- 18 Şubat 2018
- 13.460
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.067
- 598
- 45
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.501
Aynen öyle canım,biz bu hale getiriyoruz onları.Paramızla rezil oluyoruz işteAynen ne diyim kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Hiç sorma biz yapıyoruzAynen öyle canım,biz bu hale getiriyoruz onları.Paramızla rezil oluyoruz işte.Ucuzlara devam,kandırılmak hoşuma gidiyor sanırım.Nasıl bir ruh haline bürünmüşsem artık .
Canım çevrimiçi olmayan falcıya fal atma bence. Ben de usandım artık bekletilmekten, o yüzden çevrimiçi olanlara atıyorum, ama onlar da bekletiyor ahahahahahEvet direk red etmedi bu sefer ağır ağır red etti serüven sabah demişti geçen attm akşam oldu bakmadı bende iptal ettim villrose zaman aşımı oldu alioth a attım şuan da beklemekte şıktı artık 2 gün 15 20 saat insan beklenmez bemde kibir sevmiyorum bu nedir sanki onlar bana ödeme yapıyor kıbele yi de deneyebilirim bilmiyorum
aaa aynısı bana oldu dün değil önceki gündü sanırım, hangi falcı hatırlamıyorum ama birinci sırada olmama rağmen bakmadı bir baktım baktığı fal sayısı 1 rakam artmış ve yorum almış, beni bekletip başkasına bakmış ben de çektim. Daha kendilerini ispat etmeleri gereken ilk falcılık aşamasında bile şu triplere hareketlere bakın ya, sanki onlara muhtacız, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorlarMedyum Medusa mı neyse ona atmıştım girip girip çıktığı halde bakmadı falıma, sonra baktım bir kişi eksilmiş sonra yorum yazmış falıyla ilgili. Ben de iptal ettim. Yani bakmak istemiyorsan söyle yoksa sıradan değil de başkasına bakıp beni bekletmenin anlamı ne. Sinirlendim gece geceŞu 7 TL likler bekletince daha Çok sinir oluyorum
atma bence ona da boş verOnlardanda ses çıkmazsa havadis deneyeceğim tekrar
Ben sinir oldum suandaBir tane başka çakal da ben yine 1.sıradayken 2.sıradaki fala baktı (sanırım kendi fake hesabı falandı o da). Bakılan fal sayısı da 49 du, benden sonraki kişiye benden önce bakınca tabi 50 oldu, sonra fal fiyatı 7 den 10 a yükseldi. Sonra da benim falı iptal edip, bir sorun oldu da birazdan tekrar atar mısınız diyor. Şimdi ağzımı bozacağım ama neyse, daha dünkü çoluk çocuk, bizi kandıracak kuş kadar aklıyla, köylü kurnazları ya siz giderken biz dönüyorduk bızdık.
Gene hatırlayınca asabım bozuldu ya
Ben de nefret ediyorum bu durumdan,bu yüzden benim fallar oradan oraya gezip duruyorCanım çevrimiçi olmayan falcıya fal atma bence. Ben de usandım artık bekletilmekten, o yüzden çevrimiçi olanlara atıyorum, ama onlar da bekletiyor ahahahahahsonra çekiyorum ben de. Ama cidden online değilse falcı zaten girmeyedebiliyor birkaç gün o yüzden o topa girmiyorum ben artık
Kime atayım kimseye baktıramadım ki krediler kaldı elimeatma bence ona da boş ver
evrenden işaret işte sana baktırma şimdilik diyor, baksana attığın bütün falcılar bakmıyor veya bekletiyor bu da bir işaret gibi, 1-2 gün bekle bence :) ne dersin?Kime atayım kimseye baktıramadım ki krediler kaldı elime
Zaten bekliyorumevrenden işaret işte sana baktırma şimdilik diyor, baksana attığın bütün falcılar bakmıyor veya bekletiyor bu da bir işaret gibi, 1-2 gün bekle bence :) ne dersin?
aaa ne yapmış?Mitra adını değiştirmiş
Meriddaaaa ne yapmış?
Canım,ona atıp parana yazık etme.İlk çıktığı zaman baktirmışım ona,resmen sakız falı gibi.Onlardanda ses çıkmazsa havadis deneyeceğim tekrar
meridda başkası canım yanlışın var, mitramoni yazınca mitra çıkıyor, meridda yazınca da farklı biri çıktıMeridda
Bana attığı ses kaydı dinledimde iyi gibiydiCanım,ona atıp parana yazık etme.İlk çıktığı zaman baktirmışım ona,resmen sakız falı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?