tellwe.com'da bakılan fallar!

KK den senin bilgilerine, hayat detayına bakmak için zamana ihtiyaç duymuştur veya bilgilerini bulamayıp o yüzden bekletmiştir :) malum buralarda geziyorlar
Aynen biliyor musun birinci sıradaydım bekliyorum çevrimiçi bakmıyor sonra falda görünüyor 1 saat 2 saat ama yok vallahi artık kimsenin keyfini bekleyemem sonuçta onlardan ben ödeme almıyorum ben çalışırken kimse benim keyfimi beklemiyorsa ben de kimsenin keyfini bekleyemem sonuçta onlarda orada biraz çalışan ben de bir müşterim bu ne kapris ya ben hiç bir para kazandım yani şöyle kapris kapris de olamadım

Dısarıda calısıyor olsalar kafemize müşteri gelsin diye ınsan avlamaya çalışırlar burada da nazlanmaktan fal bakmıyorlar ne ayıp
Böyle bağımlı bir kitle var ve kolayca da ulaşıyorlar haliyle, ayrıca onları tavlamaya çalışmaya ne gerek zaten tav olmuşlar Sözün özü bunları biz bu hale getirdik

Arkadaşlar uzun zamandır burayı takip eden biriyim sürekli paylaşıyorsunuz ya bizi izliyorlar falan diye o benim işte sizi falcıların izlediği falan yok yani ozellikle ruzgargulu bos bos imalarda bulunuyor surekli o kadar komik gorunuyor ki bende yıllar once binnaz tellwe arasında bol bol fal baktıran biriydim sonra tamamen gereksiz oldugunu farkederek bıraktım. siz kendinizi o kadar onemli insanlar sanıyorsunuz ki az once ruzgargulu yazmıs yok bilgileri alıyorlar falan diye niye alsınlar kardesim komik olmayın ya toplasan buradan gelen 5-10 kişisiniz sizin fallarınıza kaldıklarını mı dusunuyorsunuz gercekten. fala inanmayın bu olayı da bu kadar ciddiye almayın dısardan cok komik gorundugunu soylemek icin hesap acıp yazdım. kendinizi bu kadar kucultmeyin herkes ustune alınmasın bu arada buradan ne bilgi edinecek ayrıca komik olmayın ya sizin 10 lira paralarınıza mı kaldılar biraz sert konusuyorum ama gercek bu yani eger ki falcılar izliyorsa bile size guluyordur

Böyle bağımlı bir kitle var ve kolayca da ulaşıyorlar haliyle, ayrıca onları tavlamaya çalışmaya ne gerek zaten tav olmuşlar Sözün özü bunları biz bu hale getirdik
Evet dıgru bence de öyle, ama bakıyorum da çoğu öyle dönemlik adı geçen bir mahareti de olmayan falcı bile diyemeuecegımız insanlar. Cok az var öyle senelerdir talep gören, onlar da zaten reklama ihtiyacı olmayan işini emek gererek yapan kaliteli insanlar. Bazıları da görüyoruz buraya bile üye olup gelip laf atıyorlar burada adı geçenin fiyatı artıyor. İsini iyi yapanın kendine güvenenin böyle şeylere ihtiyacı olmaz zaten

İhtiyaçları yoksa neden bakıyorlar o zaman komik olan sizsiniz.yorumcusunuz kanımca buraya da yeni üye olmuşsunuz.

Evet ya bir de popülerliği arttıkça fiyatı katlayanlar var. Elifsucan ve yesilcingene bu konuda hep konuşuluyor mesela o kadar popüler olmalarına rağmen fiyatları hala çok makul. Ama daha dünkü tipler iki övülünce 2 haftada 5 katına çıkarıyorlar fiyatlarını. Onlara fal baktırsam nolur baktırmasam nolur diyorum sonra, zaten yaptığı eylemi komple art niyete dökmüş beni ne kadar doğru aydınlatabilir ki bu insan?

Siz falcı değilseniz bu konu size neden bu kadar dokundu onu anlamadık biz, bırakın yarası olan gocunsun?
Ha pardon yarası olan da sizsiniz zaten Biraz sert konuşmuşsunuz cidden ya çok dokundu bana Umarım diğer arkadaşlar benim kadar hassas değildir çok üzülecekler yoksa bu mesajınıza

Yorumcu zaten çok belli daha yeni açmış hesabı.yarasi olduğu çok belliyürekli olsaydı da kim oldugunu da yazsaydi.zor tabi yazamazzaten yorumcular kk üye olamıyor

Birazdan çıkar foyasi burdan ne yorumcular geldi geçtison günlerde burayı takip edip yorum yapan iki yorumcu var zaten onlardan biridir belki de ikiside kendisidir
Ben direkt olivia diye dusundum burada okuyup okuyup cevap diye kendi duvarına yazıyordu laf sokuyordu falan. Tam aynı şekil hareket

Kesınlıkle sonuna kadar katılıyorum!!! Kötu niyetli insanın enerjisi de kötu olur zaten, ne katabılır ki bana

Ben direkt olivia diye dusundum burada okuyup okuyup cevap diye kendi duvarına yazıyordu laf sokuyordu falan. Tam aynı şekil hareket
Öyle tabi çoklu hesabı bile olabilir neler gördük burda bizler ve burda bir üye biseyden şüphelendi mi hep doğru çıkıyordu.ve yorumcular burayı gayet yakında takip eder ve üyelik alip kendilerini bile övüp reklam yaptığı çoktur

Ay ben onu direkt ignore ettim yazmadım. Konusması cok liseli gibi, kendinizi önemli sanıyorsunuz fln.s yazmıs cevap vermeye bile değmez, direkt şikayet ettim geçtim.
Gitmiş bile çoktan şikayet edenlerin elleri dert görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…