tellwe.com'da bakılan fallar!

ilk sırada olmanıza rağmen sizin yerinize arkanızdaki kişilere öncelik verilmesi şundan dolayı olabilir, misal siz 10 kredilik fal attıysanız sizin arkanızdaki bir kişi 30 kredilik fal atmıştır. fal beklerken bu sabırsızlık olayından dolayı falı geri çeken kişiler çok olduğu için falcı size bakım yaparken o kişiyi kaybetmekten korkmuş olabilir :) bu arada aynı nicke sahip olan üye ve falcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? shayla diye bir falcı var ama shayla diye bir üyelik de var yorumlarda görüyorum. yine aynı şekilde bi aralar 2-3 sene önce huyummavi diye bir falcı vardı başka birinde onun kopya falını yakalamıştım (çoklu hesap olduğunu ortaya çıkarmıştım yani) desteğe yazmıştım hemen, iade etmişlerdi falcı hesabına nolmuştu hatırlamıyorum ama. bu ara çok görüyorum yorumlarda shayla,huyummavi.. bu kişilerin yaptığı yorumlara da güvenmiyorum ben

shayla da fos evet, onu ben de görmüştüm. Bir çok falcının da normal üye hesabı da vardır zaten, dediğin gibi o iyi yorumlar hatta abartılı "öldüm bittim, hayatımın sırrını bile bildi, siz bir kahinsiniz" tarzındaki ütopik yorumlar direkt kendilerinin sahte hesaplarından yaptıkları yorumlar bence.
Yalnız şimdi shaylaya laf attınız birazdan o da fake hesapla gelip size atarlanmasın şaşırmam valla

valla hodri meydan tellwe forumda falcılar bile şikayetleniyodu ondan, müşterilere palavra sıktığı yetmezmiş gibi diğer falcılara da saldırıyormuş kaç sene önce bi gafletle baktırdım tek bir dediğini yaşamadım ahmak kafam

Ahahahah falcılar burada gelip bize atarlanacağına kendi içlerindeki düşmanlara baksınlar valla iyi oluyor o dolandırıcılara, dinsizin hakından imansız gelirmiş

Kız hanımefendi ciddiye almayın deyip kendin ciddiye alıp 82737373 paragraf niye döşüyorsun. Ayrıca madem bıraktın bu fal işlerini ne diye hala konuyu takip edip didikliyorsun. 10-15 liraya muhtaç halinle gelip didiklemiş olabilir misin acaba hınzır seni

Ayy ben de seni çağıracaktım gel gel tam senlik olay var diye o sıra bir işim çıktı, neyse ki görmüşsün
Tam bizim dişimize göre di mi

Evet bu çok mantıklı ama bu durumda atıyorum ben 1. Sıradayken bekleyen 5 fal varsa 4 e düşüyo ama ben yine 1. Sırada oluyorum. Dün 1 den ikiye geriledim noluyoruz dedim

ferelf diye biri gelmiş ona kahve falı attım. allahım bu kadar mı konular birbirine karıştırılır faciaydı ne bir noktalama işareti, kelimeler desen birbirine girmiş.. bi heves edip denemek istedim okuduğumu anlamadım kendimi uzaylı gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…