tellwe.com'da bakılan fallar!

Onu da hiç denemedim ama fal sepeti komple pembeci geliyor bana. Yani tamam itiraf edemesem de içten içe mutlu sonlu fal istiyor gönlüm ama bunlar da masal anlatıyor direkt

Kızlar soru sordum eski iş yerime dönüş var mı dedim bana demişki dönmemelisin yeni işe bak ablacığım bir kere ben sana fikrini sormadım sadece dönüşüm olur mu diye sordum bir de şu andaki ilişkimi sordum eskiyi mi beklemeyelim yoksa bunla devam etmeli miyim dedim bir de maddi durumumu sordum bana sabret demiş eski boş ver yenile devam et demiş ben de yani sordum sorulara gelen yorum alakasız olunca ve 8 dakika içerisinde pat diye gelince tek yıldız verdim ve bot zannettim arkadaşlar bot heralde uzak durun dedim Hatun ağzıma sıçmış Gerçekten şöyle kredisini geçtim yüksek kredili de olur adamakıllı bir falcı yok mu

Ronan 100 yapmış mesela 100 kredilik bir falcı ıdeğil bence Havadisi nde bazı noktaları beğendim çünkü evet bildiği noktalar vardı ama oda 20’den 30’a çıkardı dün attım sonra bana iptal Edip detaylı fala çağırdı Sonra da kahve falında 50’ye çıkar dı Böyle sanki karşıdakine Varoş gibi davrandıkları zaman ben çok haz etmiyorum Bu arada baktırdım falcıları tek tek yazıp yorum yapmak istiyorum

Tellwede olduğunu sanmıyorum sorulan soruya evet hayır denip hiç yorum yapılmayınca ben de sinir oluyorum,yorumdan kastım da nedenler niçinler. Yoksa akıl verilince hoş olmuyor

Ronan çok güzel bir fal bakmıştı hakkını yiyemem ama henüz hiçbirşey çıkmadı. Zamanda kaybolmuş gibi falı, birşeyler olacakmış ama bir türlü olamamış gibi öylece bekliyor

Gülfem: Ozamanlar canlı fal baktırmıştım telve yeni hesap açmıştım buradan biriyle çok samimiydim ve dedikleri alakasız hiçbir şeyde çıkmadı iş yerime de geri döner miyim diye baktırmıştım

Hein1981: Bu ablaya da canlı fala gittim saatte 1:00 bir kelime anca yazdı ve iş ile ilgili gitmiştim Buda çıkmadı

Akay35: Burada samimi olduğum biri baktı falın çıktığını söylemişti ben de gene işle ilgili baktırdım patronumla ilgili dediğin şeyler doğruydu kişilik analizi ama bu falda çıkmadı bir de eskiden birinin geleceği ve çok güzel bir aşk yaşayacağımı söyledi hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamışm diyecekmişim çok güzel bir aşk yaşadım evet doğru çok kısa sürdü evet çok güzeldi ama yeni biriyle hatta şu anda fal baktırmama neden olan biriyle

Ronan: Tamamen tozpembe bir faldı şu an evliydim fala göre ama hiçbir şey çıkmadı 50 kredi iken baktırmıştım

Alioth: Bu falda da dedi bir tutarlı şeyler vardı bir gel git olacak dedi o gel git olmadı ama karşıdaki kişinin genel yapısı ile ilgili doğru şeyler söyledi ama dedikleri olmadı ama evet doğru karşı taraf birazcık geri çekilme enerjisinidaydı

Baltarot: Söylediği şeyler internetten de bulabileceğim şeylerdi kart attım Tarot attım daha doğrusu Ve bana yaptığı yorumlar atıyorum Güneş kartı güneş kartı demek Aydın’ı temsil eder güzelliği temsil eder gibiydi sonuç olarak onu da dedikleri olmadı

Oliviateller: Bu yorumcu ile ilgili duygularım darmadağın Çünkü kendisi çok spesifik bir detay bilmişti ama sonradan fark ettim ki buraya yazmışım oda oradan görmüş herneyse bildiğini zannetmiştim bilemedi vadesine de daha var ama onunda olacağını zannetmiyorum

Bolivya : kendisi sordugum sorulara hiçbir şekilde odaklanmadan sadece kartın anlamlarını yazmış ve kendisine diyorum ki ben bu kartları internetten de seçip anlamlarına bakabilirim ben de biliyorum tılsım kartların ,para yok kupanın aşk olduğunu vs ben kişiyle alakalı. O kişinin bana bir şeyini söyle sadece internette yazıp da kart anlamlari neyse onları söylemiş.

Medyumfatma35: Kızlar buradaki biriyle bana hemen hemen aynı falı bakmış herneyse bana git çabala dedi şöyle dedi böyle dedi ben de gittim yazdım adama adam bizden olmaz dedi siz siz olun sakın kimsenin dediğini yapmayın ben yandım siz yanmayın

Villrose: Zaten herhangi bir maddi amaç gütmüyor O da karşındaki kişinin bana geleceğine ama çok güvenmemem gerektiğini söyledi çok detaylı bir fal değilde genel bir faldı zaten iyade etti sadece iyi niyetli bir kız Ama duvarında yazdığı gibi dediğin şeylerin çıkması durumu söz konusu değil

Havadis: Kendisine bakım yaptırdım iki kişi için ozamanlar detaylı bakıma çağırmıştı ama gene bakımı yapmıştı dedikleri tutarlıydı daha sonra tekrardan fal attım biraz daha aksiyon almak için kendisi falı mı iptal etti beni detaylı fala çağırdı sonra falların fiyatını yükseltti

Kıbeletarot : Çoğuna bakılırsa Tutarlı bir faldı güzel tespitleri vardı bildiği şeylerde oldu herhangi bir vade vermedi için ama genel durumu güzel okudu

Sonuç olarak anlık olarak evet güzel gibi geliyor üzerinden zaman geçip okuduğum zaman da tamamen alakasız olduğunu anlıyorum zaten gelecek hiçbir şekilde çıkmadı ben daha çok anlık olarak duygu düşünce ne bilim bir adam olduğumu hisleri nedir gibi baktırıyorum ya da işte gelecek olan maddi bir para var mı eski işime döner miyim ya da yeni bir iş kapısı var mı bir de bazen ikilemde kaldığım zaman hangisini tercih etmeliyim gibi bakım yaptırıyorum işte atıyorum X kişisi huyu şöyle böyle böyle yaşamışsınız ve hani bu insanla sana ciddi bir niyet yok duymak istediğim bu aslında bunun gibi şeyler ama çok alakasız şeyler söyleniyor Güneş kartı çıkmış önünüze bakmanız gerekiyor işte aydınlıktır güzel kapılarınız açılacak bol Kısmetler sizi bekliyor gibi fallar istemiyorum çok uzattım kızlar daha da uzatırdım da benim tablom böyle bir de

Frefel: Kopyala yapıştır yapıltır yapmuş sonra iade etmiş

Ayselx87: Abla da 8 dakika içerisinde iki satır yazmış kendisini bot zannettim Ağzıma sıçtı

Bir de serüvene atmıştım ama oda beni çok bekletti söze de çok duyarlı bir insanım bana sabah diyorsa sabah bakması gerekiyor akşam atıyorum sabah bakayım dedi ben de okay dedim sabah oldu öğlen oldu ikindin oldu akşam oldu hala bakmadı ki kitap falına gitmiştim sonra onu da iptal ettim

80 lik Medusa teyzem kayıp gören var mı?
Bak şekeri çıkmış ahahhah ya Allah affetsin ama böyle de yalan olmaz ama ya çok belli oluyor. Bir de duvarına bakınca aldığı ss lerde kişilerin bilgilerini karaladığını falan gördüm. İddia ediyorum bunu yalnız ama yalnızca 40 yaş ve altı biri yapar.

Eklentiler

• _20220219_001618.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
Hem senin paranı alıp hem seni rencide mi etmiş yani. Çapsız şey! Azıcık onuru gururu olsa zaten para için beğenmediği birinin falına bakmaz. Parayı alırken iyi, eleştiri alınca da seni bel altı vurmuş açtım baktım. Aşırı çirkin hareket. Lütfen şikayet et destek birimine çünkü herkese açık bir şekilde görünüyor seni rencide ettiği mesaj.

Kadının ağzıma sıçması pekii
Sen de onun duvarına yaz, senin de para almak için beğenmediğin insanlara yalandan fal bakman benim midemi bulandırdı diye. Kişiyi beğenme ama parasını al, ne iğrençler ya cidden asıl benim midemi bulandırdı

katılıyorum bu beni de öfkelendirdi sen yeri geldi mi insanlara yol göstereceksin akıl vereceksin, bir yorumcu olarak objektif olmak zorundasın hem memnuniyeti sağlayamayıp hem eleştirmek nedir hadsize bak sen

Ettim

Ona senden önce başka biri daha sakız falı gibi demiş. Herkes yanlış bir kendisi mi doğru sanki, karakter işte çok önemli
Bıktım Vallah telefonda baktırmaya devam edeceğim şu krediler bitince ama forumu takip edeceğim yine de :) herkese kibar insanlar yada terbiye almış saygılı insanlar denk gelir inş mahalle karışı gibi bi tavır.

Aynen, umarım para avcıları denk gelmez. Meydum medusa da puanı düşünce hesap kapatmış. Kesin yeni bir tane açıyordur. Aman yenilere dikkat :) bir tane promosyonumuza baksın bari yeniler orada görelim yeteneğini ona göre memnun kaldıklarımıza ücretli atarız. Botlardan fırsat kalırsa tabi

Aaa şuna bak ya T Theseaanchor
Utanmadan kopyala yapıştır fal atan bu değil miydi, bir de milletin üç kuruşuna göz dikmekten bahsediyor. Ay bunlar iyice çıldırmış anacım. İnsanların parasına asıl göz diken bu sahtekarın kendisi değil mi. İfşa edecekmiş bir de, sizi ve kopya fallarınızı biz burada ifşa ediyoruz zaten siz zahmet etmeyin. Profilinde yazan 100 puan da sahtekarlığının puanı olabilir.

Eklentiler

• _20220219_021414.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 57
Ya nasıl yüzsüz bunlar insan inanamıyor. Ne seviye var ne işine ne karşıdaki insana saygı var. Tövbeler olsun ne tuhaflar ya Az kaldı benim şekerim çıkacak

Emeğine sağlık canım, arada böyle fikir paylaşmak iyi oluyor gerçekten. Ben de fal sepeti için yazmıştım zamanında, oradakileri de çok beğenmem ama tellwe berbat ötesiymiş.
Bir de son zamanlarda bu bekletme olayını iyice abarttıklarını düşünüyorum, 2 satır sallayacaklar ona da enerjimi toplayayım tribine giriyorlar. Yazdıkları falda gerçekten his görsem ona da lafım olmayacak ama o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…