- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.701
AY İNANMIYORUMMMM...Kopyalamış ...üstelik temizlemeye bile gerek duymamış...Eyvahlar olsun...rezillik...Ferefelf baktırmayın dusuk kredili fallar uzak durun
Al işte bu dolandırıcılık değil de nedir, bunlara dolandırıcı demek niye ağır konuşmak olsun, hafif bile kalıyor esasen, yine de seviyemizi bozmuyoruz.Ferefelf baktırmayın dusuk kredili fallar uzak durun
Ferelf in profiline baktım. 10 yıllık tecrübe diyor. 10 yıllık dolandırıcıFerefelf baktırmayın dusuk kredili fallar uzak durun
Kuzum suç bizde aslında, fal denilen konu ne ki zaten ne kadar gerçekliği var da biz falcının gerçekliğini sorguluyoruzFerelf in profiline baktım. 10 yıllık tecrübe diyor. 10 yıllık dolandırıcı
Ya kızlar cidden asabım çok bozulduğu için dalgaya vuruyorum artık, izahı olmayanın mizahı olur ne yapalım.
Şu tellweye bakın ya tam bir distopya
Ya böyle arkadaşın gelir kahve içip çevirirsin, o da bakar falan, birazı tutar birazı tutmaz, öyle bir şey fal benim için zaten. Ufak bir kafa dağıtmaca, keyif, biraz da umutlanma vesilesi. Ben hiçbir zaman her şeyimi bilmelerini beklemedim. Arkadaşım da olmadıkları için, mesai yapıyorlar ve bir ücreti olmalı diyerek zaten veriyoruz parayı. Buraya kadar sorun yok. Ama her dokunduğumuzun da kabak çıkması isyan ettiriyor.Kuzum suç bizde aslında, fal denilen konu ne ki zaten ne kadar gerçekliği var da biz falcının gerçekliğini sorguluyoruzŞurada sözde fal dedikleri saçmalıklara para verdikten sonra üstüne ya gereksiz umutlanıyoruz ya da bunalım yaratıyoruz kendimize. Sonuç ise bambaşka bir yere gidiyor ki sözde en kalitelisi en dürüstünden en yalancısına kadar böyle maalesef biz önce kendimizi kurtarsak da onlara da desek ki ne haliniz varsa görün
desteğe şikayet etmek lazım aslındaBu ağır konuşmuş halim değil ama benim :)) çoklu hesap açıp, eski hesabına bakarak yeni hesaptan her şeyi gördüğünü iddia ederek yazıyorlar, insanlar da şaşırıp inanıyor tabi, aa nasıl bildi diyerek. Bu şekilde de para topluyorlar insanlardan bu bir dolandırma türüdür. Daha 2-3 gün önce geldi başıma anlatmıştım hatta, baktığı fal sayısı 49du bir falcının, ben de 7 liraya fal attım ve birinci sıradaydım bakmadı bekletti biri daha geldi peşime, bir baktım onu yorumlamış, baktığı fal sayısı 50 olmuş ve bu sayede fal ücreti de 7 den 10 tl ye yükselmiş, hemen benim falı iptal etti bir daha yollar mısınız sorun oldu falan diye yalan söyledi, maksadı benden 7 yerine 10 almak. Bu ahlaksıztır, bunun resmi adı dolandırıcılıktır. Olanı söylüyorum ben. Üstüne alınanlar da bunu yapıyor demektir zaten. Sessizce, insanca köşesinde işini yapan fal bakan, insanlara yardımcı olanlara lafımız olmadı hiç.
Onu da yaptık hiçbir şey olmuyor, falcıya uyarı gönderdik diyorlar. Gönderdi mi göndermedi mi o da belli değil. 1-2 tane merak ettiğim düzgün tipler dışında ben saldım artık fal falan atmıyorum, tiye alıp geçiyorum.desteğe şikayet etmek lazım aslında
Haklısın ne diyim, asgari beklenti bu ve onu bile karşılayamıyorlar…Ya böyle arkadaşın gelir kahve içip çevirirsin, o da bakar falan, birazı tutar birazı tutmaz, öyle bir şey fal benim için zaten. Ufak bir kafa dağıtmaca, keyif, biraz da umutlanma vesilesi. Ben hiçbir zaman her şeyimi bilmelerini beklemedim. Arkadaşım da olmadıkları için, mesai yapıyorlar ve bir ücreti olmalı diyerek zaten veriyoruz parayı. Buraya kadar sorun yok. Ama her dokunduğumuzun da kabak çıkması isyan ettiriyor.
Birkaç hafta fal detoksu iyi gelir :)))Benim de kredim kaldı az bişey hiç kimseye atasım yok. Zaten enerjim yerlerde azıcık dursun zararı yok
Bende kredi kaldığı için kalsın bi süre olmadıBenim de kredim kaldı az bişey hiç kimseye atasım yok. Zaten enerjim yerlerde azıcık dursun zararı yok
elifsucana baktırdıysanız öyle bir ihtimal varArkadaşlar bişey soracam ben bu falcılara yeni biri için baktırıyordum sürekli ,ama şu anda yeni kişiyle değilde falda bahsettikleri gelişmeleri eski sevgilimle yaşıyorum karıştırıyor olabilirler mi kişileri fal bakan kişiler
Ona baktırmadım hayırelifsucana baktırdıysanız öyle bir ihtimal vargeçmişle geleceği karıştırarak anlattığı bilinir onun da
Nasıl yani şaka mı buFerefelf baktırmayın dusuk kredili fallar uzak durun
Dolandırıcılık da bir zeka ister, bunun yaptıgı nedir bilemedim, insan copy paste yapar da bari kendınden bir seyler ekler onu da mı yapmıyorsun bari temizle ya yuhFerelf in profiline baktım. 10 yıllık tecrübe diyor. 10 yıllık dolandırıcı
Ya kızlar cidden asabım çok bozulduğu için dalgaya vuruyorum artık, izahı olmayanın mizahı olur ne yapalım.
Şu tellweye bakın ya tam bir distopya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?