tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar ben bana bakmayan medusaya attım ama atmaz olaydım kadın beni gömdü resmen. Çok kötüydü sanırım falım dedi ki daha söyleyemediklerim var yavrucum hakkını helal et daha ne söyleyeceksin teyzecim bundan kötüsü 1 günlük ömrün kaldı falandır yani, sevdiğim beyin sevgilisi varmış falan bunlar bana sökmez artık kasmasaydın o kadar

Tutturduğu bir şey var mı peki?

Tutturduğu bir şey var mı peki?
O seni suçlu buluyor sen adım atarsan gene gelir ama sonu yok demiş. Karşına başkası çıkacak demiş. İçten içe ne düşünüyor bilmiyorum ama adamın beni suçladığı falan yok o kısım alakasız zaten. Sonra yoruma hakkını helal et söyleyemediklerim var demiş. Seni hiç sevmiyor hayatında başkası var falan diyecekti diyemedi herhalde ama bu kadar kasması gerdi beni hani sorumun dışında bir mevzu var da onunla alakalı kötü bişey mi gördü falan diye. Önüne bak bence onu unut de geç niye gizemli gizemli konuşup insanı geriyorsun

ay amaan ya zaten öyle o denli sevmeme durumu olsa insan seziyor bir şekil, veya seni suçlama durumu olsa sana sezdirirdi bir şekilde
Ben de o falcının profiline baktım da çok ponçik bir teyze edasıyla konuşuyor herkesle, kötü yorum yapmış biri, ona bile niye böyle yaptın kızım çok üzüldüm demiş. Eğer gerçekten saf masum bir teyzeyse bilemem ama bu kadar yumuşak başlılık bana çok samimi gelmedi bilemiyorum.

80 küsür yaşındaymış öyle demiş falında, o yaşta telwede ne yapıyor acaba. Yavrum kızım oğlum diye yolunu buluyor bence yaşı 50 den fazla değildir, profil de annesinin gençliği falan herhalde

80 küsür yaşındaymış öyle demiş falında, o yaşta telwede ne yapıyor acaba. Yavrum kızım oğlum diye yolunu buluyor bence yaşı 50 den fazla değildir, profil de annesinin gençliği falan herhalde
Ahahhaha allah iyiliğini versin ya al benden de o kadar, ben öğretmenim, 50-60 yaşındaki öğretmenler telefondan doğru düzgün yazamıyor bile, bu nasıl böyle akıcı bir şekilde yazıyor falları, 80 yaşında bir de helal okkalı yalan bulmuş

Aynı fikirdeyim 40 + en fazla 80 kusur yaşında biri uygulamaya girecek fal bakacak yok yav atın da az atın dimiokursa burayı yalanı hazır yardimcim yazıyor der.cunku eskiden Zeynep ana miydi neydi o vardı öyle demişti.fal bakarken

ooo yardımcı falan krallar ya yardımcısı var ama 7-10 liralık fallara tav oluyorlar o da enteresan

İyi taktik ama, yaşına hürmeten saygıda kusur etmeyecekler artı ooo ne tecrübe vardır bunda şimdi diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…