tellwe.com'da bakılan fallar!

Bunlar işin raconunu bulmuş herşeye yalanları hazırne 80yasindasi tobe tobe bu kadar da olmaz.
80 yaşındaki kişinin teknoloji okur-yazarlığı seviyesi zaten malumunuz yani.

Sabah gelip bize çemkirip kaçan fake falcı da "gizliden bakıyorlar konuya dediğiniz kişi bendim falcılar falan değil" demişti. Kardeş 9 tane ziyaretçi, 3 üye görünüyor konunun içinde, 9 ziyaretçi anonimden 1 tanesi sen ol diğer sekizi kim? Beyni de yok bunların herkesi kendi gibi salak sanıyorlar galiba. Alışmışlar çoklu hesap açmaya diğer 8 ziyaretçi de onun çoklu hesaplarıdır yersen...

İki kelimeyi bir araya getiremeyen çok tip var ya sitede okuyorum bazen iyi birşey demiş herhalde diyorum ama emin olamıyorum o kadar saçma yazmış oluyor
ya sırf süre sıkıntısı olmasın koştur koştur bakım olmasın diye yorumu bi yere yazıp öyle kopyala yapıştır olarak gönderen falcılar var özenli çalışan falcılar mutlaka var yani. şeyi de anlıyorum sesli klavyeden yorum yapıyor kimisi o da kelimeleri saçma sapan çeviriyor alakasız şeyler çıkıyor ortaya ama öyle ufak tefek hataları kendin çevirebiliyosun. böyle olunca napiyim iki kelime değil üç kelime değil on kelime yazdıysa beşi okunmuyor. uzun bi yorum birbirine karışık cümleler, dinlene dinlene okudum kendimi o kadar zorladım ki

Son düzenleme:
Ay bu senin geçen gün dediğin crayz world mü bu nasıl bir yer arkadaş nereye düştük
Yarım yamalak İngilizcesiyle bu müthiş özgüveni ve insanları 80 yaşındayım canım kızım masallarıyla kandırıp 5 yıldız vermeye ikna edebildiğini gördüğü için ona dünya CrayZ zaten bu hayatı bu çakallar yaşıyor arkadaş. Bize crazy ona Crayz bu dünya, ismi gibi kendi de çakma, tam ibretlik cinsten

yalnız çok ağır konuşuyosunuz ben olsam ben de zıplardım buraya

yalnız çok ağır konuşuyosunuz ben olsam ben de zıplardım buraya
Bu ağır konuşmuş halim değil ama benim :)) çoklu hesap açıp, eski hesabına bakarak yeni hesaptan her şeyi gördüğünü iddia ederek yazıyorlar, insanlar da şaşırıp inanıyor tabi, aa nasıl bildi diyerek. Bu şekilde de para topluyorlar insanlardan bu bir dolandırma türüdür. Daha 2-3 gün önce geldi başıma anlatmıştım hatta, baktığı fal sayısı 49du bir falcının, ben de 7 liraya fal attım ve birinci sıradaydım bakmadı bekletti biri daha geldi peşime, bir baktım onu yorumlamış, baktığı fal sayısı 50 olmuş ve bu sayede fal ücreti de 7 den 10 tl ye yükselmiş, hemen benim falı iptal etti bir daha yollar mısınız sorun oldu falan diye yalan söyledi, maksadı benden 7 yerine 10 almak. Bu ahlaksıztır, bunun resmi adı dolandırıcılıktır. Olanı söylüyorum ben. Üstüne alınanlar da bunu yapıyor demektir zaten. Sessizce, insanca köşesinde işini yapan fal bakan, insanlara yardımcı olanlara lafımız olmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…