- 18 Şubat 2018
- 13.457
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.047
- 598
- 45
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.581
Kim ki o mahalle falcısı teyzeAhahahahahh ayy çok alemsin girip baktım vallaha da öyle
kahinabla diye biriKim ki o mahalle falcısı teyze?
medyum petek profil fotosunu değiştirmiş ama bu onun saral ipek (abbeydawn) olduğu gerçeğini değiştirmiyorMedyum Petek de bir ara iyidi sanki
Kesinlikle abbeydawn,ama ben ona daha önce hiç fal atmamıştım.Medyum petek hesabından kocamın ismine kadar söylemiş.Muhtemelen bu kadın hesap açıp açıp kapatıyor.medyum petek profil fotosunu değiştirmiş ama bu onun saral ipek olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Başka hesapları da vardır, yeni profil fotosu da photoshoplu zaten. Ben onun daha fazla fake hesabı olduğuna inanırım.Kesinlikle abbeydawn,ama ben ona daha önce hiç fal atmamıştım.Medyum petek hesabından kocamın ismine kadar söylemiş.Muhtemelen bu kadın hesap açıp açıp kapatıyor.
Rica ederimBiz pro üye olmadığımız için böyle toplu bir şekilde sayı bize görünmüyor. Teşekkürler canım yolladığın için. Ben üyeler>ziyaretçiler kısmından bakıyordum :))
AfraTafraNazAfranaz ı deneyen oldu mu? Çok atarlı bi tipe benziyor, bir de tutturmuş bir kitlem kitlem. İki lafından biri kitle.
Ben anlamıyorum arkadaş alt tarafı fal bakıyorsunuz ya. En iyisinin bile anlık durum diye anlattıklarının yarısı, gelecek diye anlattıklarının tamamı yanlış ama hava binbeşyüz.
Sanki siyasi parti genel başkanıAfranaz ı deneyen oldu mu? Çok atarlı bi tipe benziyor, bir de tutturmuş bir kitlem kitlem. İki lafından biri kitle.
Ben anlamıyorum arkadaş alt tarafı fal bakıyorsunuz ya. En iyisinin bile anlık durum diye anlattıklarının yarısı, gelecek diye anlattıklarının tamamı yanlış ama hava binbeşyüz.
Abbeydawn benim promosyon falima bakmisti sakız falı gibiydi bayaga önceydimedyum petek profil fotosunu değiştirmiş ama bu onun saral ipek (abbeydawn) olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Şimdi arattım da bir dönem kendi reklamını falan yapmış gelip sitedeAbbeydawn benim promosyon falima bakmisti sakız falı gibiydi bayaga önceydi
Ahahahah zaten belli buralarda olduğu, biz konuştuk sonra fotoğrafını değiştirdi.Şimdi arattım da bir dönem kendi reklamını falan yapmış gelip sitede
Alioth baktı öı sanaŞimdi arattım da bir dönem kendi reklamını falan yapmış gelip sitede
Dün atmıştım ama çok girip çıktı yorumlamadı bugün de iptal ettim artık. Zaten şu saat oldu ortada yok daha beklesem beklermişim. İyice sabırsız oldum çıktımAlioth baktı öı sana
aa çok enteresan ya nadıl olur hakikaten ben de anlamadımArkadaşlar falda 1. sıradayken nasıl 2. sıraya düşülüyor? Değiştirebiliyor mu falcılar sırayı?
Bemde iptal ettim peteği başkalarına baktı bana bakmadı kimsenin keyfini bekleyememArkadaşlar falda 1. sıradayken nasıl 2. sıraya düşülüyor? Değiştirebiliyor mu falcılar sırayı?
KK den senin bilgilerine, hayat detayına bakmak için zamana ihtiyaç duymuştur veya bilgilerini bulamayıp o yüzden bekletmiştir :) malum buralarda geziyorlarBemde iptal ettim peteği başkalarına baktı bana bakmadı kimsenin keyfini bekleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?