- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.561
Aaa ben o Kısmı görmedim, ben konuya cok sonradan müdahil olmustum konu sahibi mesajını düzenlemiş sanırım o kısımdan sonra. Ben geldiğimde ınsanlar senin kötü kalbinin kokusu falan yazmıştı ben de onlarla dalga gecmıstım demek ki sen de kokuyorsun diye. AmannGeçen gün eşim işyeri kıyafetini getirmiş,yıkadım astım.Bir yerden koku geliyor,Allah Allah oldum.Baktım buram buram kokuyor.Allah sizi inandırsın değişik deterjan ve yumuşatıcalrla tam üç kere yıkadım ama hala daha gitmedi o koku.Ben o konuda,konu sahibine çok kırmıştım,insanlar hayvancılık ile uğraşiyormuş,hayvan gibi kokuyorlar yazmış.Düzgün bir şekilde yazsaydı inan neler yazar,çizerdik.Yardımcı olmaya çalışırdık.Bu arada bende de dehşet derecede koku hassasiyeti var.Haşlanmis yumurta varsa sofraya bile oturmam.
İşte tarzı çok kötüydü,o yüzden linç edildi.Aaa ben o Kısmı görmedim, ben konuya cok sonradan müdahil olmustum konu sahibi mesajını düzenlemiş sanırım o kısımdan sonra. Ben geldiğimde ınsanlar senin kötü kalbinin kokusu falan yazmıştı ben de onlarla dalga gecmıstım demek ki sen de kokuyorsun diye. Amann
O konu çok komediydi yaAklıma sey geldi bir kere bir konu vardı konu sahibi hoşlandığı kişi icin meger dansözmus yazmıstı herkes de dansözlere hakaret ettiği için konu sahibini linclemisti, sonra konuyu düzenlemişti meger adamın gittigi yer dansözlü bır yermiş de neyse ama o öyle bir yazmıs ki adam dansözmus gihi anlaşılıyordu asırı gülmüştüm ona
O troll muydu neydı anlamadım ılk defa bir seyı okurken gözümden yaşlar gelmisti gülmektenO konu çok komediydi ya
Ayy yazıkbenim bdv'de favori konum ..sadece haftasonları malum aktivite için gelen, sonra telefonunu bile açmayan sevgilimsi için hatun kişiyi onun sevmediğine,ilişkinin böyle birşey olmadığına inandıramadığımız konu...
ben kadının çok vakti olduğuna o yuzden böyle fake konular açtığına inanıyorum..yanıtlar çok güzel ama...gerçekten gizli yetenek çok var...ölüyorum gülmekten...Ayy yazıkcok uzucu bir durum.. kendini ne kadar ınandırdıysa demek ki sevdiğine sevildiğine
Trol de oluyor,ciddi ciddi yazanlar da oluyor.Ben Bdv a yeni yeni bulaştım.İki üç ay olacak şurada.Ayy yazıkcok uzucu bir durum.. kendini ne kadar ınandırdıysa demek ki sevdiğine sevildiğine
Bildirim olarak gelen bir konu vardi.cok karmaşık kadın aldatiliyormus hamileymis kendisi.kocasi yıllardır komşu kızını taciz ediyormuş falan aklım almamıştı konuyu.sonra konu sahibi toz oldu millet ne yorumlar yapmıştı kadın sorulara cevap bile vermiyordu.anlatti toz oldu.kesin o da trolduTrol de oluyor,ciddi ciddi yazanlar da oluyor.Ben Bdv a yeni yeni bulaştım.İki üç ay olacak şurada.
Gerçek te olabilir.Esra Erol daha çok ekmek yer bu ülkedeBildirim olarak gelen bir konu vardi.cok karmaşık kadın aldatiliyormus hamileymis kendisi.kocasi yıllardır komşu kızını taciz ediyormuş falan aklım almamıştı konuyu.sonra konu sahibi toz oldu millet ne yorumlar yapmıştı kadın sorulara cevap bile vermiyordu.anlatti toz oldu.kesin o da troldu
gercekten oyle, esra erol bdv ye de baksın arada, oradan konu secip programda isleyebilir malzeme cok burada daGerçek te olabilir.Esra Erol daha çok ekmek yer bu ülkede.
baktım şimdi, cheryto isimli falcı, küçük uyanıkKim bu ahlaksız
Kim baktırıyor ona öyle bilmiyorum, benim promosyon falıma bakmıştı çok kötüydü.Bu arada bugun bir tellweye giriyim dedim kabin abla diye biri cıktı karsıma yorumları cok iyi ama fiyatları ne kadar yüksekprofıl resmıne bakıp bunda kahve 7 kredi falandır diye düşünüp girmiştim, sasırdım baya
fotoğrafından belli tam böyle mahallede sallayan falcı teyzelere benziyorKim baktırıyor ona öyle bilmiyorum, benim promosyon falıma bakmıştı çok kötüydü.
Ahahahahahh ayy çok alemsin girip baktım vallaha da öylefotoğrafından belli tam böyle mahallede sallayan falcı teyzelere benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?