- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.661
iade alabildiniz mi?ferelf diye biri gelmiş ona kahve falı attım. allahım bu kadar mı konular birbirine karıştırılır faciaydı ne bir noktalama işareti, kelimeler desen birbirine girmiş.. bi heves edip denemek istedim okuduğumu anlamadım kendimi uzaylı gibi hissettim
Tutturduğu bir şey var mı peki?Kızlar ben bana bakmayan medusaya attım ama atmaz olaydım kadın beni gömdü resmen. Çok kötüydü sanırım falım dedi ki daha söyleyemediklerim var yavrucum hakkını helal etdaha ne söyleyeceksin teyzecim bundan kötüsü 1 günlük ömrün kaldı falandır yani, sevdiğim beyin sevgilisi varmış falan bunlar bana sökmez artık kasmasaydın o kadar
henüz değil. kendisinden cevap gelmediiade alabildiniz mi?
O seni suçlu buluyor sen adım atarsan gene gelir ama sonu yok demiş. Karşına başkası çıkacak demiş. İçten içe ne düşünüyor bilmiyorum ama adamın beni suçladığı falan yok o kısım alakasız zaten. Sonra yoruma hakkını helal et söyleyemediklerim var demiş. Seni hiç sevmiyor hayatında başkası var falan diyecekti diyemedi herhalde ama bu kadar kasması gerdi beni hani sorumun dışında bir mevzu var da onunla alakalı kötü bişey mi gördü falan diye. Önüne bak bence onu unut de geç niye gizemli gizemli konuşup insanı geriyorsunTutturduğu bir şey var mı peki?
kesinlikle, 7 lira da olsa 10 lira da olsa bırakmamak lazımhenüz değil. kendisinden cevap gelmedi
olmadı yarın desteğe yazarım bu ne böyle özensiz
İki kelimeyi bir araya getiremeyen çok tip var ya sitede okuyorum bazen iyi birşey demiş herhalde diyorum ama emin olamıyorum o kadar saçma yazmış oluyorhenüz değil. kendisinden cevap gelmedi
olmadı yarın desteğe yazarım bu ne böyle özensiz
ay amaan ya zaten öyle o denli sevmeme durumu olsa insan seziyor bir şekil, veya seni suçlama durumu olsa sana sezdirirdi bir şekildeO seni suçlu buluyor sen adım atarsan gene gelir ama sonu yok demiş. Karşına başkası çıkacak demiş. İçten içe ne düşünüyor bilmiyorum ama adamın beni suçladığı falan yok o kısım alakasız zaten. Sonra yoruma hakkını helal et söyleyemediklerim var demiş. Seni hiç sevmiyor hayatında başkası var falan diyecekti diyemedi herhalde ama bu kadar kasması gerdi beni hani sorumun dışında bir mevzu var da onunla alakalı kötü bişey mi gördü falan diye. Önüne bak bence onu unut de geç niye gizemli gizemli konuşup insanı geriyorsun
80 küsür yaşındaymış öyle demiş falında, o yaşta telwede ne yapıyor acaba. Yavrum kızım oğlum diye yolunu buluyor bence yaşı 50 den fazla değildir, profil de annesinin gençliği falan herhaldeay amaan ya zaten öyle o denli sevmeme durumu olsa insan seziyor bir şekil, veya seni suçlama durumu olsa sana sezdirirdi bir şekilde
Ben de o falcının profiline baktım da çok ponçik bir teyze edasıyla konuşuyor herkesle, kötü yorum yapmış biri, ona bile niye böyle yaptın kızım çok üzüldüm demiş. Eğer gerçekten saf masum bir teyzeyse bilemem ama bu kadar yumuşak başlılık bana çok samimi gelmedi bilemiyorum.
Ne baktırdın kuzum sen? Beğendin mi?Havadis beni detaylı bakım a çağırmış incinmiş
Ahahhaha allah iyiliğini versin ya al benden de o kadar, ben öğretmenim, 50-60 yaşındaki öğretmenler telefondan doğru düzgün yazamıyor bile, bu nasıl böyle akıcı bir şekilde yazıyor falları, 80 yaşında bir de80 küsür yaşındaymış öyle demiş falında, o yaşta telwede ne yapıyor acaba. Yavrum kızım oğlum diye yolunu buluyor bence yaşı 50 den fazla değildir, profil de annesinin gençliği falan herhalde
neye incinmiş ya para verip bir de trip çekiyoruz arkadaşHavadis beni detaylı bakım a çağırmış incinmiş
Aynı fikirdeyim 40 + en fazla80 küsür yaşındaymış öyle demiş falında, o yaşta telwede ne yapıyor acaba. Yavrum kızım oğlum diye yolunu buluyor bence yaşı 50 den fazla değildir, profil de annesinin gençliği falan herhalde
ooo yardımcı falan krallar yaAynı fikirdeyim 40 + en fazla80 kusur yaşında biri uygulamaya girecek fal bakacak yok yav atın da az atın dimi okursa burayı yalanı hazır yardimcim yazıyor der.cunku eskiden Zeynep ana miydi neydi o vardı öyle demişti.fal bakarken
Ahahhaha allah iyiliğini versin ya al benden de o kadar, ben öğretmenim, 50-60 yaşındaki öğretmenler telefondan doğru düzgün yazamıyor bile, bu nasıl böyle akıcı bir şekilde yazıyor falları, 80 yaşında bir dehelal okkalı yalan bulmuş
İyi taktik ama, yaşına hürmeten saygıda kusur etmeyecekler artı ooo ne tecrübe vardır bunda şimdi diyeceklerAynı fikirdeyim 40 + en fazla80 kusur yaşında biri uygulamaya girecek fal bakacak yok yav atın da az atın dimi okursa burayı yalanı hazır yardimcim yazıyor der.cunku eskiden Zeynep ana miydi neydi o vardı öyle demişti.fal bakarken
Kahve attım detaylıya çağırmış iki kişi sordum diyeNe baktırdın kuzum sen? Beğendin mi?
Bunlar işin raconunu bulmuş herşeye yalanları hazırooo yardımcı falan krallar yayardımcısı var ama 7-10 liralık fallara tav oluyorlar o da enteresan
İki kişi sormasan da detaylıya çağırıyor o ya, hiç mi bakmadı direkt mi çağırdı?Kahve attım detaylıya çağırmış iki kişi sordum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?