- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.521
Beni m kafa gittimeridda başkası canım yanlışın var, mitramoni yazınca mitra çıkıyor, meridda yazınca da farklı biri çıktı
Bana attığı ses kaydı dinledimde iyi gibiydi
İlk çıktığı zaman atmışım,o zaman 5 kredi idi.30 liraya bu mu geldi gele gele, yazık ya ayıp yani
Benimki iyidi suan bide düşük kredili baktırayım dedim mitra meridda kahvenaz arasında kaldımİlk çıktığı zaman atmışım,o zaman 5 kredi idi.
üçü arasından seçilecekse mitra derim, kahvenaza atma bence, meridda da nötrüm bilemiyorumBenimki iyidi suan bide düşük kredili baktırayım dedim mitra meridda kahvenaz arasında kaldım
Ben de mitra derim.üçü arasından seçilecekse mitra derim, kahvenaza atma bence, meridda da nötrüm bilemiyorum
Mitranın fal seçeceği çıkmadıBen de mitra derim.
Kapatmış,50 olduğu için fiyatı güncellenecek sanırım.Bir de sık fal almıyor zaten.Mitranın fal seçeceği çıkmadı
Uzun süre girmiyor ya, zaman aşımından fal giderse, falcı girmiyor diye bakımları kapanıyor diye biliyorumMitranın fal seçeceği çıkmadı
Kıbele ile alioth a attımUzun süre girmiyor ya, zaman aşımından fal giderse, falcı girmiyor diye bakımları kapanıyor diye biliyorum
Alioth ben de merak ediyorum.Kıbele ile alioth a attım
Ahahah biliyordum bee :)) ohh iyi oldu bütün kolpa falcılara da geçirdik lafımızı, okusunlar istiyorum zaten ki bir kendini akıllı sanmasınlar11 ziyaretçi 5 üye şaka gibi ama dışarıdan cidden bu topik okunuyor kızlar bilginize .
Zamanında Nakta çıkıp açıklama yapmıştı bu topik teAhahah biliyordum bee :)) ohh iyi oldu bütün kolpa falcılara da geçirdik lafımızı, okusunlar istiyorum zaten ki bir kendini akıllı sanmasınlar
Bunu neden şimdiye kadar söylemedin ki :)) bombaymışZamanında Nakta çıkıp açıklama yapmıştı bu topik te.Falcılar burayı bariz bir şekilde takip ediyor.
İyi ediyosunuzAhahah biliyordum bee :)) ohh iyi oldu bütün kolpa falcılara da geçirdik lafımızı, okusunlar istiyorum zaten ki bir kendini akıllı sanmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?