tellwe.com'da bakılan fallar!

Canım çevrimiçi olmayan falcıya fal atma bence. Ben de usandım artık bekletilmekten, o yüzden çevrimiçi olanlara atıyorum, ama onlar da bekletiyor ahahahahah sonra çekiyorum ben de. Ama cidden online değilse falcı zaten girmeyedebiliyor birkaç gün o yüzden o topa girmiyorum ben artık

aaa aynısı bana oldu dün değil önceki gündü sanırım, hangi falcı hatırlamıyorum ama birinci sırada olmama rağmen bakmadı bir baktım baktığı fal sayısı 1 rakam artmış ve yorum almış, beni bekletip başkasına bakmış ben de çektim. Daha kendilerini ispat etmeleri gereken ilk falcılık aşamasında bile şu triplere hareketlere bakın ya, sanki onlara muhtacız, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorlar

Bir tane başka çakal da ben yine 1.sıradayken 2.sıradaki fala baktı (sanırım kendi fake hesabı falandı o da). Bakılan fal sayısı da 49 du, benden sonraki kişiye benden önce bakınca tabi 50 oldu, sonra fal fiyatı 7 den 10 a yükseldi. Sonra da benim falı iptal edip, bir sorun oldu da birazdan tekrar atar mısınız diyor. Şimdi ağzımı bozacağım ama neyse, daha dünkü çoluk çocuk, bizi kandıracak kuş kadar aklıyla, köylü kurnazları ya siz giderken biz dönüyorduk bızdık.

Gene hatırlayınca asabım bozuldu ya

Ben sinir oldum suanda

Ben de nefret ediyorum bu durumdan,bu yüzden benim fallar oradan oraya gezip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…