tellwe.com'da bakılan fallar!

Ferefelf baktırmayın dusuk kredili fallar uzak durun
Ferelf in profiline baktım. 10 yıllık tecrübe diyor. 10 yıllık dolandırıcı
Ya kızlar cidden asabım çok bozulduğu için dalgaya vuruyorum artık, izahı olmayanın mizahı olur ne yapalım.
Şu tellweye bakın ya tam bir distopya

Kuzum suç bizde aslında, fal denilen konu ne ki zaten ne kadar gerçekliği var da biz falcının gerçekliğini sorguluyoruz Şurada sözde fal dedikleri saçmalıklara para verdikten sonra üstüne ya gereksiz umutlanıyoruz ya da bunalım yaratıyoruz kendimize. Sonuç ise bambaşka bir yere gidiyor ki sözde en kalitelisi en dürüstünden en yalancısına kadar böyle maalesef biz önce kendimizi kurtarsak da onlara da desek ki ne haliniz varsa görün

Ya böyle arkadaşın gelir kahve içip çevirirsin, o da bakar falan, birazı tutar birazı tutmaz, öyle bir şey fal benim için zaten. Ufak bir kafa dağıtmaca, keyif, biraz da umutlanma vesilesi. Ben hiçbir zaman her şeyimi bilmelerini beklemedim. Arkadaşım da olmadıkları için, mesai yapıyorlar ve bir ücreti olmalı diyerek zaten veriyoruz parayı. Buraya kadar sorun yok. Ama her dokunduğumuzun da kabak çıkması isyan ettiriyor.

desteğe şikayet etmek lazım aslında

desteğe şikayet etmek lazım aslında
Onu da yaptık hiçbir şey olmuyor, falcıya uyarı gönderdik diyorlar. Gönderdi mi göndermedi mi o da belli değil. 1-2 tane merak ettiğim düzgün tipler dışında ben saldım artık fal falan atmıyorum, tiye alıp geçiyorum. cognitive in kafasını yaşıyorum :)))

Haklısın ne diyim, asgari beklenti bu ve onu bile karşılayamıyorlar…

Arkadaşlar bişey soracam ben bu falcılara yeni biri için baktırıyordum sürekli ,ama şu anda yeni kişiyle değilde falda bahsettikleri gelişmeleri eski sevgilimle yaşıyorum karıştırıyor olabilirler mi kişileri fal bakan kişiler

elifsucana baktırdıysanız öyle bir ihtimal var geçmişle geleceği karıştırarak anlattığı bilinir onun da

Dolandırıcılık da bir zeka ister, bunun yaptıgı nedir bilemedim, insan copy paste yapar da bari kendınden bir seyler ekler onu da mı yapmıyorsun bari temizle ya yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…