- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.761
Off sanki adam gibi bakıyorlar da enerji topluyum diyorEmeğine sağlık canım, arada böyle fikir paylaşmak iyi oluyor gerçekten. Ben de fal sepeti için yazmıştım zamanında, oradakileri de çok beğenmem ama tellwe berbat ötesiymiş.
Bir de son zamanlarda bu bekletme olayını iyice abarttıklarını düşünüyorum, 2 satır sallayacaklar ona da enerjimi toplayayım tribine giriyorlar. Yazdıkları falda gerçekten his görsem ona da lafım olmayacak ama o da yok
Canım fala bu kadar kafa yorma.zaten adam bozuksa bozuktur onun demesiyle olmuyor ki.bazen öyle saklıyorlar ki pisliklerini ne seçimi ne tercihi.cok tehlikeli insanlar var.allah kimseyi karsilastirmasin oyleleri ile.deneyim tecrübe de geç ve asla arkana bakma canım.daima geleceğe odaklan.cingene bana da olumsuz bakmisti ama zaten adam belliydi benim dediklerimdn yola çıkarak bakmisti.hisli birisi ama böyle doğrucu davut olunca pek hoslanilmiyor.daha tatlı dille diyebilirdi sana uslubu sert olmuş.uzulme zaten zaman gösterir herşeyi sen onune ve kendine bak.kim ne derse desin.onlar yaşamıyor hayat senin hayatın.canlar günaydın bu konu için üyelik açtım lütfen bana moral verin. Yeşilçingene falı yüzünden 10 gündür kendime gelemiyorum. 7 yıldır fal atıodum dedikleri çıktığı da oldu çıkmadığı da hayırlı dediği adam adam değildi mesela sonradan anladım yada karşına çıkıcak bey dedi çocuk karakterli biri çıktı onun tarifinde.ama son falı canımı çok yaktı. pembeci asla değilim ama üslubu ve beni suçlaması ki zaten psikolojım iyi değil buara kendime gelemedim. yok benim tercihimmiş başıma gelenler böyle adamları seçerek ne umuyormuşum. Ben de bılıorum gerceklerı k bakmasın kimse. ama önumde duzgun ınsan varken ben şerefsız secıorum sankı bılerek. neden suçlanıyorum neden? karşıma çıkan bunlar nabayım. ha bı de cıngene herkesın işyerınden bırıyle mantık evlılıgı yapmasını istiyor bence tarıflerı hep öyle ya hayırlıymış da neymiş de . bii de hoşlandıgımız ınsanın hayatında biri varsa detaylı anlatmış ondan vazgeçmez vs sanki uzmekten keyıf alır gibi. Çingenenin her dediği cıkıyor mu kızlar gercekten ruh halimi bozdu ııce...
teşekkürler güzel insan... hassas dönemlerde insan etkileniyor üsluplar daha makul olmalıydı artık yeşilçingeneye yolum düşmez ben kaldıramıyorum çünkü . var mı tavsıye edebılecegın enerjısı yuksek biri cnım telweede falan?Canım fala bu kadar kafa yorma.zaten adam bozuksa bozuktur onun demesiyle olmuyor ki.bazen öyle saklıyorlar ki pisliklerini ne seçimi ne tercihi.cok tehlikeli insanlar var.allah kimseyi karsilastirmasin oyleleri ile.deneyim tecrübe de geç ve asla arkana bakma canım.daima geleceğe odaklan.cingene bana da olumsuz bakmisti ama zaten adam belliydi benim dediklerimdn yola çıkarak bakmisti.hisli birisi ama böyle doğrucu davut olunca pek hoslanilmiyor.daha tatlı dille diyebilirdi sana uslubu sert olmuş.uzulme zaten zaman gösterir herşeyi sen onune ve kendine bak.kim ne derse desin.onlar yaşamıyor hayat senin hayatın.
Hoş geldin öncelikle, yeşilcingene bana hiç bakmadı ama uzun zamandır onun hakkındaki yorumları da takipteyim. Hakkındaki genel kanı, çoğunluğun durumu aslında olumsuz olduğu için olumsuz yaptığı yorumların genelde tuttuğu yönünde. Aslında 7 yıldır baktırıyormuşsun ve çıkmadığı durumlar da olmuş, yani kendi deneyiminden yola çıkarak bile bu kadar takmaman gerektiğini anlayabilirsin bence. O faldaki sıkıntı üslupla alakalı olmuş ki insan acaba ben de bazı hatalar yapıyor olabilir miyim diye düşündüğü bir dönemdeyse çabucak modu enerjisi düşebiliyor. Bu arada yeşilcingene için olumsuz da konuşsa üslubu düzgün ve insancıl falan derlerdi ona da şaşırdım şu an.canlar günaydın bu konu için üyelik açtım lütfen bana moral verin. Yeşilçingene falı yüzünden 10 gündür kendime gelemiyorum. 7 yıldır fal atıodum dedikleri çıktığı da oldu çıkmadığı da hayırlı dediği adam adam değildi mesela sonradan anladım yada karşına çıkıcak bey dedi çocuk karakterli biri çıktı onun tarifinde.ama son falı canımı çok yaktı. pembeci asla değilim ama üslubu ve beni suçlaması ki zaten psikolojım iyi değil buara kendime gelemedim. yok benim tercihimmiş başıma gelenler böyle adamları seçerek ne umuyormuşum. Ben de bılıorum gerceklerı k bakmasın kimse. ama önumde duzgun ınsan varken ben şerefsız secıorum sankı bılerek. neden suçlanıyorum neden? karşıma çıkan bunlar nabayım. ha bı de cıngene herkesın işyerınden bırıyle mantık evlılıgı yapmasını istiyor bence tarıflerı hep öyle ya hayırlıymış da neymiş de . bii de hoşlandıgımız ınsanın hayatında biri varsa detaylı anlatmış ondan vazgeçmez vs sanki uzmekten keyıf alır gibi. Çingenenin her dediği cıkıyor mu kızlar gercekten ruh halimi bozdu ııce...
hoşbuldum teşekkürler. aslında fal tavsiye ve akıl verme üzerine olmamalı yeşilçingene son fallarımda bana hep faldan çok yorum üzerine gitti.aynı falda sorduğum başka bir erkeği ise baya ağır kötüledi ki normal arkadaşımdı o kişi ve kavga edip küsmek zorunda hssettim faldan sonra. neyse en iisi çingeneden uzak durup bıan once bu moddan cıkmak ıcın dua etmek:)Hoş geldin öncelikle, yeşilcingene bana hiç bakmadı ama uzun zamandır onun hakkındaki yorumları da takipteyim. Hakkındaki genel kanı, çoğunluğun durumu aslında olumsuz olduğu için olumsuz yaptığı yorumların genelde tuttuğu yönünde. Aslında 7 yıldır baktırıyormuşsun ve çıkmadığı durumlar da olmuş, yani kendi deneyiminden yola çıkarak bile bu kadar takmaman gerektiğini anlayabilirsin bence. O faldaki sıkıntı üslupla alakalı olmuş ki insan acaba ben de bazı hatalar yapıyor olabilir miyim diye düşündüğü bir dönemdeyse çabucak modu enerjisi düşebiliyor. Bu arada yeşilcingene için olumsuz da konuşsa üslubu düzgün ve insancıl falan derlerdi ona da şaşırdım şu an.
bazı durumlarla başederken bir de üstüne suçluluk psikolojisi yüklenmemizi bekliyorlar. eğer onlara inanırsak yok enerji yuklemesi yok yıldız haritası derken hopp gelmişiz 50 yaşına onların o kötuledıklerı adamlar da mutlu mesut torun torba takılırlar giden paralar da cabası... ben artık fal defterini kapattım .mükemmel değilim ama mükemmel seven bir kadınım oyuzden kendımı suçlamıcam hiçbişi için.bıde bu hayırlı kişi kavramı da baydı artık ya ben etkılenmedıgım dokunamadığım bi adamdan hayırlı olur mu ?Karşımıza bu insanlar çıktı diye suçlu biz değiliz, evet onlardan öğreneceklerimiz vardı o yüzden çıktılar buna katılıyorum fakat son zamanlarda instagramda psikoloji sayfaları falan da düzgün insanları kendimize çekemiyorsak bizde bazı eksikler vardır tarzı düşünceleri fazlasıyla pompalıyor. Açıkçası çok da emin değilim doğruluğuna, öyle olsa bu arkadaş seçimlerimize de yansırdı gibi geliyor. Ben o konuda hiç sıkıntı çekmiyorum mesela ama karşıma çocukluk travmaları olan sevmeyi öğrenememiş bir adam çıkıyor, bunda suç neden benim olsun şimdi? Annesi babası suçlu hissetsin bana ne yani?
Canım Benım oncelıkle asla üzülme sonucta bu bir fal kendin de demissin çıktığı var cıkmadıgı var diye. Kimsenın senı tercıhlerınden dolayı suçlamaya hakkı yok hele bır falcının hıc. Insan yerı geldiğinde kendını en acımasız sekılde elestırıyor zaten bunu bır de bır başkasından duymaya ıhtıyacı yok hıcbırımızın.canlar günaydın bu konu için üyelik açtım lütfen bana moral verin. Yeşilçingene falı yüzünden 10 gündür kendime gelemiyorum. 7 yıldır fal atıodum dedikleri çıktığı da oldu çıkmadığı da hayırlı dediği adam adam değildi mesela sonradan anladım yada karşına çıkıcak bey dedi çocuk karakterli biri çıktı onun tarifinde.ama son falı canımı çok yaktı. pembeci asla değilim ama üslubu ve beni suçlaması ki zaten psikolojım iyi değil buara kendime gelemedim. yok benim tercihimmiş başıma gelenler böyle adamları seçerek ne umuyormuşum. Ben de bılıorum gerceklerı k bakmasın kimse. ama önumde duzgun ınsan varken ben şerefsız secıorum sankı bılerek. neden suçlanıyorum neden? karşıma çıkan bunlar nabayım. ha bı de cıngene herkesın işyerınden bırıyle mantık evlılıgı yapmasını istiyor bence tarıflerı hep öyle ya hayırlıymış da neymiş de . bii de hoşlandıgımız ınsanın hayatında biri varsa detaylı anlatmış ondan vazgeçmez vs sanki uzmekten keyıf alır gibi. Çingenenin her dediği cıkıyor mu kızlar gercekten ruh halimi bozdu ııce...
çok çok teşekkürler canım umarım hepimizin hayatında kalbimizin güzelliklerini yaşarız.Canım Benım oncelıkle asla üzülme sonucta bu bir fal kendin de demissin çıktığı var cıkmadıgı var diye. Kimsenın senı tercıhlerınden dolayı suçlamaya hakkı yok hele bır falcının hıc. Insan yerı geldiğinde kendını en acımasız sekılde elestırıyor zaten bunu bır de bır başkasından duymaya ıhtıyacı yok hıcbırımızın.
Kim ne demiş olursa olsun faldaki tavsiyeyi uygulamamak gerekiyorhoşbuldum teşekkürler. aslında fal tavsiye ve akıl verme üzerine olmamalı yeşilçingene son fallarımda bana hep faldan çok yorum üzerine gitti.aynı falda sorduğum başka bir erkeği ise baya ağır kötüledi ki normal arkadaşımdı o kişi ve kavga edip küsmek zorunda hssettim faldan sonra. neyse en iisi çingeneden uzak durup bıan once bu moddan cıkmak ıcın dua etmek:)
Onu da yaptık hiçbir şey olmuyor, falcıya uyarı gönderdik diyorlar. Gönderdi mi göndermedi mi o da belli değil. 1-2 tane merak ettiğim düzgün tipler dışında ben saldım artık fal falan atmıyorum, tiye alıp geçiyorum.cognitive in kafasını yaşıyorum :)))
Kıçı kırık enerjilerini hislerini kendilerinin zengin olmasına harcasınlar da burda milletin 10-15 lirasına muhtaç kalmasınlar.
aynen arkadaşımla düşman olduk.ki bence çingeneın abarttıgı kadar kötu biri değildiKim ne demiş olursa olsun faldaki tavsiyeyi uygulamamak gerekiyor
Çok üzüldüm canım, umarım tekrar düzelir aranız tabii istiyorsanaynen arkadaşımla düşman olduk.ki bence çingeneın abarttıgı kadar kötu biri değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?