacaklar falValla verdim 5 yıldız,sonra karalisteye falan alıyorlar.Bir de ben falcı bacı kıvamında olanları gözüme kestiriyorum daha çok,belki üç harfliler le bakıyordur falan diye.
Benim arkadaş birkaç kişiye bir yıldız verdi.Kızı lanetlemişler resmen,kime fal atsa iade ediyorlarHer bir vereni karalisteye alsalar kime bakacaklar falher yorumcuda yorumcu olmuyor kahve atiyordum misal kartta çıkan diyor anlıyorsun ki kopyala yapıştır sonra da beş mi verecem pişikkkk direkt 1
Sakın bnm promosyon falima bakmış çok kötüBenim arkadaş birkaç kişiye bir yıldız verdi.Kızı lanetlemişler resmen,kime fal atsa iade ediyorlar.Bu arada Gültenfalcı,yakın markajımdasın.Kadında tam bir mahalle falcısı tipi var .
Hadi yaaaSakın bnm promosyon falima bakmış çok kötü
Yorumlar da da biri yazmış zaten bir puan vermişHadi yaaa.
Iki kişi memnun kalmış,şansımı denesem miYorumlar da da biri yazmış zaten bir puan vermişuç satır yazmış bana kalbin temiz ile başlayan ilk okul anı defterine yazdığımız mani gibi
Arada denk geliyor ama gelmesede olurdu çok saçma yorumduIki kişi memnun kalmış,şansımı denesem mi?Belki enerjimiz uyuşur.Bu arada benim promosyon fallara niye hep botlar bakiyor ya ?
İnternette 2-3 site var doğum tarihini ve saatini yazınca harita çıkarıyor. Ben geçen gene bakıp çıkarmıştım :)) çok basit bir işlemDoğum haritası çıkarması imkansız 20dk da.cok bilgi birikimi gerektiren bisey o.iyice ne yapacaklarını şaşırdılar
Bana da hep bot falcılar bakıyor diye üzülürdüm, geçenlerde altıncıhisleriolan baktı keşke bot baksaydı dedimIki kişi memnun kalmış,şansımı denesem mi?Belki enerjimiz uyuşur.Bu arada benim promosyon fallara niye hep botlar bakiyor ya ?
O bana çok bakti iki kere bir verdim beni karalisteye aldı zaharBana da hep bot falcılar bakıyor diye üzülürdüm, geçenlerde altıncıhisleriolan baktı keşke bot baksaydı dedim
Iki kişi memnun kalmış,şansımı denesem mi?Belki enerjimiz uyuşur.Bu arada benim promosyon fallara niye hep botlar bakiyor ya ?
Bana da istisnasız hep bot geliyor çünkü hiçbir falcı promosyon bakmıyor, o işi botlara salmışlar artık. Bir ay önce falan bana da altıncıhisleriolan baktı o da aşırı komik bir şeydi bir verdim anında iade etti, bende bayağı 1 yıldız verenlerdenim. Ve bence ben de mimliyim, bana da çoğu iade veriyor saçma sapan sebepler sunarakBana da hep bot falcılar bakıyor diye üzülürdüm, geçenlerde altıncıhisleriolan baktı keşke bot baksaydı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?