tellwe.com'da bakılan fallar!

Falcılar bizi izleyip bakıyor yargımızı bu şekilde doğruladığın için teşekkür ederiz seni gidi akıllı geçinen, milletin 3 kuruşuna göz dikmiş zavallı fake falcı.

Benim laflarım zoruna gittiğine göre iyi yerden vurmuşum seni demektir, öyle ki hesap açıp sonra pasifleştirme acizliğindesin. Arkadaşımızın biri zaten ekran görüntüsüyle falnını attı, bilgiler hep burada yazdıklarından alınmıştı. Sen ve senin gibiler giderken biz dönüyorduk. Umut satıp, çakallıkla insanların emeğine paralarına göz koyma yolunuza taş koyduğum için böyle kudurursunuz işte. Ne oldu oyununuz, düzeniniz bozuldu foyanız çıktı di mi köylü kurnazları.

Ay ben onu direkt ignore ettim yazmadım. Konusması cok liseli gibi, kendinizi önemli sanıyorsunuz fln.s yazmıs cevap vermeye bile değmez, direkt şikayet ettim geçtim.
En çok kime geçirmiştim??? dur bakayım, olivia, saralipek/medyumpetek/abbeydawn, kahvenaz.... daha sayarız valla

Ara ara hak ettikçe hepsine geçiriyoruz valla ama en çok olivia ve medyumpetek ihtimali üzerinde durmak lazım
Falcılar bizi izliyorsa gülüyormuşmuş, valla biz de onlara gülüyoruz, üç kuruşluk akıllarıyla, bir sürü hesap açıp farklı falcı gibi davranıp, çok iyi fal baktıklarını yediğimizi zannediyorlar dolandırıcılar! Kendilerinden daha uyanık insan görünce kuduruyor böyle çünkü dolandırıcılık yoluna taş koyduk. Tabi ki cırlayacak

Arkadaşlar uzun zamandır burayı takip eden biriyim sürekli paylaşıyorsunuz ya bizi izliyorlar falan diye o benim işte sizi falcıların izlediği falan yok yani ozellikle ruzgargulu bos bos imalarda bulunuyor surekli o kadar komik gorunuyor ki bende yıllar once binnaz tellwe arasında bol bol fal baktıran biriydim sonra tamamen gereksiz oldugunu farkederek bıraktım. siz kendinizi o kadar onemli insanlar sanıyorsunuz ki az once ruzgargulu yazmıs yok bilgileri alıyorlar falan diye niye alsınlar kardesim komik olmayın ya toplasan buradan gelen 5-10 kişisiniz sizin fallarınıza kaldıklarını mı dusunuyorsunuz gercekten. fala inanmayın bu olayı da bu kadar ciddiye almayın dısardan cok komik gorundugunu soylemek icin hesap acıp yazdım. kendinizi bu kadar kucultmeyin herkes ustune alınmasın bu arada buradan ne bilgi edinecek ayrıca komik olmayın ya sizin 10 lira paralarınıza mı kaldılar biraz sert konusuyorum ama gercek bu yani eger ki falcılar izliyorsa bile size guluyordur
[/QUOTE]
Tamam sayko'cuğum.Çok komiğiz evet öyleyiz.Rahatladın mı?Bu kadar sert konuşman da aşırı yaraladı bizi ayrıca.

Olivia, altıncıhisleriolan ve kahinabla aktifmiş tellwe de şuan, onlardan biri de olabilir

Bu kadar çabuk banlanacak bir şey yok ama ortada, hakaret falan da yazmamış çünkü. Tek mesaj atmış o da bize. Bence yazdı kaçtı. Bunların türü böyle zaten kaçak oynar korkaklar :))
Atari I giderini yapıp gitmiş,bizden gelen 10 liraya mı kalmışlar.10 lira 10 lira bir servet harcadık oraya,sokaktan topluyoruz ya biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…