tellwe.com'da bakılan fallar!

Cidden baktım da anonim olarak konuya giren bir sürü kişi var cidden, daha önce de kontrol edip görmüştüm hatta söylemiştim kızlara. Ama gece daha da çoğalmış. Çok fazla da ikinci hesabını başka bir falcı gibi açan falcılar var tellwede, çoğunun ipliğini pazara çıkardık burda çok şükür :)

Kim ne derse desin,KK'nın en fazla etkileşim alan topigi burası.Ben sırf bunun için üyelik açtım mesela.

O yazıyı bulabilsem keşke,o kadar uzun yazmış ki.İşte ben Nakta'yım kimse beni yıldıramaz tarzında birşeylerdi.
Vay, diş göstermeye geldi yani. Heheyyt be baş edebilir misiniz KK kızlarıyla :)) buralarda gezip, bilgileri toplayıp insanların duygularıyla oynayıp umut vaadederek ceplerindeki paraları çekip alın sonra da çıkın bağırın 1 yıldız verdi emek hırsızı diye ne güzel ya tokatçılığın dik alası bu yapılan. Esas hırsız size derler! Hem para hem umut hırsızlarısınız!

O yazıyı bulabilsem keşke,o kadar uzun yazmış ki.İşte ben Nakta'yım kimse beni yıldıramaz tarzında birşeylerdi.
Bizim zamanımızda çok hareketliydi buralar,üyeler birbirini falcilikla bile itham ediyordu.Laf sokmalar falan gırlaydı,şu sıralar çok sakin.

Ben de habire ültimatom veriyorum, kendimden sıkıldım

Ay evet kime tribin yani

Kim bu ahlaksız

Kim ne derse desin,KK'nın en fazla etkileşim alan topigi burası.Ben sırf bunun için üyelik açtım mesela.
Ay ben de burayı cok sevıyorum eskiden Bdv de daha cok takılırdım ama orada bir konuya ne salak yorumlar gelmis dedim diye linclendim artık daha da gitmem, benı kaybettiler artık dert yerine falcı yorumluyorum

Koku konusu di mi?
Ay evet.. travma oldu bana, herkes üstüme cullwndı, millet ne meraklı duyar kasmaya daha önce seneler önce herhalde 20li yaşlarımın basında bizim evde çalışan abla da ter kokardı deodorsnt kullanmazdı, neler yapmıştık kullansın sürsün diye kırmadan utandırmadan durumu çözmek ıcın. Buraya yazmıstım ben de ne yapabılırım diye, biri sey demisti o emekçinin kokusu her şeyden guzel kokar falan. Sonra ben bu ne salak yorumlar diyince ban yiyorum

Geçen gün eşim işyeri kıyafetini getirmiş,yıkadım astım.Bir yerden koku geliyor,Allah Allah oldum.Baktım buram buram kokuyor.Allah sizi inandırsın değişik deterjan ve yumuşatıcalrla tam üç kere yıkadım ama hala daha gitmedi o koku.Ben o konuda,konu sahibine çok kırmıştım,insanlar hayvancılık ile uğraşiyormuş,hayvan gibi kokuyorlar yazmış.Düzgün bir şekilde yazsaydı inan neler yazar,çizerdik.Yardımcı olmaya çalışırdık.Bu arada bende de dehşet derecede koku hassasiyeti var.Haşlanmis yumurta varsa sofraya bile oturmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…