tellwe.com'da bakılan fallar!

Dolandırıcılık da bir zeka ister, bunun yaptıgı nedir bilemedim, insan copy paste yapar da bari kendınden bir seyler ekler onu da mı yapmıyorsun bari temizle ya yuh
Çok haklısın. Ne olsa fal atan bulunur diye kafalar aşırı rahat demek ki. Zaten ne ilk ne de son hesabıdır. Kapatılsa bile başka açar oradan devam

2 gün önce yeşil çingene’ye fal attım iade etmiş , sonra hadi elifsucana atayım dedim o da dünden beri bakmadı o da iade olacak sanırım. Bir tane düzgün birini bulamadım sitede burda yorumları bekleyeceğim artık , hangisine iyi derseniz ona atacağım

Ben de telefon faturamın hesap kesimini beklıyorum Her ay kendıme 50 tl fal kotası koymustum, yesıl cingeneye gonderıcem bayadır atmamıştım ona sohbetini özledim valla

Ya askında bır de yıldızname baktırmak cok istiyorum, fal sepetinde Fulya cok iyi demis herkes yıldızname ıcın. Tellwede bakanlar biraz uyduruk kalıyor bence yıldıznameye. Acaba ona mı baktırsam ama cok pahalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…