tellwe.com'da bakılan fallar!

Aaa ben o Kısmı görmedim, ben konuya cok sonradan müdahil olmustum konu sahibi mesajını düzenlemiş sanırım o kısımdan sonra. Ben geldiğimde ınsanlar senin kötü kalbinin kokusu falan yazmıştı ben de onlarla dalga gecmıstım demek ki sen de kokuyorsun diye. Amann

Aklıma sey geldi bir kere bir konu vardı konu sahibi hoşlandığı kişi icin meger dansözmus yazmıstı herkes de dansözlere hakaret ettiği için konu sahibini linclemisti, sonra konuyu düzenlemişti meger adamın gittigi yer dansözlü bır yermiş de neyse ama o öyle bir yazmıs ki adam dansözmus gihi anlaşılıyordu asırı gülmüştüm ona

İşte tarzı çok kötüydü,o yüzden linç edildi.

O konu çok komediydi ya

benim bdv'de favori konum ..sadece haftasonları malum aktivite için gelen, sonra telefonunu bile açmayan sevgilimsi için hatun kişiyi onun sevmediğine,ilişkinin böyle birşey olmadığına inandıramadığımız konu...
konu favori değilde cevaplar çok güzel...anlamayana özet olarak anlattıkları yanıtlar hele..kopuyorum onlara...

Ayy yazık cok uzucu bir durum.. kendini ne kadar ınandırdıysa demek ki sevdiğine sevildiğine

Trol de oluyor,ciddi ciddi yazanlar da oluyor.Ben Bdv a yeni yeni bulaştım.İki üç ay olacak şurada.
Bildirim olarak gelen bir konu vardi.cok karmaşık kadın aldatiliyormus hamileymis kendisi.kocasi yıllardır komşu kızını taciz ediyormuş falan aklım almamıştı konuyu.sonra konu sahibi toz oldu millet ne yorumlar yapmıştı kadın sorulara cevap bile vermiyordu.anlatti toz oldu.kesin o da troldu

Gerçek te olabilir.Esra Erol daha çok ekmek yer bu ülkede.

Bu arada bugun bir tellweye giriyim dedim kabin abla diye biri cıktı karsıma yorumları cok iyi ama fiyatları ne kadar yüksek profıl resmıne bakıp bunda kahve 7 kredi falandır diye düşünüp girmiştim, sasırdım baya

Kim baktırıyor ona öyle bilmiyorum, benim promosyon falıma bakmıştı çok kötüydü.

Burada tavsiye edilenlere baktırdım o iyi değil dediklerinize de baktırmadım yeşil çingeme iptal etti Serüvende akşam attım yarın sabah bakayım dedi akşam oldu ben de o kadar bekletti için sinirlendim geri çektim Aliotta attım oda dönmedi onu da geri çektim kıbleye attım oda baktı fakat sonra ara verdi sorumu cevaplamadı tuhaf TUHAF şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…