- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.721
Çok haklısın. Ne olsa fal atan bulunur diye kafalar aşırı rahat demek ki. Zaten ne ilk ne de son hesabıdır. Kapatılsa bile başka açar oradan devamDolandırıcılık da bir zeka ister, bunun yaptıgı nedir bilemedim, insan copy paste yapar da bari kendınden bir seyler ekler onu da mı yapmıyorsun bari temizle ya yuh
Baya kötü ya insan ekmek parası kazandığı bir ise böyle saygısızlık yapmamalıÇok haklısın. Ne olsa fal atan bulunur diye kafalar aşırı rahat demek ki. Zaten ne ilk ne de son hesabıdır. Kapatılsa bile başka açar oradan devam
kredı nasıl kazanıyorsunuz ?dünya kredim var harcayacak insan yok kimi denesek fos çıktı iyice soğumaya başladım ben bu işten
Sıradayım bekliyorumPolymnia deneyen var mı?
alıyorumkredı nasıl kazanıyorsunuz ?
Dünden beri gözüme takılıyor,bir gelsin bakalım falSıradayım bekliyorumdinlenip geleceğim demiş. Ben detoks falan yapamam
Benim de gözüme çok takıldı yaa yoksa atmazdım vallaDünden beri gözüme takılıyor,bir gelsin bakalım fal.
İyi değil bildiğim kadarıyla ama ben baktırmadım hiç. Ona da çoklu hesap demişler zamanında.Agnoraya baktıran oldu mu hiç
O zaman burayı kollayacağım çünkü benim kredim kaldı tutuyum diyorum tövbe diyorum kendimi ya kredi satın alırken yada falcı ararken buluyorumİyi değil bildiğim kadarıyla ama ben baktırmadım hiç. Ona da çoklu hesap demişler zamanında.
KimeVe gene kendimi tutamadım Fal attım
Seni bizden başka kim daha iyi anlayabilir yaO zaman burayı kollayacağım çünkü benim kredim kaldı tutuyum diyorum tövbe diyorum kendimi ya kredi satın alırken yada falcı ararken buluyorum
Bi yandan gülüyorum bi yandan ağlıyorumKadının ağzıma sıçması pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?