- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.641
Aaa neden acaba ya üzüldüm vallaaaa @ cisemmcnsss üyeliğini iptal etmiş
Ben promosyonları hiç tutmuyorum gereksiz kalabalık. Para verdiklerim bile fos çıkıyorken bir de promosyonlar gereksiz yer kaplamasın diyorum.Bütün promosyon fallarımı sildim hepsi bot zaten şöyle bir bakıyorum da tatmin olabileceğim bir fal 2.03 yani
Aklımda deli soru işaretleri, septisizmin doruklarından selamlarAaa neden acaba ya üzüldüm valla
shayla da fos evet, onu ben de görmüştüm. Bir çok falcının da normal üye hesabı da vardır zaten, dediğin gibi o iyi yorumlar hatta abartılı "öldüm bittim, hayatımın sırrını bile bildi, siz bir kahinsiniz" tarzındaki ütopik yorumlar direkt kendilerinin sahte hesaplarından yaptıkları yorumlar bence.ilk sırada olmanıza rağmen sizin yerinize arkanızdaki kişilere öncelik verilmesi şundan dolayı olabilir, misal siz 10 kredilik fal attıysanız sizin arkanızdaki bir kişi 30 kredilik fal atmıştır. fal beklerken bu sabırsızlık olayından dolayı falı geri çeken kişiler çok olduğu için falcı size bakım yaparken o kişiyi kaybetmekten korkmuş olabilir :) bu arada aynı nicke sahip olan üye ve falcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? shayla diye bir falcı var ama shayla diye bir üyelik de var yorumlarda görüyorum. yine aynı şekilde bi aralar 2-3 sene önce huyummavi diye bir falcı vardı başka birinde onun kopya falını yakalamıştım (çoklu hesap olduğunu ortaya çıkarmıştım yani) desteğe yazmıştım hemen, iade etmişlerdi falcı hesabına nolmuştu hatırlamıyorum ama. bu ara çok görüyorum yorumlarda shayla,huyummavi.. bu kişilerin yaptığı yorumlara da güvenmiyorum ben
valla hodri meydan tellwe forumda falcılar bile şikayetleniyodu ondan, müşterilere palavra sıktığı yetmezmiş gibi diğer falcılara da saldırıyormuşshayla da fos evet, onu ben de görmüştüm. Bir çok falcının da normal üye hesabı da vardır zaten, dediğin gibi o iyi yorumlar hatta abartılı "öldüm bittim, hayatımın sırrını bile bildi, siz bir kahinsiniz" tarzındaki ütopik yorumlar direkt kendilerinin sahte hesaplarından yaptıkları yorumlar bence.
Yalnız şimdi shaylaya laf attınız birazdan o da fake hesapla gelip size atarlanmasınşaşırmam valla
Ahahahah falcılar burada gelip bize atarlanacağına kendi içlerindeki düşmanlara baksınlarvalla hodri meydan tellwe forumda falcılar bile şikayetleniyodu ondan, müşterilere palavra sıktığı yetmezmiş gibi diğer falcılara da saldırıyormuşkaç sene önce bi gafletle baktırdım tek bir dediğini yaşamadım ahmak kafam
hiç sorma yaşatıyosa şu tellwe'nin adını kk yaşatıyo valla :)Ahahahah falcılar burada gelip bize atarlanacağına kendi içlerindeki düşmanlara baksınlarvalla iyi oluyor o dolandırıcılara, dinsizin hakından imansız gelirmiş
aynen öyle valla, müşterilerin yarısı buradan görüp gidiyordurhiç sorma yaşatıyosa şu tellwe'nin adını kk yaşatıyo valla :)
Arkadaşlar uzun zamandır burayı takip eden biriyim sürekli paylaşıyorsunuz ya bizi izliyorlar falan diye o benim işte sizi falcıların izlediği falan yok yaniozellikle ruzgargulu bos bos imalarda bulunuyor surekli o kadar komik gorunuyor ki bende yıllar once binnaz tellwe arasında bol bol fal baktıran biriydim sonra tamamen gereksiz oldugunu farkederek bıraktım. siz kendinizi o kadar onemli insanlar sanıyorsunuz ki az once ruzgargulu yazmıs yok bilgileri alıyorlar falan diye niye alsınlar kardesim komik olmayın ya toplasan buradan gelen 5-10 kişisiniz sizin fallarınıza kaldıklarını mı dusunuyorsunuz gercekten. fala inanmayın bu olayı da bu kadar ciddiye almayın dısardan cok komik gorundugunu soylemek icin hesap acıp yazdım. kendinizi bu kadar kucultmeyin herkes ustune alınmasın bu arada buradan ne bilgi edinecek ayrıca komik olmayın ya sizin 10 lira paralarınıza mı kaldılar biraz sert konusuyorum ama gercek bu yani eger ki falcılar izliyorsa bile size guluyordur
o kadın müşteriyi fena kolluyo 1-2 gün art arda fal gelsin ücret arttırıyo hemen. 15 krediye baktığı fal numune gibiydi 30 krediye konuşturabiliyoruzdur inşallahBu arada 25 di 30 olmuş
Ayy ben de seni çağıracaktım gel gel tam senlik olay var diyeKız hanımefendi ciddiye almayın deyip kendin ciddiye alıp 82737373 paragraf niye döşüyorsun. Ayrıca madem bıraktın bu fal işlerini ne diye hala konuyu takip edip didikliyorsun. 10-15 liraya muhtaç halinle gelip didiklemiş olabilir misin acaba hınzır seni
Evet bu çok mantıklı ama bu durumda atıyorum ben 1. Sıradayken bekleyen 5 fal varsa 4 e düşüyo ama ben yine 1. Sırada oluyorum. Dün 1 den ikiye geriledim noluyoruz dedimilk sırada olmanıza rağmen sizin yerinize arkanızdaki kişilere öncelik verilmesi şundan dolayı olabilir, misal siz 10 kredilik fal attıysanız sizin arkanızdaki bir kişi 30 kredilik fal atmıştır. fal beklerken bu sabırsızlık olayından dolayı falı geri çeken kişiler çok olduğu için falcı size bakım yaparken o kişiyi kaybetmekten korkmuş olabilir :) bu arada aynı nicke sahip olan üye ve falcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? shayla diye bir falcı var ama shayla diye bir üyelik de var yorumlarda görüyorum. yine aynı şekilde bi aralar 2-3 sene önce huyummavi diye bir falcı vardı başka birinde onun kopya falını yakalamıştım (çoklu hesap olduğunu ortaya çıkarmıştım yani) desteğe yazmıştım hemen, iade etmişlerdi falcı hesabına nolmuştu hatırlamıyorum ama. bu ara çok görüyorum yorumlarda shayla,huyummavi.. bu kişilerin yaptığı yorumlara da güvenmiyorum ben
bak onu hiç yaşamadım işte kelimelerin tıkandığı anEvet bu çok mantıklı ama bu durumda atıyorum ben 1. Sıradayken bekleyen 5 fal varsa 4 e düşüyo ama ben yine 1. Sırada oluyorum. Dün 1 den ikiye geriledim noluyoruz dedim
Acaba 1. Sıradayken o başkasına bakarken geçici süre o kişi mi 1 e yükseliyor? Bu da ihtimalbak onu hiç yaşamadım işte kelimelerin tıkandığı an
hshahsahah kafamda deli sorulaarrAcaba 1. Sıradayken o başkasına bakarken geçici süre o kişi mi 1 e yükseliyor? Bu da ihtimalaman ya neyse bunu da yaşamış olduk tellwe de şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?