- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.481
Sizin adınıza çok üzüldüm, büyük kayıp olmuş, eminim siz de çok üzgünsünüzdürO bana çok bakti iki kere bir verdim beni karalisteye aldı zaharhiç bakmıyor promosyonlarima
Sesli güldümSizin adınıza çok üzüldüm, büyük kayıp olmuş, eminim siz de çok üzgünsünüzdür
Haydi güzel haberlerle gelsin inşYeşil çingeneye attım bekliyorum
KahveNaz dediğiniz kişiye baktım da çok fake geldi bana o. Doğum haritasını kendimiz web sitesinden çıkarıyoruz zaten onunla mı göz boyuyor. Bir de baktım kahve falı için doğum tarihi yazın demiş ne alaka doğum tarihi, hisli biriysen bak telvelere yorumla. Amaç o değil ki kısa yoldan, ucuz yoldan parayı kıvırmak. Ucuz çakallıklar. Bir siz akıllısınız sanki. Burayı da okuyorsanız alın, görünherkes her şeyin farkında.
Bacı ne dolmuşsun
oooyş bir veryansın edip kendime geldim ya
Doğum haritası çıkarmak tamam da onu yorumlamak mesele, falda da onunla alakalı yorum yaptığını düşünmüyorum şahsenKahveNaz dediğiniz kişiye baktım da çok fake geldi bana o. Doğum haritasını kendimiz web sitesinden çıkarıyoruz zaten onunla mı göz boyuyor. Bir de baktım kahve falı için doğum tarihi yazın demiş ne alaka doğum tarihi, hisli biriysen bak telvelere yorumla. Amaç o değil ki kısa yoldan, ucuz yoldan parayı kıvırmak. Ucuz çakallıklar. Bir siz akıllısınız sanki. Burayı da okuyorsanız alın, görünherkes her şeyin farkında.
oooyş bir veryansın edip kendime geldim ya
aynen öyle, mekanik bir işlem çat diye çıkıyor o, keramet onu yorumlamakta. O da zaten işin erbabları seans seans yapıp yorumluyor falan derin ve uzun işler, 10-20 dk baktığı falda doğum haritası mı yorumlayacak, ayrıca onu istesek yıldızname tarzı fal atarız, kahve falına harita ne alaka. Türlü türlü vasatlıklar işte :)))Doğum haritası çıkarmak tamam da onu yorumlamak mesele, falda da onunla alakalı yorum yaptığını düşünmüyorum şahsen
bunlar bakmaya bakmaya nasıl buralara geldi onu anlamıyorumYeşil çingene falı iptal etmiş :/ incindim şuanda
Yaa falda görünüyordu o sensin sanmıştımYeşil çingene falı iptal etmiş :/ incindim şuanda
Büyük ihtimal bendim görü alamadıYaa falda görünüyordu o sensin sanmıştım
Normalde direkt reddediyor o yüzden umutlanmıştım ben de, neyse hayırlısı olsun kaderdaşımBüyük ihtimal bendim görü alamadı
Evet direk red etmedi bu sefer ağır ağır red etti serüven sabah demişti geçen attm akşam oldu bakmadı bende iptal ettim villrose zaman aşımı oldu alioth a attım şuan da beklemekte şıktı artık 2 gün 15 20 saat insan beklenmez bemde kibir sevmiyorum bu nedir sanki onlar bana ödeme yapıyor kıbele yi de deneyebilirim bilmiyorumNormalde direkt reddediyor o yüzden umutlanmıştım ben de, neyse hayırlısı olsun kaderdaşım
Medyum Medusa mı neyse ona atmıştım girip girip çıktığı halde bakmadı falıma, sonra baktım bir kişi eksilmiş sonra yorum yazmış falıyla ilgili. Ben de iptal ettim. Yani bakmak istemiyorsan söyle yoksa sıradan değil de başkasına bakıp beni bekletmenin anlamı ne. Sinirlendim gece geceHemen bakacak birini istiyorum 10 saat falcının keyfini bekliyorum
Ben pahalılara sinirleniyorum sonuçta kitap falına gelmişim en pahalı falına geliyorum insan yerine KOyMedyum Medusa mı neyse ona atmıştım girip girip çıktığı halde bakmadı falıma, sonra baktım bir kişi eksilmiş sonra yorum yazmış falıyla ilgili. Ben de iptal ettim. Yani bakmak istemiyorsan söyle yoksa sıradan değil de başkasına bakıp beni bekletmenin anlamı ne. Sinirlendim gece geceŞu 7 TL likler bekletince daha Çok sinir oluyorum
Yok yaa,onun tarzı o.Bir kere attım,görü alamadım dedi ve bir daha hiç atmadım.Bu şekilde kendini ulaşılmaz biri zannediyor herhalde.Büyük ihtimal bendim görü alamadı
Aynen ne diyim kimse bulunmaz hint kumaşı değilYok yaa,onun tarzı o.Bir kere attım,görü alamadım dedi ve bir daha hiç atmadım.Bu şekilde kendini ulaşılmaz biri zannediyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?