- 18 Şubat 2018
- 13.458
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.052
- 598
- 45
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.541
O kadar uzun yazmış ki,bir takım üyeler tarafından linclenlenmisti burada,onun çok seveni de vardı,hiç sevmeyeni de.Bunu neden şimdiye kadar söylemedin ki :)) bombaymış
Ne demişti?
Cidden baktım da anonim olarak konuya giren bir sürü kişi var cidden, daha önce de kontrol edip görmüştüm hatta söylemiştim kızlara. Ama gece daha da çoğalmış. Çok fazla da ikinci hesabını başka bir falcı gibi açan falcılar var tellwede, çoğunun ipliğini pazara çıkardık burda çok şükür :)İyi ediyosunuzgeçen hafta ciddi manada para harcadım pişmanım onlara yollayacagima düzgün bir falcı bulup yollasaydim daha iyi idi çünkü ama içlerinde uzun uzadıya yazıp zamanda veren vardı. Ama insan takıldı mi takılıp kalıyor o ayrı ..
Yani açıklamasının konusu ne? Evet buraya bakıyoruz falan itirafı mıO kadar uzun yazmış ki,bir takım üyeler tarafından linclenlenmisti burada,onun çok seveni de vardı,hiç sevmeyeni de.
Kim ne derse desin,KK'nın en fazla etkileşim alan topigi burası.Ben sırf bunun için üyelik açtım meselaCidden baktım da anonim olarak konuya giren bir sürü kişi var cidden, daha önce de kontrol edip görmüştüm hatta söylemiştim kızlara. Ama gece daha da çoğalmış. Çok fazla da ikinci hesabını başka bir falcı gibi açan falcılar var tellwede, çoğunun ipliğini pazara çıkardık burda çok şükür :)
O yazıyı bulabilsem keşke,o kadar uzun yazmış ki.İşte ben Nakta'yım kimse beni yıldıramaz tarzında birşeylerdi.Yani açıklamasının konusu ne? Evet buraya bakıyoruz falan itirafı mı
Vay, diş göstermeye geldi yani. Heheyyt be baş edebilir misiniz KK kızlarıyla :)) buralarda gezip, bilgileri toplayıp insanların duygularıyla oynayıp umut vaadederek ceplerindeki paraları çekip alın sonra da çıkın bağırın 1 yıldız verdi emek hırsızı diye ne güzel ya tokatçılığın dik alası bu yapılan. Esas hırsız size derler! Hem para hem umut hırsızlarısınız!O yazıyı bulabilsem keşke,o kadar uzun yazmış ki.İşte ben Nakta'yım kimse beni yıldıramaz tarzında birşeylerdi.
Bizim zamanımızda çok hareketliydi buralar,üyeler birbirini falcilikla bile itham ediyordu.Laf sokmalar falan gırlaydı,şu sıralar çok sakinO yazıyı bulabilsem keşke,o kadar uzun yazmış ki.İşte ben Nakta'yım kimse beni yıldıramaz tarzında birşeylerdi.
Ben de habire ültimatom veriyorum, kendimden sıkıldımVay, diş göstermeye geldi yani. Heheyyt be baş edebilir misiniz KK kızlarıyla :)) buralarda gezip, bilgileri toplayıp insanların duygularıyla oynayıp umut vaadederek ceplerindeki paraları çekip alın sonra da çıkın bağırın 1 yıldız verdi emek hırsızı diye ne güzel ya tokatçılığın dik alası bu yapılan. Esas hırsız size derler! Hem para hem umut hırsızlarısınız!
Yalnız bir hafta kadar önce demiştim, bence buralarda hala falcı var, lafımın arkasındayımBizim zamanımızda çok hareketliydi buralar,üyeler birbirini falcilikla bile itham ediyordu.Laf sokmalar falan gırlaydı,şu sıralar çok sakin.
O bariz canım,Tellwe de tutunmanın yolu buradan geçerYalnız bir hafta kadar önce demiştim, bence buralarda hala falcı var, lafımın arkasındayım
Baksana tellweye habire çaylak yeni falcılar ekleniyor, burada konunun canlılığını gören, biz de nasiplenelim diyerek tellwe falcı hesabı açıyor olsa gerekO bariz canım,Tellwe de tutunmanın yolu buradan geçer.
Biz pro üye olmadığımız için böyle toplu bir şekilde sayı bize görünmüyor. Teşekkürler canım yolladığın için. Ben üyeler>ziyaretçiler kısmından bakıyordum :))3 muzden başka üye yok 6 sı ziyaretci kızlar.Eki Görüntüle 3007156
Ay evet kime tribin yaniMedyum Medusa mı neyse ona atmıştım girip girip çıktığı halde bakmadı falıma, sonra baktım bir kişi eksilmiş sonra yorum yazmış falıyla ilgili. Ben de iptal ettim. Yani bakmak istemiyorsan söyle yoksa sıradan değil de başkasına bakıp beni bekletmenin anlamı ne. Sinirlendim gece geceŞu 7 TL likler bekletince daha Çok sinir oluyorum
Kim bu ahlaksızBir tane başka çakal da ben yine 1.sıradayken 2.sıradaki fala baktı (sanırım kendi fake hesabı falandı o da). Bakılan fal sayısı da 49 du, benden sonraki kişiye benden önce bakınca tabi 50 oldu, sonra fal fiyatı 7 den 10 a yükseldi. Sonra da benim falı iptal edip, bir sorun oldu da birazdan tekrar atar mısınız diyor. Şimdi ağzımı bozacağım ama neyse, daha dünkü çoluk çocuk, bizi kandıracak kuş kadar aklıyla, köylü kurnazları ya siz giderken biz dönüyorduk bızdık.
Gene hatırlayınca asabım bozuldu ya
Ay ben de burayı cok sevıyorum eskiden Bdv de daha cok takılırdım ama orada bir konuya ne salak yorumlar gelmis dedim diye linclendim artık daha da gitmem, benı kaybettilerKim ne derse desin,KK'nın en fazla etkileşim alan topigi burası.Ben sırf bunun için üyelik açtım mesela.
Koku konusu di miAy ben de burayı cok sevıyorum eskiden Bdv de daha cok takılırdım ama orada bir konuya ne salak yorumlar gelmis dedim diye linclendim artık daha da gitmem, benı kaybettilerartık dert yerine falcı yorumluyorum
Ay evet..Koku konusu di mi?
Geçen gün eşim işyeri kıyafetini getirmiş,yıkadım astım.Bir yerden koku geliyor,Allah Allah oldum.Baktım buram buram kokuyor.Allah sizi inandırsın değişik deterjan ve yumuşatıcalrla tam üç kere yıkadım ama hala daha gitmedi o koku.Ben o konuda,konu sahibine çok kırmıştım,insanlar hayvancılık ile uğraşiyormuş,hayvan gibi kokuyorlar yazmış.Düzgün bir şekilde yazsaydı inan neler yazar,çizerdik.Yardımcı olmaya çalışırdık.Bu arada bende de dehşet derecede koku hassasiyeti var.Haşlanmis yumurta varsa sofraya bile oturmamAy evet..travma oldu bana, herkes üstüme cullwndı, millet ne meraklı duyar kasmaya daha önce seneler önce herhalde 20li yaşlarımın basında bizim evde çalışan abla da ter kokardı deodorsnt kullanmazdı, neler yapmıştık kullansın sürsün diye kırmadan utandırmadan durumu çözmek ıcın. Buraya yazmıstım ben de ne yapabılırım diye, biri sey demisti o emekçinin kokusu her şeyden guzel kokar falan. Sonra ben bu ne salak yorumlar diyince ban yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?